1

Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

  -{discount-percentage}%

  Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

  75% minder extern geluid

  Onderdruk irritante achtergrondruis en geniet in alle rust van uw favoriete muziek. Dankzij deze hoofdtelefoon met nekband wordt achtergrondruis tot wel 75% verminderd. Ideaal voor in vliegtuigen en treinen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

75% minder extern geluid

Onderdruk irritante achtergrondruis en geniet in alle rust van uw favoriete muziek. Dankzij deze hoofdtelefoon met nekband wordt achtergrondruis tot wel 75% verminderd. Ideaal voor in vliegtuigen en treinen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

75% minder extern geluid

Actieve ruisonderdrukking

 • Compacte elektronica weren ongewenst extern geluid tot wel 75%

  De intelligente ruisonderdrukkingstechnologie vergroot het luisterplezier bij lagere geluidsniveaus in een rumoerige omgeving. De technologie is vooral geschikt om lage frequenties, zoals het geronk van vliegtuigmotoren, te verwijderen, zodat u in het vliegtuig, de trein of op andere plaatsen van zachte muziek kunt genieten zonder storende achtergrondgeluiden. Er wordt in feite een gelijke, tegengestelde geluidsgolf gemaakt die effectief ongewenst geluid neutraliseert.

 • Zachte oorkussens bieden een perfect geluid

  De oorkussens zijn erg zacht en de luidsprekers omsluiten de oren voor een perfecte afsluiting en een geweldig geluid. Omdat er weinig druk op de oren staat, biedt de hoofdtelefoon u een langdurig draagcomfort.

 • Op drie manieren in te stellen voor een persoonlijke pasvorm

  U kunt de hoofdtelefoon instellen met het volledig flexibele scharnier waardoor u de hoofdtelefoon 360 graden kunt draaien, maar u kunt ook de rubberen oorhaakjes (3 standen) gebruiken. Hierdoor kunt u de nekband precies op uw oren plaatsen voor urenlang stevig comfort.

 • Flexibele rubberen oorhaakjes voor een comfortabele en stevige pasvorm

  De rubberen oorhaakjes zijn voorzien van een antisliphandgreep voor een extra stevige en comfortabele pasvorm, waardoor de hoofdtelefoon urenlang op zijn plaats blijft zitten. Ideaal voor actief gebruik.

 • Slanke lichte bedieningselementen voor in- en uitschakelen en volumeregeling

  Op de kabel van de hoofdtelefoon zit een compacte bedieningsdoos, waarmee u eenvoudig het volume kunt instellen en de ruisonderdrukkingsfunctie kunt in- en uitschakelen. Een heldere voedingsindicator helpt u herinneren het product uit te schakelen wanneer u het niet gebruikt om zo de levensduur van de batterij te verlengen.

 • Een snoer van 1,2 m dat ideaal is voor gebruik buitenshuis

  De ideale lengte van dit snoer geeft u de vrijheid uw audioapparaat overal neer te zetten.

 • De enkele kabel raakt minder in de war en geeft een beter comfort

  Voor uw gemak is de kabel maar aan één zijde aangesloten, waardoor het risico op verwarring vermindert en u de kabel eenvoudiger kunt opwinden.

 • Adapter voor verbinding met het entertainment-systeem in het vliegtuig

  Nu kunt u met uw eigen hoofdtelefoon naar de entertainment aan boord van een vliegtuig luisteren. De adapter converteert namelijk de standaard dubbele mono-aansluitingen naar een stereo-hoofdtelefoonaansluiting.

 • De 3,5 - 6,35 mm-adapter is geschikt voor alle audioapparaten

  Met deze adapter kunt u uw hoofdtelefoon gebruiken in aansluitingen van 3,5 of 6,35 mm. Hierdoor hebt u de keuze uit een grotere selectie aan audioapparaten.

 • Batterij inbegrepen, dus het product is direct klaar voor gebruik

  De batterijen worden meegeleverd, dus het product is direct klaar voor gebruik!

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in