NL
EN
1
Koptelefoons

Hoofdtelefoon

  Hoofdtelefoon

  Krachtige bas, heldere hoge tonen

  De SHL3200 levert goede prestaties voor kritische DJ's. De neodymium-drivers van 40 mm zorgen voor dynamische bas en de aanpasbare oorschelpen zijn 165° draaibaar - handig voor bij het DJ'en. De hoofdtelefoon heeft een vermogen van 2000 mW en produceert zelfs bij hoge volumes geen vervorming. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Krachtige bas, heldere hoge tonen

De SHL3200 levert goede prestaties voor kritische DJ's. De neodymium-drivers van 40 mm zorgen voor dynamische bas en de aanpasbare oorschelpen zijn 165° draaibaar - handig voor bij het DJ'en. De hoofdtelefoon heeft een vermogen van 2000 mW en produceert zelfs bij hoge volumes geen vervorming. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Krachtige bas, heldere hoge tonen

in DJ-stijl

 • De oorschelpen draaien 165° voor luisteren en extra flexibiliteit

  De oorschelpen draaien 165° voor luisteren en extra flexibiliteit

  De oorschelpen van deze hoofdtelefoons zijn ontworpen met de professionele DJ in gedachten en kunnen elk 165° draaien – voor gemakkelijk luisteren met één oor tijdens het mixen van de tracks. De wartel kan ook goed gebruikt worden tijdens meer ongedwongen luisteren, als tijdelijk aandacht moet worden geschonken aan geluiden van buitenaf.

 • Plat opvouwbaar voor gemakkelijk opbergen onderweg

  Plat opvouwbaar voor gemakkelijk opbergen onderweg

  De hoofdtelefoon in DJ-stijl is gemaakt om u de beste ervaring onderweg te geven. De hoofdtelefoon kan worden opgevouwen voor perfect meenemen en gemakkelijk opbergen. Het slimme ontwerp en de zorgvuldige keuze van componenten, zoals de goedgebouwde scharnieren, zorgen ervoor dat de hoofdtelefoon met gemak gemanoeuvreerd kan worden. De SHL3100 kan plat worden opgevouwen, terwijl de hoogwaardigere SHL3200 en 3300 nog compacter kunnen worden opgevouwen.

 • Neodymium-luidsprekerdrivers van 40 mm voor een sterke bas

  Neodymium-luidsprekerdrivers van 40 mm voor een sterke bas

  Neodymium-drivers zorgen voor een bijzondere frequentierespons die scherpe hoge tonen levert en een bas die moeiteloos wordt verlengd en gedefinieerd. De geluidsseparatie is ook opmerkelijk helder, waardoor u elke noot op precies het juist moment hoort – voor een professionele noot om mixen te volgen of voor intens genieten van uw favorieten onderweg.

 • Brede, lichtgewicht hoofdband met EVA-schuim voor aangename pasvorm

  Brede, lichtgewicht hoofdband met EVA-schuim voor aangename pasvorm

  Alles van deze hoofdtelefoons draait om comfort – van het ergonomische ontwerp tot de lichtgewicht constructie en het gebruik van superieure materialen. Zelfs bij langdurig gebruik laat het buitengewone comfort u maximaal genieten van uw muziek.

 • Systeem met gesloten achterkant blokkeert omgevingsgeluid

  Systeem met gesloten achterkant blokkeert omgevingsgeluid
 • Past op ieder hoofd dankzij draaibare oorschelpen en instelbare hoofdband

  Past op ieder hoofd dankzij draaibare oorschelpen en instelbare hoofdband
 • Ademende oorkussens voor langer luistercomfort

  Ademende oorkussens voor langer luistercomfort
 • Vervangbare oorschelpkapjes om aan uw smaak aan te passen

  Vervangbare oorschelpkapjes om aan uw smaak aan te passen
 • Luister wat er gebeurt en luister naar uw hoofdtelefoon in DJ-stijl

  U kunt de oorschelp aan twee kanten dragen, zodat u met één oor kunt luisteren

 • 1,2 m kabel voor genieten van muziek onderweg

  Door de 1,2 m lange kabel kunnen beginnende DJ's hun set meenemen. Nu kunt u tracks mixen en feesten organiseren waar u maar wilt.

 • Getest met 8.000 kabelbuigingen voor gegarandeerde duurzaamheid

  Deze hoofdtelefoons zijn gemaakt voor stevigheid en prestatie en beloven geluidservaringen die u niet zullen teleurstellen. De kabelsystemen zijn ontwikkeld om sterk trekken en herhaald buigen te weerstaan – belastingen die verder gaan dan die van dagelijks gebruik. Om dit te garanderen, ondergaan alle kabelontwerpen een strenge test van 8.000 buigingen.

 • 2000 mW krachtig vermogen: geen vervorming zelfs bij een hoog volume

  Krachtig vermogen levert u hoogwaardige kwaliteit, ongeacht het volume, ongeacht de bron. Luister naar al uw muziek van MP3-spelers, smartphones, homeaudioapparaten en mengpanelen. Zelfs bij hoge volumes of met een hoog audio-invoervermogen is het resultaat helder en vrij van vervormingen.

 • Zachte kussens met doorsnede van 85 mm voor langer comfort

  Geniet van geweldig geluid waar u ook bent. De zachte kussens met een doorsnede van 85 mm zorgen voor een perfecte afdichting tussen uw oren en de omgeving en leveren zo een uitstekende geluidsisolatie en versterkte bastonen. Of u nu tracks mixt op een levendig feest of gewoon geniet van uw favoriete muziek tijdens het reizen, de oorschelpkussens zorgen ervoor dat u het beste haalt uit uw muziek.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in