PC-camera

  PC-camera

  Gewoon de beste prestaties!

  Als u de fascinerende wereld van face-to-face videochats en videomail wilt betreden, is de SPC 300NC de slimme manier om online deel te nemen aan de live actie. Dit apparaat heeft alles wat u nodig hebt, inclusief videomailsoftware. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Gewoon de beste prestaties!

Live videoberichten

 • Vloeiende beelden met video van 30 frames per seconde

  Ga zitten en geniet van prachtige videobeelden van 30 frames per seconde. U zult zien dat uw videobeelden vloeiender zijn en dat u betere videochats ervaart.

 • VGA-resolutie (640 x 480) voor scherpe beelden

  VGA (640 x 480) betekent dat er ongeveer 300.000 pixels worden gebruikt om het volledige beeld te maken. Deze VGA-resolutie zorgt voor scherpe afbeeldingen die u in documenten, op webpagina's en in e-mails kunt gebruiken.

 • Elkaar zien bij gratis expresberichtservices

  Voeg video toe aan Yahoo!, MSN en AOL Messenger. Deze PC-camera werkt ook met Windows Messenger en NetMeeting.

 • Externe microfoon voor optimale plaatsing

  De aparte externe microfoon kunt u plaatsen waar uw stem het beste wordt opgevangen voor een ontspannen online videogesprek.

 • V(ideo)Launch-software

  Sofware voor het zeer eenvoudig maken, beheren en archiveren van foto's en videoclips. Met enkele muiskliks kunt u videomails maken en verzenden. Dit softwarepakket biedt u alles wat u nodig hebt om uw Philips PC-camera ten volle te benutten.

 • Meteen beginnen met de snelstartknop voor VLounge

  Om de VLounge-toepassing te starten, drukt u gewoon op de snelstartknop

 • Fotoknop om direct geweldige foto's te maken

  Met één druk op deze knop maakt uw webcam automatisch een foto. Dit is een geweldige manier om uw foto's toe te voegen aan e-mails, op webpagina's of in documenten.

 • Roterende lens voor extra gebruiksgemak en natuurlijke beelden

  Roterende lens voor extra gebruiksgemak en natuurlijke beelden. U vindt snel en gemakkelijk de beste hoek voor de camera, zonder dat u er wat onder hoeft te zetten om de hoek te wijzigen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in