NL
EN
1
Computeraccessoires

Draadloze USB-adapter

  Draadloze USB-adapter

  Draadloos breedband, eenvoudig maar doordacht

  Met de draadloze USB-adapter kan uw desktop of laptop draadloos verbinding maken met internet en communiceren met andere apparaten op uw draadloze thuisnetwerk. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Draadloos breedband, eenvoudig maar doordacht

Met de draadloze USB-adapter kan uw desktop of laptop draadloos verbinding maken met internet en communiceren met andere apparaten op uw draadloze thuisnetwerk. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Draadloos breedband, eenvoudig maar doordacht

Draadloos breedband naar uw PC

 • De installatiewizard begeleidt u door de installatie

  De installatiewizard biedt een stap-voor-stap handleiding die u helpt bij de installatie van uw draadloze basisstation van Philips. Na de installatie is uw netwerk gereed om verbinding te maken met alle andere WiFi-apparaten in huis.

 • Ondersteuning via internet en telefoon

  U kunt op internet terecht of bellen voor antwoorden op alle vragen die u over het product hebt. Zowel de websites als de telefoondiensten zijn er in uw eigen taal. De supportwebsite van Philips heeft een forum waar u extra informatie en antwoorden op veelgestelde vragen kunt vinden.

 • Instelopties voor basis- of geavanceerde installatie

  In de op het web gebaseerde interface van het draadloze basisstation van Philips wordt de optie standaard of geavanceerd weergegeven. Als u een keuze maakt wordt u automatisch door de instellingen van het basisstation geleid. Het programma biedt u een snelle installatie en verbinding. Geavanceerde installatie leidt u langs meerdere instellingen als Draadloos, Firewall, oudercontrole, enz.

 • Hoogwaardige beveiliging

  Draadloze beveiliging via WiFi. In sommige gevallen hebt u alleen de technologieën WAP, WEP of Tkip nodig om draadloze gegevens te beveiligen. WEP is beschikbaar in encryptiemodi van 40-bit (ook wel 64-bit genoemd) of van 108-bit (ook wel 128-bit genoemd). De encryptie van 108-bit maakt gebruik van een langer algoritme, dat meer tijd kost om te decoderen en daarom meer veiligheid biedt dan de basisencryptie van 40-bit (64-bit).

 • Geavanceerde firewallbescherming

  Een firewall is een programma in het draadloze basisstation van Philips dat constant actief is op de achtergrond. De firewall beschermt uw netwerk tegen aanvallen van internet. Instellingen als FTP, DMZ, enz., kunnen worden ingesteld via de eenvoudige-installatiewizard

 • Opties voor oudercontrole

  Het draadloze basisstation van Philips heeft de standaard oudercontrole-functies URL-blokkering, domeinblokkering en blokkering van het IP-adres. Deze kunnen op effectieve wijze snel worden toegepast met de intuïtieve configuratie-interface, die op het web is gebaseerd, van het draadloze basisstation van Philips. Meerdere filterfuncties worden ondersteund bij toegang tot het internet, gebaseerd op de domeinnaam van een site, een URL en/of een IP-adres.

 • Overal in huis toegang tot internet, bestanden, muziek en veel meer

  Het draadloze basisstation van Philips kan worden aangesloten op breedbandinternet en geeft uw PC en andere clients draadloos of niet-draadloos toegang tot services zoals het delen of streamen van bestanden, muziek, video of foto's.

 • Draadloze netwerken betekenen flexibiliteit

  Draadloos geeft u de mogelijkheid om PC's of clients overal in huis te installeren. U kunt zelfs met uw laptop in de tuin zitten en on line zijn met het kantoor- of thuisnetwerk of internet.

 • Aan te sluiten op Wi-Fi-apparaten

  De WiFi-certificering garandeert de onderlinge communicatie tussen alle WiFi-producten. De WiFi-groep bestaat uit Philips, Microsoft, IBM, Dell en enkele andere ondernemingen die de industriële normen bepalen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in