1

Tapster

Bluetooth-stereohoofdtelefoon

  -{discount-percentage}%
  Bluetooth

  Tapster

  Bluetooth-stereohoofdtelefoon

  Draadloos met aanraakbediening

  De Philips Tapster stereo-oordopjes met Bluetooth bieden de magie en eenvoud van bediening via een aanraakscherm. Dankzij de FullSound-technologie bent u verzekerd van kristalheldere audio, terwijl Philips EverClear de geluidskwaliteit van uw telefoongesprekken verbetert. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Draadloos met aanraakbediening

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Draadloos met aanraakbediening

De Philips Tapster stereo-oordopjes met Bluetooth bieden de magie en eenvoud van bediening via een aanraakscherm. Dankzij de FullSound-technologie bent u verzekerd van kristalheldere audio, terwijl Philips EverClear de geluidskwaliteit van uw telefoongesprekken verbetert. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Tapster Bluetooth-stereohoofdtelefoon

Aanraakgevoelige bediening SHB7110/10 Soortgelijke producten zoeken

Draadloos met aanraakbediening

Bluetooth-stereo, handsfree

 • Bediening via aanraakscherm

  Bedien uw headset door deze aan te raken. Geen gedoe meer met kleine, moeilijk te vinden toetsen. Sensoren en geavanceerde software op uw Bluetooth-headset registreren en interpreteren iedere aanraking, zodat u bijvoorbeeld het volume kunt aanpassen door over de headset te strijken, een oproep kunt beantwoorden door op de headset te tikken of een actieve oproep kunt doorverbinden naar de telefoon door de headset af te zetten.

 • Verbeterde muziek met FullSound

  Wat is muziek zonder gevoel? Tijdens de opname en compressie van digitale muziek verliest live-muziek aan detail en dynamiek. FullSound is een slim algoritme dat wordt aangestuurd door een krachtige chip in de headset. Deze chip verbetert de kwaliteit van uw muziek en laat de originele dynamiek, stereo-effecten en het bas- en treble-geluid zonder ruis tot in ongekend detail horen. FullSound werkt direct en kan worden in- en uitgeschakeld.

 • EverClear-technologie voor heldere oproepen

  Telefoongesprekken vinden vaak plaats in luidruchtige omgevingen, zodat de conversatie moeilijk is te volgen. De digitale filtering van ruis via de EverClear-technologie zorgt voor een kristalhelder geluid. De headset detecteert ook achtergrondlawaai en past het volume dienovereenkomstig aan.

 • Gebogen akoestisch ontwerp biedt uitzonderlijke ruisisolatie

  Op basis van grondige kennis over de anatomie van de menselijke gehoorgang, past de gebogen akoestische vormgeving de hoek van de luidsprekerbuis en het oordopje aan de individuele vorm van uw oor aan. Geluid wordt rechtstreeks naar uw oor geleid en bovendien ontstaat er een perfecte afsluiting van omgevingsgeluid, zodat u naar uw muziek kunt luisteren op een minder hard geluidsniveau.

 • Voldoet aan Bluetooth HSP/HFP - universeel

  Bluetooth is een technologie die kabels overbodig maakt. Bluetooth is een wereldwijde standaard, dus Bluetooth-apparaten van verschillende fabrikanten kunnen onderling worden gekoppeld door middel van gedeelde Bluetooth-profielen. HSP (Handset Profile) en HFP (Handsfree Profile) zijn de profielen die nodig zijn voor normaal gebruik van een Bluetooth-headset. Als uw mobiele telefoon compatibel is met HSP of HFP (zoals vrijwel elke telefoon met Bluetooth), werkt deze headset met de mobiele telefoon. De Bluetooth-naam en -logo's zijn eigendom van Bluetooth SiG, inc. Het gebruik van deze naam en logo's door Koninklijke Philips electronics N.V. is onder licentie.

 • Bluetooth®-stereo (compatibel met A2DP)

  Dit Philips-apparaat biedt volledige ondersteuning voor Bluetooth-stereo (A2DP). A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) is een technologie waardoor deze headset stereomuziek kan ontvangen vanaf iedere mobiele telefoon, PC, Bluetooth-adapter, MP3-speler, etc., die ondersteuning biedt voor A2DP.

 • Draadloos gespreksbeheer

  Beheer uw gesprek zonder uw mobiele telefoon te gebruiken. Hiertoe behoort het aannemen van een gesprek, het weigeren van een gesprek, Voice Dial en nummerherhaling. Uw mobiele telefoon moet spraakgestuurd kiezen en nummerherhaling wel ondersteunen.

 • Draadloos handsfree praten met ingeschakelde Bluetooth

  Het gebruik van uw mobiele telefoon zonder een headset kan lastig en onveilig zijn. Op veel plaatsen is het ook verboden tijdens het rijden. Met bekabelde handsfree kits hebt u ook nog last van een kabel. Een Bluetooth-headset vervangt de kabel door een draadloze Bluetooth-verbinding met een kort bereik. Hierdoor hebt u uw handen vrij en wordt uw bewegingsvrijheid niet belemmerd door een kabel.Bluetooth vermindert ook potentiële risico's die zijn verbonden aan de straling van mobiele telefoons omdat de energie die dicht bij uw hoofd wordt uitgezonden, veel lager is dan de straling die wordt uitgezonden door uw mobiele telefoon.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in