Webcam

  Videochatten bij een hogere resolutie

  Dankzij de zwarte afwerking en het compacte ontwerp ziet deze webcam er net zo goed uit als de beelden met hoge resolutie die hij maakt. De stevige voet staat veilig op elke monitor en u kunt de camera 360° draaien om elk gedeelte van de kamer weer te kunnen geven. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Videochatten bij een hogere resolutie

 • Fotoknop voor direct fotograferen

  Met één druk op deze knop maakt uw webcam automatisch een foto - klaar voor gebruik in e-mails, webpagina's of documenten.

 • Automatische beeldoptimalisatie voor superbeeldkwaliteit

  De automatische beeldoptimalisatie helpt u optimaal te profiteren van uw webcam door automatisch de camera en de beeldinstellingen aan te passen om deze overeen te doen komen met het beschikbare licht.

 • Video van 30 frames per seconde

  Met een herhalingsfrequentie van 30 frames per seconde kunt u genieten van natuurgetrouwe en full-motion videogesprekken zonder de schokkerige beelden die webcams soms maken.

 • Zelfstandige, externe microfoon: vrijheid om op te nemen wat u maar wilt

  Met een afzonderlijke, externe microfoon hebt u de vrijheid om deze te plaatsen waar de microfoon uw stem het beste opvangt voor een leuke on line videochatsessie. U kunt nu hoogwaardige audio toevoegen aan uw videoclips of webchats.

 • Super VGA-resolutie voor hoogwaardige beelden

  De webcam maakt foto's en trillingsvrije videoclips van VGA-kwaliteit (Video Graphics Array [640x480]) voor videoberichten. Met VGA-resolutie wordt uw webcam een camera van professioneel niveau. Voeg in een oogwenk hoogwaardige foto's toe aan documenten, webpagina's en e-mails, of druk beelden van fotokwaliteit af.

 • Draai de camera 360° op het draaischarnier

  Geniet van eenvoudig webcammen. Dankzij het draaischarnierontwerp hebt u veel vrijheid. U kunt de camera 360° in elke gewenste richting draaien om overal in de kamer te filmen zonder de webcam te hoeven bewegen.

 • Maak, archiveer en beheer afbeeldingen en V-mails met VLounge

  Software voor het zeer eenvoudig maken, beheren en archiveren van foto's en videoclips. Met enkele muisklikken kunt u videomails maken en verzenden. Dit softwarepakket biedt u alles wat u nodig heeft om uw Philips-webcam ten volle te benutten.

 • Compatibel met MSN, Skype en andere gratis berichtservices

  De webcam en de bijbehorende software zijn ontworpen met het oog op alle berichtservices. Voeg videobeelden toe aan Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger en andere gratis berichtservices. Daarnaast zijn de webcam en de software geschikt voor Windows Messenger en NetMeeting voor vergaderingen met meerdere personen via video. Tenslotte zijn ze ook nog eens toekomstbestendig.

 • Installation Manager voor eenvoudige installatie

  Installeer uw webcam in een handomdraai met de handige Installation Manager. U hoeft alleen maar de eenvoudige, stapsgewijze instructies te volgen om de webcam in te stellen zodat deze perfect overeenkomt met uw computer.

 • Stabiele bevestiging op elke monitor, zowel op een laptop als op een bureau

  Met de multifunctionele standaard kunt u de webcam eenvoudig monteren op elke monitor, laptop, notebook of plat oppervlak.

 • Roterende lens voor extra gebruiksgemak en natuurlijke beelden

  Roterende lens voor extra gebruiksgemak en natuurlijke beelden. U vindt snel en gemakkelijk de beste hoek voor de camera, zonder dat u er wat onder hoeft te zetten om de hoek te wijzigen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in