1
Audio en video

Pronto

Home cinema-bedieningspaneel

  Pronto

  Home cinema-bedieningspaneel

  Eenvoudige bediening met één hand

  De voordelige bedieningsoplossing voor al uw audio- en videoapparatuur, die op de behoeften van u en uw gezin kan worden afgestemd.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Eenvoudige bediening met één hand

De voordelige bedieningsoplossing voor al uw audio- en videoapparatuur, die op de behoeften van u en uw gezin kan worden afgestemd.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Eenvoudige bediening met één hand

 • Bedien meerdere apparaten met één druk op de knop

  Bedien meerdere apparaten met één druk op de knop

  Met een macro kunt u met één druk op de knop een hele reeks bewerkingen uitvoeren. Een macro combineert een reeks voorgeprogrammeerde opdrachten onder één knop. Met één druk op de knop kunt u dus een reeks functies gebruiken.

 • Uitgebreide database met IR-codes voor de meeste apparaten en merken

  Een database met universele IR-codes verwijst naar een bibliotheek van infraroodcodes die zijn ingebouwd in bepaalde afstandsbedieningen. Met deze functie kan een afstandsbediening uw apparaat bedienen zonder hiervoor individuele signalen te leren. Als u de juiste infraroodcodes selecteert in de database voor de apparaten die u wilt bedienen, kunt u bijna alle onderdelen van de huidige audio-/videosystemen bedienen, ongeacht het model of merk.

 • Eenvoudig de IR-code van een andere afstandsbediening leren

  De leerfunctionaliteit verwijst naar het proces waarbij een afstandsbediening infraroodsignalen van andere afstandsbedieningen opvangt en opslaat voor toekomstig gebruik. Wanneer de apparaatcodes niet in de ingebouwde database staan, kunnen deze altijd worden verkregen van de originele afstandsbediening. U hoeft alleen naar de afstandsbediening te wijzen.

 • Programmeerbare knoppen voor toegang tot veelgebruikte functies

  Via programmeerbare knoppen krijgen gebruikers rechtstreeks toegang tot de meest gebruikte functies van de afstandsbediening, zoals volume omhoog of omlaag, zender omhoog of omlaag en cursorbedieningstoetsen.

 • LCD-scherm in grijstinten met realistische, goed zichtbare knoppen

  Maak uw eigen lay-out in grijstinten. U kunt gemakkelijk knoppen en opdrachten selecteren met het touchscreen.

 • Pas de gebruikersinterface van de afstandsbediening aan op het apparaat

  De laatste aanpassingen van macro's, vertragingen, timers en apparaten kunnen via de afstandsbediening worden ingesteld om zo de juiste functionaliteit te garanderen. Ga naar het instelmenu en selecteer de gewenste bewerking: labelen, toevoegen, verwijderen, verplaatsen.

 • PC-software waarmee u uw eigen gebruikersinterface kunt maken

  Er wordt PC-software meegeleverd waardoor u de gebruikersinterface van de afstandsbediening kunt aanpassen om uw eigen schermen te maken en er een persoonlijk tintje aan te geven. Nadat u de software hebt geïnstalleerd en uw gebruikersinterface hebt gemaakt, downloadt u deze naar de afstandsbediening. U hebt hiervoor keuze uit de volgende mogelijkheden: RS232, USB of draadloos.

 • LCD-scherm met achtergrondverlichting voor in het donker

  Achtergrondverlichting is een functie waarbij het LCD-scherm of toetsenpaneel wordt verlicht wanneer het donker is. De twee meest voorkomende typen achtergrondverlichting zijn LED en EL (elektroluminiscent). Achtergrondverlichting met LED's op afstandsbedieningen zijn normaal gesproken helder maar ongelijk verdeeld met een gele of groene kleur, terwijl EL-schermen egaal zijn met witblauwe, witte of groene schaduwen.

 • De knop Digital Contrast Control optimaliseert de beeldhelderheid

  Het contrast bepaalt hoe "helder" een LCD-scherm is. Digitale contrastregeling is een specifieke instelling waarmee u de zichtbare kenmerken van het scherm kunt aanpassen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in