Draadloze TV-link

  Draadloze TV-link

  Deel uw satelliet- of betaalzenders

  Bekijk TV-programma's draadloos op uw tweede TV.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Deel uw satelliet- of betaalzenders

zonder kabels

 • Elke video op een tweede TV bekijken

  De draadloze link werkt via standaard SCART- en cinchstekkers die op vrijwel alle merken audio-/videoapparaten worden gebruikt. Als uw apparaat een van deze standaard aansluitingen heeft, kunt u het draadloos aansluiten.

 • Werkt met DVD+RW/ DVD/ VCR / set-top box en nog veel meer

  U kunt nu overal in huis naar films, sportevenementen, live optredens of TV-zenders kijken. De draadloze TV-link kan audio- en videosignalen overbrengen van alle PayTV- en Pay per View-decoders, satellietontvangers, set-top boxes, DVD-spelers, videorecorders en camcorders.

 • Compatibel met de meeste videoapparaten en -merken

  De draadloze link werkt via standaard SCART- en cinchstekkers die op vrijwel alle merken audio-/videoapparaten worden gebruikt.

 • Het apparaat kan worden bediend in een gesloten kast

  Als u uw audio-/videoapparaten in een kast hebt geplaatst, kunt u deze apparaten niet met een normale IR-afstandsbediening bedienen. Met de draadloze afstandsbediening van Philips kunt u deze apparaten wel bedienen dankzij een RF-verbinding die het infrarode signaal van een afstandsbediening oppikt en vertaalt in RF. De ontvanger vertaalt het signaal terug in IR.

 • Ingangsbronnen onafhankelijk opnemen van het programma waarnaar u kijkt

  Dankzij deze opnamefunctie kunt u van elke A/V-ingangsbron opnemen, onafhankelijk van het programma waar u naar kijkt op uw eerste of tweede TV. U hoeft alleen op de zenderbox in te geven vanaf welk apparaat u wilt opnemen op uw VCR of DVD-R.

 • Minder rommel, minder gedoe en niet meer boren om kabels te leggen

  Met een draadloze 2,4GHz-verbinding tussen zender en ontvanger hoeft u geen kabels te leggen en dus niet door de muren te boren.

 • Het draadloze signaal gaat door muren en plafonds

  U hoeft geen extra A/V-apparatuur te kopen of te huren. Met het draadloze RF-systeem kunt u DVD-films of uw favoriete zenders op de satelliet of de TV overal in huis bekijken. Het bereik van 30 meter binnenshuis staat garant voor video en stereo-audio van hoge kwaliteit, waar uw tweede TV ook staat.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in