1
Borstkolven en -verzorging

Avent

Philips Avent

Enkele elektrische borstvoedingsset

  Philips Avent

  Enkele elektrische borstvoedingsset

  Afkolven, bewaren en voeden

  De Comfort-set voor hulp bij borstvoeding is de ideale set voor moeders die hun melk willen afkolven. De set bevat alles wat moeders nodig hebben om de melk af te kolven en te bewaren, en om hun baby te voeden. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 159,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Afkolven, bewaren en voeden

Borstvoeding op zijn eenvoudigst

 • Ontspannen houding, klinisch bewezen minder vooroverbuigen*

  Ontspannen houding, klinisch bewezen minder vooroverbuigen*

  Het unieke ontwerp van de borstkolf zorgt ervoor dat je melk direct van je borst in de fles of beker stroomt, zelfs wanneer je rechtop zit. Dit houdt in dat je gemakkelijker kunt zitten tijdens het kolven: je hoeft niet voorover te leunen om te zorgen dat al je melk in de fles terechtkomt. Als je comfortabel zit en ontspannen bent tijdens het kolven, helpt dat de melk makkelijker te laten stromen.

 • Zacht massagekussen stimuleert subtiel de melkafgifte

  Zacht massagekussen stimuleert subtiel de melkafgifte

  De satijnzachte structuur van ons massagekussen voelt warm aan op de huid en zorgt voor een comfortabele en zachte stimulatie van je melkafgifte. Ons karakteristieke massagekussen imiteert het zuigen van je baby, voor een zachte stimulatie van de melkafgifte.

 • Kies de instelling die voor jou het meest effectief en comfortabel is

  Kies de instelling die voor jou het meest effectief en comfortabel is

  Wanneer de kolf is ingeschakeld, begint deze automatisch in de zachte stimulatiemodus om de melkafgifte op gang te brengen. Kies uit een van de 3 afkolvingsinstellingen om de melkafgifte voor jou het aangenaamst te laten verlopen.

 • Weinig losse onderdelen en intuïtief ontwerp

  Weinig losse onderdelen en intuïtief ontwerp

  Weinig losse onderdelen en intuïtief ontwerp. Eenvoudig melk afkolven voor je baby, waar je ook bent.

 • Inclusief onze Natural-fles en -speen voor natuurlijk aanleggen

  Inclusief onze Natural-fles en -speen voor natuurlijk aanleggen

  De vorm van de brede speen lijkt op de borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Zo is het voor jou én je baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren.

 • Unieke kussentjes voor zachtheid en flexibiliteit zonder dat de speen inklapt

  Unieke kussentjes voor zachtheid en flexibiliteit zonder dat de speen inklapt

  Kussentjes in de speen zorgen voor extra zachtheid en flexibiliteit zonder dat de speen inklapt. Je baby kan comfortabel en tevreden drinken.

 • Kolf in bewaarflessen

  Kolf in bewaarflessen

  Met de melkbewaarbekeradapter kun je eenvoudig afgekolfde melk bewaren zonder lekken en verlies van eerder afgekolfde melk.

 • Veilig bewaren en vervoeren

  Veilig bewaren en vervoeren

  Philips Avent-bewaarbekers hebben een deksel die zorgt voor een goede afsluiting voor veilig bewaren en meenemen.

 • Zijdezacht, ademend materiaal

  Zijdezacht, ademend materiaal

  De Philips Avent wegwerpborstkompressen hebben een zijdezachte bovenlaag en zijn gemaakt van ademend materiaal. Ze hebben meerdere lagen voor een uitstekende absorptie.

Alle specificaties bekijken
 • BPA-vrije borstkolf: wordt alleen geassocieerd met de fles en andere onderdelen die in contact komen met moedermelk. Volgens de EU-richtlijn, 10/2011
 • 63% van de moeders die borstvoeding geven, vindt de enkele elektronische Philips Avent Comfort-borstkolf het meest comfortabel tijdens het kolven tegenover 26% die liever de Medela Swing gebruikt. Onafhankelijke thuistest onder 86 moeders in het Verenigd Koninkrijk, augustus 2012. Medela is een geregistreerd handelsmerk van Medela Holding AG
 • Meer melk: onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat er een verband kan zijn tussen stress en melkproductie. Zie: www.philips.com/Avent
 • Klinisch bewezen comfort: tests met 110 moeders lieten een sterke voorkeur voor Philips Avent zien vergeleken met een vooraanstaande concurrent

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in

Maak kennis met uGrow, onze gratis app voor gezonde ontwikkeling van baby's

 

Download 's werelds eerste medische baby-app met verbonden apparaten, die je persoonlijk advies geeft waar je iets aan hebt.

 

Houd de borstvoeding die je kindje krijgt bij om gezonde voedingspatronen vast te stellen. De informatie die je verzamelt, kan ook worden gedeeld met bijvoorbeeld een lactatie-expert.

 

Meer informatie