1

Oordopjes

  -{discount-percentage}%

  Oordopjes

  Diep en krachtig klankbereik

  Deze hoofdtelefoon voor uw mobiele telefoon verzekert u van een ultrabreed klankbereik met een diepe en krachtige akoestiek. De nauwkeurig afgestelde driverunits van 13,5 mm en de klankbereikversterker zorgen voor een superieur geluid met verbluffende helderheid.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Diep en krachtig klankbereik

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Diep en krachtig klankbereik

Deze hoofdtelefoon voor uw mobiele telefoon verzekert u van een ultrabreed klankbereik met een diepe en krachtige akoestiek. De nauwkeurig afgestelde driverunits van 13,5 mm en de klankbereikversterker zorgen voor een superieur geluid met verbluffende helderheid.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Diep en krachtig klankbereik

voor uw mobiele telefoon

Anti-wirwar

Anti-wirwar

Bij het opbergen van de hoofdtelefoon kunnen de kabels in de war raken als ze niet goed worden opgeborgen. Hierdoor is het lastig de hoofdtelefoon goed op te bergen voor een volgend gebruik. Nu schuift u gewoon de schuif van het anti-wirwarsysteem naar de oortelefoons, zodat de twee bijbehorende kabels netjes bij elkaar blijven. Het risico dat kabels in de war raken wordt zo beperkt.

Duurzame Flexi-Grip maakt een sterke, flexibele verbinding

Duurzame Flexi-Grip maakt een sterke, flexibele verbinding

Het zachte Flexi-Grip-materiaal waarmee de binnenzijde van de hoofdtelefoon is bekleed, verbetert niet alleen de prestaties, maar ook de duurzaamheid. Het materiaal beschermt de kabelaansluiting tegen beschadiging die anders zou kunnen optreden als gevolg van het herhaaldelijk buigen en op- en afzetten van de hoofdtelefoon.

Klankbereikversterker ontworpen voor ruimtelijke geluidservaring

De versterking van het klankbereik past de conventionele hoofdtelefoonstructuur zodanig aan, dat de krachtige microdrivers een nog breder klankbereik produceren.

Gebogen akoestisch ontwerp biedt uitzonderlijke ruisisolatie

Op basis van grondige kennis over de anatomie van de menselijke gehoorgang, past de gebogen akoestische vormgeving de hoek van de luidsprekerbuis en het oordopje aan de individuele vorm van uw oor aan. Geluid wordt rechtstreeks naar uw oor geleid en bovendien ontstaat er een perfecte afsluiting van omgevingsgeluid, zodat u naar uw muziek kunt luisteren op een minder hard geluidsniveau.

Krachtige microdrivers bieden het breedste frequentiebereik

Specifiek ontworpen microdrivers zorgen voor een extra diep basgeluid en een breder dynamisch bereik zodat u optimaal van uw iPod nano kunt profiteren.

Akoestische afstemming door Philips iLab zorgt voor dieper en krachtiger geluid

Het brede klankbereik van deze hoofdtelefoon, zeer nauwkeurig afgestemd door het toonaangevende Philips iLab, zorgt voor een onvergetelijke luisterervaring. De onderliggende iLab-technologie zorgt voor een meer lage frequenties en helpt bij het creëren van gebalanceerder en nauwkeuriger geluid dan het geluid van traditionele oortelefoons.

Ergonomisch, gebogen akoestisch ontwerp zorgt voor een natuurlijke pasvorm

Het superieure ontwerp van het gebogen akoestische model, met een lichte kanteling van 15 graden, is gebaseerd op de anatomie van het menselijke oor en zorgt voor een natuurlijke pasvorm en ongekend comfort.

Microfoonvriendelijke kabellengte

De kabellengte van deze hoofdtelefoon is ontworpen om het geluid van de microfoon van uw headsetaansluiting te optimaliseren. Daarnaast wordt ook de algehele kabellengte van deze hoofdtelefoon in combinatie met een headsetaansluiting geoptimaliseerd. Met de headsetaansluitingen kunt u standaardhoofdtelefoons gebruiken (zonder een microfoon en met een standaardaansluiting van 3,5 mm) met uw mobiele telefoon. Deze worden vaak bij mobiele telefoons geleverd, maar kunnen ook afzonderlijk worden aangeschaft. Philips SHH1XXX-headsetaansluitingen zijn verkrijgbaar voor de meeste merken mobiele telefoons. Daarnaast wordt ook de algehele kabellengte naar de mobiele telefoon geoptimaliseerd.

Ultrazachte siliconen caps in 3 maten voor ideale pasvorm

De verwisselbare oordopjes, beschikbaar in drie maten (klein, medium en groot), garanderen een persoonlijke pasvorm die zich aan individuele gebruikers aanpast. Ze zijn daarnaast gemaakt van ultrazachte siliconen, waardoor ze ook bij een langere luisterperiode uiterst comfortabel zijn.

Symmetrische kabels van gelijke lengte voorkomen een wirwar van kabels

Deze hoofdtelefoon hebben symmetrische kabels om te voorkomen dat ze in de war raken, en dus hebt u meer luistergemak.

Hiermee kunt u eenvoudig verbinding maken via de afstandsbediening

Geef uzelf meer bewegingsvrijheid met uw hoofdtelefoon met dit standaardsnoer met aan het ene uiteinde een aansluiting van 3,5 mm en aan het andere uiteinde een stekker van 3,5 mm.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in