Bluetooth-stereohoofdtelefoon

  Bluetooth

  Bluetooth-stereohoofdtelefoon

  Mis nooit meer een gesprek, mis nooit meer een beat

  Geniet van stereomuziek op uw met Bluetooth compatibele mobiele telefoon of PC. Ervaar digitale geluidskwaliteit met hoogwaardige neodymium luidsprekers. Met SwitchStream kunt u naadloos met één druk op de knop schakelen tussen muziek en een gesprek.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Mis nooit meer een gesprek, mis nooit meer een beat

Bluetooth-stereo, handsfree

 • Voldoet aan Bluetooth HSP/HFP - universeel

  Bluetooth is een technologie die kabels overbodig maakt. Bluetooth is een wereldwijde standaard, dus Bluetooth-apparaten van verschillende fabrikanten kunnen onderling worden gekoppeld door middel van gedeelde Bluetooth-profielen. HSP (Handset Profile) en HFP (Handsfree Profile) zijn de profielen die nodig zijn voor normaal gebruik van een Bluetooth-headset. Als uw mobiele telefoon compatibel is met HSP of HFP (zoals vrijwel elke telefoon met Bluetooth), werkt deze headset met de mobiele telefoon. De Bluetooth-naam en -logo's zijn eigendom van Bluetooth SiG, inc. Het gebruik van deze naam en logo's door Koninklijke Philips electronics N.V. is onder licentie.

 • Bluetooth Stereo (compatibel met A2DP)

  Dit Philips-apparaat biedt volledige ondersteuning voor Bluetooth-stereo (A2DP). A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) is een technologie waardoor deze headset stereomuziek kan ontvangen vanaf iedere mobiele telefoon, PC, Bluetooth-adapter, MP3-speler, etc., die ondersteuning biedt voor A2DP.

 • Digitale stereokwaliteit van Bluetooth-stereoproducten

  Het audiosignaal wordt als een digitaal signaal draadloos verzonden en wordt pas in het apparaat zelf geconverteerd naar een analoog signaal. Hierdoor hebben storingen minder invloed op de geluidskwaliteit dan dit het geval is bij analoge technologieën. Het geluid is een natuurgetrouwe weergave van de oorspronkelijke opname en geluidsbron.

 • SwitchStream - mis nooit meer een gesprek of een beat.

  Met SwitchStream hoort u de telefoon overgaan in uw hoofdtelefoon als u wordt gebeld op uw Bluetooth-telefoon. U kunt de telefoon opnemen via uw headset en als u uitgepraat bent weer verder luisteren naar uw muziek. Alles horen, niets meer missen.

 • Draadloze muziekbediening via uw headset

  Met de knoppen op uw headset kunt u uw muziek draadloos bedienen op uw met AVRCP (Audio Video Remote Control Profile) compatibele telefoon, MP3-speler of PC. Spoel vooruit naar uw favoriete nummer, of pauzeer de muziek om snel een praatje te maken. Dit kan allemaal met één druk op de knop.

 • Draadloos gespreksbeheer

  Beheer uw gesprek zonder uw mobiele telefoon te gebruiken. Hiertoe behoort het aannemen van een gesprek, het weigeren van een gesprek, Voice Dial en nummerherhaling. Uw mobiele telefoon moet spraakgestuurd kiezen en nummerherhaling wel ondersteunen.

 • TailorMate-hoofdtelefoonconcept - kies uw stijl

  Met TailorMate kunt u uw eigen stijl kiezen en de headsethanger gebruiken met iedere 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

 • De neodymium-magneet verbetert de bastonen en de gevoeligheid

  Neodymium produceert sterke magnetische velden en zorgt zo voor een grotere gevoeligheid van de spreekspoel, een snelle basrespons en een betere geluidskwaliteit.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in