1
Babyflessen en spenen

Avent

Philips Avent

Classic+-speen

  Philips Avent

  Classic+-speen

  Klinisch bewezen: vermindert darmkrampjes en ongemak*

  Onze Classic+-speen is onderdeel van het Airflex-ventielsysteem dat zorgt dat de lucht in de fles terechtkomt en niet in de buik van je baby. De geribbelde structuur voorkomt dat de speen inklapt en vermindert onderbrekingen en ongemak tijdens het voeden. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 5,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Avent Classic+-speen

2 stuks, Speen voor variabele toevoer, 3m+ SCF635/27 Soortgelijke producten zoeken

Klinisch bewezen: vermindert darmkrampjes en ongemak*

Ontworpen om winderigheid te voorkomen

 • Airflex-ventielsysteem dat darmkrampjes aantoonbaar vermindert*

  Airflex-ventielsysteem dat darmkrampjes aantoonbaar vermindert*

  Ons klinisch bewezen Airflex-ventielsysteem is ontworpen om winderigheid en darmkrampjes te verminderen. Tijdens het voeden zorgt het ventiel in de speen ervoor dat er lucht in het flesje komt, zodat er geen vacuüm ontstaat, en de lucht naar de achterkant van de fles wordt geventileerd. Het houdt de lucht in de fles en weg van het buikje van je baby om windjes, spugen en boertjes te verminderen.

 • 60% minder huilerig gedrag 's nachts*

  60% minder huilerig gedrag 's nachts*

  De Philips Avent Classic+-fles zorgt voor minder huilerig gedrag. Baby's die werden gevoed met Philips Avent Classic+-flessen toonden 's nachts 60% minder huilerig gedrag dan baby's die werden gevoed met een antikrampjesfles van een concurrent.*

 • De geribbelde structuur voorkomt dat de speen inklapt, zodat je kunt voeden zonder onderbrekingen

  De geribbelde structuur voorkomt dat de speen inklapt, zodat je kunt voeden zonder onderbrekingen

  Met de speenvorm kan je baby goed aanleggen en de geribbelde structuur voorkomt dat de speen inklapt, voor een comfortabele voeding zonder onderbrekingen.

 • Spenen met verschillende toevoersnelheden verkrijgbaar

  Spenen met verschillende toevoersnelheden verkrijgbaar

  De Philips Avent Classic+-flessen groeien met je baby mee dankzij de spenen met verschillende toevoersnelheden. Bedenk dat leeftijdsindicaties bij benadering zijn, omdat baby's zich verschillend ontwikkelen. Alle spenen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van twee stuks: speen voor pasgeborenen, langzame toevoer, normale toevoer, snelle toevoer, variabele speen en een speen voor dikke voeding.

 • Deze speen is BPA-vrij

  Deze speen is BPA-vrij

  De Philips Avent Classic+-speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal (silicone).

 • Compatibele collectie: van borstvoeding tot drinkbeker

  Combineer onze borstkolf-, fles- en bekeronderdelen en creëer het product dat het beste bij jou past, wanneer je het nodig hebt! De antikrampjesspenen zijn alleen compatibel met de Classic+- en antikrampjesflessen.

Alle specificaties bekijken
 • Baby's van twee weken oud, die werden gevoed met een Philips Avent-fles, hadden 's nachts aanzienlijk minder last van darmkrampjes en huilerig gedrag dan baby's die werden gevoed met een fles van een concurrent.
 • Het is bewezen dat het design van de speen voorkomt dat de speen inklapt, zodat je baby minder lucht binnen krijgt en je kunt voeden zonder onderbrekingen.
 • Wat zijn darmkrampjes en hoe beïnvloeden ze je baby? Darmkrampjes worden gedeeltelijk veroorzaakt door het inslikken van lucht bij het voeden. Dit zorgt voor ongemak in het spijsverteringssysteem van de baby. Symptomen zijn onder andere huilen, winderigheid en spugen.
 • 0% BPA, volgens EU-richtlijn 10/2011

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in