1
Mexicaanse en Nederlandse winnaars supporten PSV!

 

Mexicaanse en Nederlandse winnaars supporten PSV!

 

Fans winnen re-styling, VIP- tickets PSV - Bayern München én een Meet & Greet met PSV-spelers.

.
mexicaanse en nederlandse winnaars supporten psv

  Eindhoven – November 2016. 

 

 

Vijf PSV-spelers, vijf verschillende looks! Philips Benelux, Philips Mexico en PSV hebben deze maand de krachten gebundeld om de droom van drie Mexicaanse én twee Nederlandse PSV supporters te verwezenlijken. Tijdens de winactie in Nederland vroegen we PSV fans welke stijl hun favoriet is en deze te delen. We ontvingen veel leuke, inspirerende en vooral erg enthousiaste inzendingen, waar uiteindelijk twee winnaars uit de bus zijn gekomen: Roy Van den Eijnden en Tony van Veen. Het was niet zomaar een prijs! De heren wonnen een complete re-styling, VIP- tickets voor de Champions League wedstrijd PSV - Bayern München én een Meet & Greet met de spelers van PSV!

 

     

Dinsdag 1 november, we ontmoeten de winnaars bij Wildenberg Ynformal in Eindhoven. De hele middag zijn de heren in de watten gelegd. Ze trappen af met een hapje en een drankje terwijl de stylisten informeren naar hun favoriete stijl. Roy geeft aan even getwijfeld te hebben voor welke stijl hij nu wilde gaan, “Moreno en Areas hebben beide een mooie stijl. Toch kies ik voor Moreno, hij heeft een mix tussen modern en klassiek en ziet er altijd stijlvol en verzorgd uit. Dat past wel bij mij!” Tony heeft zijn zinnen gezet op de look van Pröpper. “Ik vind Pröpper classy, op de foto droeg hij een smart casual combinatie, dat spreekt mij enorm aan. Daarnaast vind ik zijn baardstijl erg goed.”
Proudofyou kick off

Make-Over & Restyling

 

De Nederlandse en Mexicaanse winnaars ontvangen een uitgebreide re-styling. Eerst belanden de mannen in de stoel van de barbier. In overleg worden de mannen geschoren, geknipt en gestyled. De barbier werkt met de Philips Male groomingproductlijn, voor een optimale grooming experience wordt de Philips baardtrimmer BT7204 gebruikt. Een baardtrimmer, met strak design, die maar liefst 90% van de afgeknipte haren opvangt met een geïntegreerd vacuümsysteem. Wat toch wel handig is, gezien de pop-up barbershop midden in de winkel van Wildenberg Ynformal werd geplaatst.

 

Met de baardtrimmer 7000 gaf de barbier de winnaars persoonlijk advies over welke baard en/of snorstijlen het beste bij hen passen. Tony geeft aan dat hij voor het eerst onder handen is genomen door een barbier, dit blijkt hem erg goed te bevallen:“Het is echt te gek. Ik heb handige tips ontvangen, hoe ik met de trimmer het beste kan scheren, de lijnen strak kan maken én hoe ik de puntjes die uitsteken kan bijwerken. Ik ga dit vaker doen, voor mij is een bezoekje aan de barbier zoals een manicure dat is voor vrouwen. Te gek dit!”  Vervolgens kleden de stylisten de winnaars, geheel in de stijl van de PSV spelers in kleding van Gentiluomo én de fotograaf legt het allemaal vast. “Ik kan hier wel aan wennen” grapt Roy. 

 

 

Game on! PSV - Bayern München

 

De mannen verlaten in stijl de winkel en vervolgen hun weg naar het Philips stadion. Een warm ontvangst wacht hen op in de Frits Philips Lounge. Tijdens het diner praten de Mexicanen en Nederlanders honderduit. Met smart wachten de Mexicaanse winnaars op de aftrap om hun helden te zien spelen. Roy vertelt enthousiast: “Ik volg alles van PSV op social media, ik ga vaker naar de wedstrijden, samen met mijn zoontje. PSV krijgt hij met de paplepel ingegoten. Normaal zitten we op de tribune, erg speciaal om nu vanuit de Frits Philips lounge de wedstrijd te gaan bekijken.” Nadat de buiken goed gevuld zijn bewegen de heren richting de tribune. Tijd om hun PSV-ers aan te moedigen!

 

PSV startte goed, Santiago Arias maakte het eerste doelpunt en wist een voorsprong te realiseren in eigen huis. Helaas ging het team de rust in met een tussenstand van 1-1, dankzij een penalty die toegewezen werd nadat Andrés Guardado hands had gemaakt binnen het zestien meter gebied. Onze winnaars bekijken de wedstrijd vol spanning. De hoop vervliegt wanneer Lewandowski een kwartier voor het einde zorgt voor de 1-2, de uiteindelijke eindstand.

 

Ondanks het verlies zijn de mannen nog steeds positief. “Het is jammer dat PSV niet gewonnen heeft, maar ze hebben geknokt en de dag was hoe dan ook echt geweldig,” aldus Roy. De winnaars drinken nog een borreltje samen om de dag af te sluiten. Onze Nederlandse winnaars gaan naar huis en de Mexicaanse winnaars terug naar het hotel.  

Proudofyou kick-off

'See, meet & greet'

 

Op donderdag 3 november ontmoeten de Mexicaanse en Nederlandse fans elkaar weer op de Herdgang, waar zij een meet & greet hebben met spelers van PSV. De dag begint met het bijwonen van de training. Het zonnetje schijnt en er hangt een ontspannen sfeer. De ploeg heeft een uitlooptraining op het programma staan, ze werken af op een doel en spelen een partij. “Tof om een training van zo dichtbij mee te maken,” aldus Roy.

 

Na de training worden de Mexicaanse en Nederlandse fans naar de perskamer gebracht waar zij de spelers ontmoeten. Enthousiast werden de handen geschud, foto’s gemaakt, handtekeningen uitgedeeld en was het tijd om vragen te stellen aan de spelers. Onze Nederlandse fans vroegen Davy Pröpper het hemd van het lijf. Tony: “Ik heb aan Davy gevraagd hoe een dag als vandaag er voor hem eruit ziet. Ik dacht dat hij de training van elf tot éen moest bijwonen en dan weer naar huis gaat. Wat blijkt, hij moest vanaf 9 uur al aanwezig zijn op De Herdgang en na onze meet & greet gaat hij nog verder trainen en is hij pas om 5 uur weer klaar. Dat had ik niet verwacht!” Na de meet & greet nemen de Nederlandse en Mexicaanse fans afscheid van elkaar. De fans verlaten De Herdgang en de PSV - spelers vervolgen hun training, op naar de volgende wedstrijd!

 

Bekijk hier het fotoverslag!

 

Proudofyou kick off

Artikel delen