1
Proudofyou Kick Off

#Proudofyou Kick-Off

.
Proudofyou kick off

  #Proudofyou Kick Off

 

 

PSV is voor de 23ste keer landskampioen geworden en daar zijn we enorm trots op! Philips en PSV zijn onlosmakelijk verbonden aan elkaar én we starten dit seizoen met een nieuw 10 jarig contract. Als founder, grootste co-sponsor en innovatie partner blijven we verder bouwen aan ons PSV. Een moment om bij stil te staan en uitgebreid te vieren! Dat deden we dan ook tijdens de Proudofyou Kick Off.’

 

 

Om het succes van vorig seizoen én de start van het nieuwe seizoen te vieren, hebben wij onze collega's uitgenodigd om de voltallige PSV-selectie te ontmoeten! De ‘Proudofyou Kick Off’ startte maandagmiddag op De Herdgang. Om 13:30 uur druppelden de eerste bezoekers binnen aan de Jeugdzijde van de Herdgang.

De Kick-Off    

 

We treffen twee jonge meiden die enthousiast richting het veld komen gelopen. Op de vraag wat hen naar deze Kick Off bracht zeggen ze vrijwel tegelijkertijd ‘Luuk de Jong’ en ‘Santiago Arias.’ Pheline (15 jaar) zegt enthousiast: “We willen alle spelers natuurlijk zien, maar Luuk de Jong is mijn favoriet. Naast dat hij goed kan voetballen, ziet hij er ook erg leuk uit”. Haar vriendin Eefje vult lachend aan: “Ik vind Arias een erg leuke speler. Hij is sportief en ziet er ook nog eens knap uit!”

 

Samen met haar vader zien we Famke (13 jaar) richting de tribune lopen. Famke is gehuld in PSV shirt en is duidelijk een echte fan! Ze vertelt enthousiast waarom ze graag bij deze dag aanwezig wilde zijn: “Vanuit school zit ik in het team PSV United. Daar hebben we van Kika van Es (Dames 1 PSV) les gekregen! Dat was super gaaf. Samen met ons team zorgen wij er ook voor dat onze wijk netjes blijft, dit doen we samen met PSV, wat super leuk is om te doen. Vandaar dat ik hier heel graag bij wil zijn!”

 

Bij deze speciale dag is er ook speciaal bezoek. Toon Gerbrands sluit in de middag ook aan om samen met ons nog even stil te staan bij het veroveren van de 23ste landstitel. Toon heeft er zin in en licht toe: “Zoals het topsport betaamd, willen we het elk jaar beter doen. Vorig jaar hebben we een topdag gehad op VB, waar we op het bordes door Philips werden gehuldigd. Dit jaar was er na het behalen van de titel minder tijd voor de voorbereiding. We gingen naar China en de spelers gingen vervolgens op vakantie, het was dus even zoeken naar een geschikt moment. Vandaag is het dan zo ver. Een prachtige dag, buiten op het veld, in het trainingshart van PSV. Elk jaar weer een stapje beter. Mooi voor PSV én voor Philips als we het komende seizoen weer kampioen worden. Dan vieren we volgend jaar weer de landstitel en gaan we weer wat leuks doen!”

Proudofyou kick off

De Huldiging:

 

Een uurtje later is het zo ver. De aankomst van de spelers en begeleiders op hoofdveld Jeugdzijde. Een mooi moment waar we stil staan bij het succes van het behalen van het 23ste landskampioenschap. Op de tribune op het hoofdveld van de Jeugdzijde worden de spelers gehuldigd door Nanda Huizing, Head Brand, Communications & Digital. Een moment waar we even stilstaan bij het afgelopen seizoen en het behaalde kamioenschap, maar vooral vooruitblikken op de toekomst.

 

Nanda Huizing: “Proudofyou, de naam van onze campagne die Philips en PSV samen voeren. Dat is het gevoel wat wij bij deze club hebben! Trots op de bloedstollende wedstrijden en de geweldige ontknoping toen PSV het landskampioenschap wist te veroveren. Als sponsor zijn we apetrots! De komende 10 jaar blijven we betrokken als grootste co-sponsor en innovatie partner, we zijn klaar om samen verder te bouwen aan ons PSV.”

 

Gezien de spelers een topprestatie hebben neergezet afgelopen seizoen kregen ze natuurlijk de nodige cadeautjes. Een aantal aanwezige kinderen mochten deze overhandigen. Wat natuurlijk ook wel erg spannend is! Voor Jochem (14 jaar) was dit een grote verrassing! “Ik hoorde pas op De Herdgang dat ik een cadeau mocht overhandigen, ik heb Guardado een cadeau gegeven. Dat was wel even spannend! Ik heb uiteindelijk niets gezegd tijdens het geven van het cadeau, buiten alstublieft. Dadelijk bij de Meet & Greet ga ik wel wat vragen.” Nadat de spelers de cadeautjes hebben ontvangen van de kinderen is het tijd voor de Meet & Greet!

Proudofyou kick off
Proudofyou kick-off

Meet & Greet

Er was genoeg tijd voor de kinderen om de spelers te leren kennen. Tijdens de Meet & Greet met de spelers konden zij vragen stellen, een handje geven en natuurlijk een handtekeningen vragen!

 

Vlak voordat het zo ver is treffen we Menno (13 jaar) en Raf (10 jaar). Ze staan te trappelen om het veld op te gaan en hun favoriete spelers te ontmoeten. Menno geeft aan dat hij groot fan is. “Guardado is mijn favoriete speler. Hij is super goed, ik speel op dezelfde positie als hem. Het middenveld!” Naast hem zit Raf, hij mag vandaag ook een cadeau aan de spelers overhandigen. “Mijn vader werkt bij Philips en ik mocht daarom mee naar PSV. Ik ben PSV fan! We hebben een stukje moeten rijden, we komen helemaal uit Limburg. Ik hoop dat ik Luuk de Jong straks een handje mag geven!”

 

Uiteindelijk werd het startsignaal gegeven en stormden de kinderen het veld op. Gewapend met kampioensschalen waar ze de handtekeningen op konden verzamelen. Iris (8 jaar) komt enthousiast haar schaal laten zien: “Ik heb twee handtekeningen van Luuk de Jong. Mijn klasgenootje heet Luuk en mijn Oma heet de Jong. Daarom wilde ik er twee, dat vond Luuk wel grappig! Hij is mijn favoriete speler. Hij maakt namelijk veel doelpunten.” Enthousiast gaat ze verder: “Ik heb echt alles gedaan vandaag! Ik heb een tattoo van de mouwbadge, chips gegeten, een foto met Luuk en alle handtekeningen én ik sta met Phoxy op de foto! Het is echt een super dag.” Vervolgens mochten de ouders ook even kennismaken met de spelers en werd er natuurlijk een groepsfoto gemaakt met alle aanwezige Philips Medewerkers, de kinderen én de PSV spelers!

 

Het tweede deel van de middag bestaat uit een actief deel, namelijk een heuse voetbalclinic! Dan moet je natuurlijk wel met een volle maag en genoeg energie aan de bak. Na een heerlijk zakje chips, stuk fruit en wat limonade melden de kinderen zich voor de clinic. De kinderen verdelen zich in groepjes en gaan aan de slag. Naast een goede opwarming krijgen ze techniektraining en sluiten ze af met een echte voetbalpot!

 

Een super kick-off en samen met PSV een zeer geslaagde dag. Op naar volgend seizoen én de 24ste landstitel!

 

Meer weten over de voetbalclinic van PSV Soccer School? Lees dan hier verder!

Proudofyou kick off

Artikel delen