1

Hoofdtelefoon met oorhaakje

    -{discount-percentage}%

    Hoofdtelefoon met oorhaakje

    Extra comfortabel

    Deze ultracomfortabele ergonomische hoofdtelefoon met oorhaakje voor actief gebruik brengt muziek van fantastische kwaliteit direct van uw Nokia XpressMusic-telefoon naar uw oren.

    Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Extra comfortabel

Deze ultracomfortabele ergonomische hoofdtelefoon met oorhaakje voor actief gebruik brengt muziek van fantastische kwaliteit direct van uw Nokia XpressMusic-telefoon naar uw oren.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Extra comfortabel

voor Nokia XpressMusic-telefoons

De luidspreker van 15 mm optimaliseert het draagcomfort

De luidspreker van 15 mm optimaliseert het draagcomfort

Klein genoeg voor een optimaal draagcomfort en groot genoeg om een helder, storingsvrij geluid te geven. De luidspreker van 15 mm heeft het juiste formaat om optimaal van muziek te kunnen genieten.

De baspijp benadrukt lage tonen voor een helder, levensecht geluid

Dankzij een akoestisch afgestemd luchtkanaal dat de bastonen superkrachtig maakt, kunt u genieten van een fantastische, realistische en werkelijk meeslepende luisterervaring.

Geniet van optimale prestaties en een optimale geluidskwaliteit

Het akoestische ontwerp en de uitstekende drivers leveren optimale audioprestaties.

Het flexibele 3D-oorhaakje is geschikt voor alle oren

Dit 3D-oorhaakje is zacht en flexibel en blijft dus goed op uw plaats als u in beweging bent of onderweg van muziek geniet.

De ergonomisch gevormde hoofdtelefoon verbetert het gebruikerscomfort

Deze hoofdtelefoon is ontworpen rond de vorm van uw oor, zodat u met meer plezier en comfort langere tijd kunt luisteren.

Voorgevormd oorhaakje vergroot het draagcomfort en de stabiliteit

Het oorhaakje blijft zelfs als u in beweging bent achter uw oor zitten. Hierdoor blijft uw oortelefoon goed op zijn plaats en klinkt hij geweldig. is het deel dat contact maakt met de achterkant van uw oren en de hoofdtelefoon op uw oren houdt.

Blijft goed in uw oor zitten als u onderweg bent

Of u nu aan het hardlopen of fietsen bent of aan andere activiteiten deelneemt, deze hoofdtelefoon blijft goed in uw oor zitten.

De extreem duurzame constructie verlengt de levensduur van het product

Omdat het product is ontworpen om de gevolgen van ruw gebruik te beperken en is gemaakt van sterke materialen, bent u ervan verzekerd dat dit extra lang meegaat.

Microfoonvriendelijke kabellengte

De kabellengte van deze hoofdtelefoon is ontworpen om het geluid van de microfoon van uw headsetaansluiting te optimaliseren. Daarnaast wordt ook de algehele kabellengte van deze hoofdtelefoon in combinatie met een headsetaansluiting geoptimaliseerd. Met de headsetaansluitingen kunt u standaardhoofdtelefoons gebruiken (zonder een microfoon en met een standaardaansluiting van 3,5 mm) met uw mobiele telefoon. Deze worden vaak bij mobiele telefoons geleverd, maar kunnen ook afzonderlijk worden aangeschaft. Philips SHH1XXX-headsetaansluitingen zijn verkrijgbaar voor de meeste merken mobiele telefoons. Daarnaast wordt ook de algehele kabellengte naar de mobiele telefoon geoptimaliseerd.

Hiermee kunt u eenvoudig verbinding maken via de afstandsbediening

Geef uzelf meer bewegingsvrijheid met uw hoofdtelefoon met dit standaardsnoer met aan het ene uiteinde een aansluiting van 3,5 mm en aan het andere uiteinde een stekker van 3,5 mm.

Ontworpen voor Nokia XpressMusic

Dit product is ontworpen voor gebruik met Nokia XpressMusic-telefoons. Uitgebreide tests hebben aangetoond dat u in combinatie met dit Philips-product alles uit uw telefoon haalt.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in