iPhone-headset - afstandsbed. en mic.

  Made for iPod

  iPhone-headset - afstandsbed. en mic.

  Eindeloos comfortabel

  Dankzij de luidsprekerhoes met zachte gelkussens en een ontwerp dat als gegoten in uw oren zit, biedt deze headset optimaal comfort. En dankzij de geïntegreerde afstandsbediening met microfoonregeling kunt u uw iPhone gewoon in uw zak of tas laten zitten.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Eindeloos comfortabel

voor iPhone

 • Afstandsbediening met microfoon en volumeregeling in het snoer

  Wilt een nummer overslaan? Het volume wijzigen? Een oproep aannemen of weigeren? Een spraakmemo opnemen? De afstandsbediening heeft een gevoelige microfoon plus volumeregeling (ook voor de microfoon), belfuncties en afspeelfuncties. Met deze headset heeft u alle belangrijke functies binnen handbereik en kunt u uw iPhone of iPod dus gewoon met een vergrendeld scherm in uw tas laten zitten.

 • Eindeloos comfortabel met gelkussens

  Deze hoofdtelefoon met gelkussens is ontworpen voor eindeloos comfort. De zachte kussens nemen ongemerkt de vorm van uw oor aan. Vanaf nu is dit uw favoriete hoofdtelefoon.

 • Helder geluid

  Dankzij het ergonomische ontwerp gaat het heldere geluid rechtstreeks naar uw oor. Een perfecte afsluiting zorgt ervoor dat ruis wordt onderdrukt. U kunt helemaal opgaan in uw muziek en gesprekken.

 • Uitzonderlijke geluidsisolatie voor een hoogwaardig geluid bij een laag volume

  U hoeft het volume niet hoger te zetten in een rumoerige omgeving. Het gebogen akoestische kanaal en de perfect afsluitende oordopjes verminderen de achtergrondruis aanmerkelijk. Zo krijgt u dezelfde geluidskwaliteit bij een lager volume en heeft de batterij een langere levensduur.

 • Het opbergetui beschermt uw hoofdtelefoon na gebruik

  Dit opbergetui is handigste manier om uw hoofdtelefoon na gebruik op te bergen. Bovendien voorkomt u zo dat de snoeren door de war raken.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in