1
PSV-Bayern München in stijl

PSV-Bayern München in stijl

Philips en PSV verwennen Mexicanen en Nederlanders

 

Eindhoven – Oktober 2016. Philips Benelux, Philips Mexico en PSV bundelen deze maand de krachten om de droom van drie Mexicaanse én twee Nederlandse PSV supporters te verwezenlijken. Rondom de Champions League wedstrijd PSV - Bayern München worden ze volledig in de watten gelegd. Inclusief een volledige make-over en een meet & greet met enkele PSV-spelers. 

 

Facebook applicatie

Voor deze digitale campagne zijn de PSV-spelers Andrés Guardado, Héctor Moreno, Santiago Arias, Jürgen Locadia en Davy Pröpper samengebracht in de kleedkamer van PSV in het Philips Stadion. Van chique tot sportief; elke speler heeft een eigen inspirerende look en stijl. Consumenten uit Mexico konden via een speciale Facebook applicatie aangeven welke stijl en look zij waarderen. Nederlandse PSV-fans werden op Facebook gevraagd een een foto van hun favoriete baardstijl delen.

 

 

Professionele styling

De winnaars van de campagne krijgen door Philips ook daadwerkelijk hun persoonlijke stijl aangemeten. Onder begeleiding van professionele stijlexperts, de medewerking van de modewinkel Wildenberg Ynformal,  kledingmerk Gentiluomo en kundige barbiers ontvangen de winnaars een complete make-over voor de wedstrijd tegen Bayern München. Met hun nieuwe en favoriete look bezoeken ze vervolgens de wedstrijd.

 

Top grooming

PSV vertrouwt op de kwaliteit van hun spelers. Een barbier werkt met het beste materiaal. Daarom wordt voor deze ultieme mannelijke gelaatsverzorging gebruik gemaakt van de uitgebreide Philips Male groomingproductlijn. Voor een optimale grooming wordt de Philips baardtrimmer BT7204 gebruikt. Een strakke baardtrimmer die maar liefst 90% van de afgeknipte haren opvangt met een geïntegreerd vacuümsysteem. Met de baardtrimmer 7000 geven de barbiers de winnaars persoonlijk advies over welke baard en/of snorstijlen het beste bij de winnaars passen. 

 

See, meet & greet

Voor deze onvergetelijke avond worden de winnaars in stijl verwelkomd in de Frits Philips Lounge. Na een gezamenlijk diner bekijken ze de Champions League wedstrijd vanuit één van de mooiste plekken van het Philips stadion. Twee dagen later volgt tijdens de uitlooptraining nog een meet & greet met hun idolen. Bekijk hier de actievoorwaarden. 

 

Wil jij kans maken op de 'See, meet & greet'? Deel jouw favoriete baardstijl op Facebook en maak kans op deze fantastische prijs!

 

Artikel delen

Terug naar boven