NL
EN
1
Audio en video

Universele afstandsbediening

  Universele afstandsbediening

  Home cinema was nog nooit zo simpel

  Ultieme afstandsbediening voor home entertainment-apparatuur

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Home cinema was nog nooit zo simpel

Ultieme afstandsbediening voor home entertainment-apparatuur

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Home cinema was nog nooit zo simpel

 • Eén afstandsbediening voor uw TV/VCR/SAT/tuner/DVD/CD/AMP en ontvanger

  De bediening van uw thuisbioscoop wordt nog gemakkelijker met slechts één gebruiksvriendelijke afstandsbediening die de TV, de videorecorder, de DVD-speler, de tuner, de satellietontvanger, het digitale set-top box, de CD-speler, de versterker en de ontvanger bedient, ongeacht het merk of model. Terwijl u uw favoriete films bekijkt, kunt u met één druk op de knop alles regelen.

 • Tweevoudige overdracht vergroot de bedieningsafstand aanzienlijk

  Dankzij de standaardinfraroodtransmissie (IR) voor het op afstand bedienen van normale apparaten en een ingebouwde radiofrequentiezender (FM) voor het op afstand bedienen van apparaten in kasten of andere kamers, wordt het bereik aanzienlijk vergroot. Met een speciale ontvanger wordt de FM-transmissie opnieuw omgezet in IR.

 • Macro om alle apparaten met één druk op de knop in te schakelen

  Creëer uw eigen macro's en voer met één druk op de knop een hele reeks bewerkingen uit. Denkt u zich eens in dat u met slechts één druk op de knop de televisie kunt inschakelen, het Surround Sound kunt instellen en de film kunt starten!

 • Timerfunctie start het apparaat op een vooraf ingestelde tijd op

  U hoeft uw favoriete programma nooit meer te missen. Stel de timerfunctie in zodat de televisie bij de start van het programma wordt ingeschakeld. U kunt de timerfunctie voor elk apparaat instellen.

 • Snelle toegang tot functies zoals instellingen en tekst-TV

  Belangrijke functies, zoals het instellingenmenu en tekst-TV, hebben duidelijke, specifieke toetsen die de bediening van de apparatuur eenvoudiger maken.

 • Het leervermogen kopieert functies van de originele afstandsbediening

  U kunt het signaal van de originele afstandsbediening kopiëren, zodat u kunt beschikken over alle functies van de originele afstandsbediening. Dit signaal wordt opgeslagen in het geheugen van de universele afstandsbediening.

 • Gebruiksklaar voor Philips-apparatuur

  Als u apparaten van Philips gebruikt, kunt u de universele afstandsbediening onmiddellijk gebruiken. U hoeft niets te programmeren, omdat alle toetsen vooraf zijn geprogrammeerd voor Philips.

 • Batterijen zijn inbegrepen, dus uitpakken en zappen maar

  Gebruik de nieuwe universele afstandsbediening direct uit de verpakking. U hoeft zelfs geen extra batterijen te kopen.

 • Bel de gratis helpdesk voor vragen en ondersteuning

  Als u problemen of vragen hebt over de universele afstandsbediening, of als een functietoets van de originele afstandsbediening niet wordt overgenomen door het uitgebreide, ingebouwde codegeheugen van de afstandsbediening, kunt u zeven dagen per week contact opnemen met de helpdesk.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in