NL
EN
1
Draagbare audio

Audio-/videospeler met flashgeheugen

  Audio-/videospeler met flashgeheugen

  Eenvoudige bediening

  Bereid u voor op volledig entertainment met de geweldige Philips Streamium SA9345 Digital Audio Video Player. Dankzij het heldere, grote scherm en de intuïtieve gebruikersinterface met Sensory Touchpad SuperScroll gaat u helemaal op in uw muziek, video's en foto's. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Eenvoudige bediening

Bereid u voor op volledig entertainment met de geweldige Philips Streamium SA9345 Digital Audio Video Player. Dankzij het heldere, grote scherm en de intuïtieve gebruikersinterface met Sensory Touchpad SuperScroll gaat u helemaal op in uw muziek, video's en foto's. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Eenvoudige bediening

Maximaal 2000 nummers, 1000 foto's of 16 uur video

 • Geniet van MP3- en WMA-muziek en van de FM-tuner

  Geniet van MP3- en WMA-muziek en van de FM-tuner

  Met audiocompressietechnologie kunnen grote digitale muziekbestanden tot 10 keer worden verkleind zonder dat de geluidskwaliteit drastisch verslechtert. MP3 en WMA zijn twee compressieformaten waarmee u een wereld aan muziek kunt afspelen op uw draagbare speler. Download MP3-nummers vanaf de legale muziekwebsites op internet of rip uw audio-CD's naar MP3-bestanden en breng deze over op uw apparaat. Bovendien kunt u de ingebouwde digitale FM-radio voor meer muziekopties afstemmen op maximaal 20 voorkeurzenders.

 • Geniet van maximaal 25 uur muziek of 4 uur video

  Geniet van maximaal 25 uur muziek of 4 uur video

  Philips biedt u onbegrensd entertainment. Uw GoGEAR MP4-videospeler beschikt over een compacte, ingebouwde, oplaadbare batterij voor een langdurig vermogen. Geniet na één keer opladen van maximaal 25 uur muziek of 4 uur video. U hoeft alleen maar de voedingskabel op de speler aan te sluiten, zo eenvoudig is het.

 • Direct opladen vanaf uw PC via USB

  Direct opladen vanaf uw PC via USB

  Laad de batterij van uw GoGear-speler snel en eenvoudig op met de PC via USB. Door uw speler met de meegeleverde kabel aan te sluiten op uw PC en de instructies te volgen, voorziet de PC uw speler binnen enkele seconden van voeding. U hebt niet langer een aparte oplader nodig.

 • Bedien de weergave terwijl u door uw bibliotheek bladert

  Bedien de weergave terwijl u door uw bibliotheek bladert

  Wilt u controle houden over de muziek op uw MP3-apparaat terwijl u door de mediabibliotheek bladert? Met de GoGear-speler kunt u op elk moment terugkeren naar de mediabibliotheek om door uw muziek-, video- en fotocollecties te bladeren, zelfs wanneer u naar nummers aan het luisteren bent. Als u een nummer wilt pauzeren, afspelen of overslaan, drukt u op de knop "Option" op uw speler zodat er een klein afspeelmenu wordt weergegeven boven aan het scherm. Hierdoor kunt u eenvoudig meerdere dingen tegelijk doen zonder verdwaald te raken tussen de afspeelbediening en de diverse mediabibliotheekmappen.

 • Afspeellijsten maken en verwijderen

  Afspeellijsten maken en verwijderen

  Met de functie Afspeellijsten maken kunt u onderweg altijd eenvoudig afspeellijsten maken op uw GoGear. En met de functie Verwijderen kunt u eenvoudig alle media verwijderen die u niet op uw speler wilt. Uw PC thuis is niet meer nodig voor het maken van afspeellijsten en het verwijderen van bestanden. Nu kunt u uw muziekbibliotheek handig rechtstreeks op uw GoGear beheren, altijd en overal.

 • Met SuperScroll™ vindt u op een snelle, eenvoudige manier wat u zoekt

  Met SuperScroll™ vindt u op een snelle, eenvoudige manier wat u zoekt

  Via de zoektoetsen met dubbele functie kunt u de snelheid eenvoudig bedienen wanneer u door grote verzamelingen bladert. U kunt met SuperScroll™ per nummer of video door uw afspeellijst bladeren of sneller naar het gewenste bestand gaan door de toets harder in te drukken.

 • Speel WMV-video's af die u online hebt gekocht of die u in uw bibliotheek hebt staan

  Speel WMV-video's af die u online hebt gekocht of die u in uw bibliotheek hebt staan

  Uw GoGear-speler ondersteunt de populaire WMV-indeling en de DRM-technologie (Digital Rights Management) van Microsoft, die video's beschermt die online zijn gekocht of gehuurd. Gebruik WMP11 om dergelijke inhoud over te brengen naar uw GoGear-apparaat en onderweg te genieten van uw videoclips.

 • Aanraakgevoelige toetsen voor intuïtieve bediening

  Dankzij de aanraakgevoelige toetsen is een lichte druk al voldoende om het apparaat te bedienen. U hoeft dus niet meer hard op de toetsen te drukken!

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in