1

Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

    -{discount-percentage}%

    Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

    85% minder extern geluid

    Onderdruk irritante achtergrondgeluiden en geniet in alle rust van uw favoriete muziek. Dankzij deze hoogwaardige hoofdtelefoon worden achtergrondgeluiden tot wel 85% verminderd. Ideaal voor in vliegtuigen en treinen

    Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

85% minder extern geluid

Onderdruk irritante achtergrondgeluiden en geniet in alle rust van uw favoriete muziek. Dankzij deze hoogwaardige hoofdtelefoon worden achtergrondgeluiden tot wel 85% verminderd. Ideaal voor in vliegtuigen en treinen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

85% minder extern geluid

Actieve ruisonderdrukking

Geavanceerde elektronica weert ongewenst geluid tot wel 85%

De intelligente ruisonderdrukkingstechnologie vergroot het luisterplezier bij lagere volumes in een rumoerige omgeving. De technologie is vooral geschikt om lage frequenties, zoals het geluid van een straaljager, te verwijderen, zodat u in het vliegtuig, de trein of op andere plaatsen van zachte muziek kunt genieten zonder storende achtergrondgeluiden. Er wordt in feite een gelijke, tegengestelde geluidsgolf gemaakt die effectief ongewenst geluid neutraliseert.

Mute-knop: u kunt gesprekken voeren zonder de hoofdtelefoon te verwijderen

Met de mute-knop kunt u de ruisonderdrukkingsfunctie en het 'audio in'-signaal onderbreken om een kort gesprek te kunnen voeren zonder de hoofdtelefoon te hoeven verwijderen.

Zachte oorkussens bieden een perfect geluid

De oorkussens zijn erg zacht en de luidsprekers omsluiten de oren voor een perfecte afsluiting en een geweldig geluid. Omdat er weinig druk op de oren staat, biedt de hoofdtelefoon u een langdurig draagcomfort.

Zeer hoge geluidskwaliteit uit neodymium-drivers

U verwacht en verdient het beste op het gebied van geluidsprestaties - de luidsprekerdrivers die in deze hoofdtelefoon worden gebruikt, maken gebruik van de allerbeste neodymium-magneten om aan uw verwachtingen te voldoen en om keer op keer onvergetelijke prestaties te leveren.

Superzachte oorkussens voor langdurig comfort

De oorkussens zijn erg zacht en de luidsprekers omsluiten de oren voor een geweldig geluid. Omdat er weinig druk op de oren staat, biedt de hoofdtelefoon u een langdurig draagcomfort.

Gemakkelijk op maat af te stellen hoofdband voor optimaal draagcomfort

Het oorkussen is gemakkelijk op maat af te stellen en sluit daarom goed aan op het oor. Hierdoor is de geluidskwaliteit optimaal.

Enkelzijdig afneembare kabel voor extra gebruiksgemak

De afneembare kabel is eenvoudig op te bergen en te gebruiken. U kunt de kabel eenvoudig loskoppelen en u vrij bewegen.

Het opbergetui beschermt uw hoofdtelefoon na gebruik

Dit opbergetui is handigste manier om uw hoofdtelefoon na gebruik op te bergen. Bovendien voorkomt u zo dat de snoeren door de war raken.

Adapter voor verbinding met het entertainment-systeem in het vliegtuig

Nu kunt u met uw eigen hoofdtelefoon naar de entertainment aan boord van een vliegtuig luisteren. De adapter converteert namelijk de standaard dubbele mono-aansluitingen naar een stereo-hoofdtelefoonaansluiting.

De 3,5 - 6,35 mm-adapter is geschikt voor alle audioapparaten

Met deze adapter kunt u uw hoofdtelefoon gebruiken in aansluitingen van 3,5 of 6,35 mm. Hierdoor hebt u de keuze uit een grotere selectie aan audioapparaten.

Batterij inbegrepen, dus het product is direct klaar voor gebruik

De batterijen worden meegeleverd, dus het product is direct klaar voor gebruik!

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in