1
Audio en video

Extra ontvanger voor TV-link

  Extra ontvanger voor TV-link

  Extra ontvanger voor de SBC VL1400

  Ontvang hetzelfde video- en audiosignaal dat door de SBC VL1400 draadloze TV-link wordt verzonden op een derde TV!

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Extra ontvanger voor de SBC VL1400

Ontvang hetzelfde video- en audiosignaal dat door de SBC VL1400 draadloze TV-link wordt verzonden op een derde TV!

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Extra ontvanger voor de SBC VL1400

 • Elke video op een tweede TV bekijken

  De draadloze link werkt via standaard SCART- en cinchstekkers die op vrijwel alle merken audio-/videoapparaten worden gebruikt. Als uw apparaat een van deze standaard aansluitingen heeft, kunt u het draadloos aansluiten.

 • Keuze uit vier videoapparaten die u op uw tweede TV kunt bekijken

  U kunt eenvoudig tussen uw DVD-speler, satellietontvanger, videorecorder of set-top box schakelen zonder uw thuisbioscoopsysteem opnieuw te configureren. De draadloze TV-link heeft twee aparte ingangen met elk een eigen SCART-aansluiting, zodat u maximaal vier apparaten kunt aansluiten.

 • Werkt met DVD+RW/ DVD/ VCR / set-top box en nog veel meer

  U kunt nu overal in huis naar films, sportevenementen, live optredens of TV-zenders kijken. De draadloze TV-link kan audio- en videosignalen overbrengen van alle PayTV- en Pay per View-decoders, satellietontvangers, set-top boxes, DVD-spelers, videorecorders en camcorders.

 • Compatibel met de meeste videoapparaten en -merken

  De draadloze link werkt via standaard SCART- en cinchstekkers die op vrijwel alle merken audio-/videoapparaten worden gebruikt.

 • Toegang tot vier apparaten met één druk op de knop

  Als u video's wilt afspelen op uw tweede TV, hoeft u niet langer de kabels van de zender te verwisselen. Druk gewoon op de selectieknop voor het andere invoerapparaat.

 • Het apparaat kan worden bediend in een gesloten kast

  Als u uw audio-/videoapparaten in een kast hebt geplaatst, kunt u deze apparaten niet met een normale IR-afstandsbediening bedienen. Met de draadloze afstandsbediening van Philips kunt u deze apparaten wel bedienen dankzij een RF-verbinding die het infrarode signaal van een afstandsbediening oppikt en vertaalt in RF. De ontvanger vertaalt het signaal terug in IR.

 • Minder rommel, minder gedoe en niet meer boren om kabels te leggen

  Met een draadloze 2,4GHz-verbinding tussen zender en ontvanger hoeft u geen kabels te leggen en dus niet door de muren te boren.

 • Het draadloze signaal gaat door muren en plafonds

  U hoeft geen extra A/V-apparatuur te kopen of te huren. Met het draadloze RF-systeem kunt u DVD-films of uw favoriete zenders op de satelliet of de TV overal in huis bekijken. Het bereik van 30 meter binnenshuis staat garant voor video en stereo-audio van hoge kwaliteit, waar uw tweede TV ook staat.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in