NL
EN
1
Draagbare audio

MP3-videospeler

  MP3-videospeler

  Beleef het superieure geluid

  Met de GoGEAR Tap 4,3 inch MP3-videospeler hebt u kraakheldere video's in handen. Geniet in HD kwaliteit van video's in populaire indelingen als RMVB, MPEG4 en AVI. U beleeft nog meer entertainmentplezier dankzij het 4,3 inch touchscreen, de ingebouwde luidspreker en de standaard Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Beleef het superieure geluid

met FullSound en HD-videoweergave

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • Surround Sound voor films, zodat u zich midden in de actie waant

  Surround Sound voor films, zodat u zich midden in de actie waant

  Surround Sound voor films is een geavanceerde audiotechnologie die meteen iedere geluidsbron in een film of videosoundtrack analyseert om een natuurlijk klankbereik te creëren met geluidselementen die stuk voor stuk exact gelokaliseerd zijn. De verwerkte geluidselementen worden vervolgens meteen naar ieder oor doorgegeven via oordopjes. Surround Sound voor films produceert een natuurlijke akoestische ruimte op basis van de inhoud van de soundtrack. Hierdoor wordt de luisteraar midden in een overweldigende surround-ervaring geplaatst - precies zoals de geluidstechnicus van de film dit voor ogen had.

 • Ingebouwde luidspreker voor entertainment zonder hoofdtelefoon

  Ingebouwde luidspreker voor entertainment zonder hoofdtelefoon

  Neem uw GoGEAR-speler mee en laat hem overal klinken. De speler is voorzien van een ingebouwde luidspreker die krachtig en nauwkeurig is, waardoor u sensationele muziek en films kunt delen waar u maar wilt. Geen gedoe met het aansluiten van externe luidsprekers, zodat delen een aangename ervaring wordt. GoGEAR tilt het plezier van entertainment naar een hoger niveau.

 • 10,9 cm (4,3") WQVGA + 16:9 touchscreen voor uitmuntend entertainment

  10,9 cm (4,3") WQVGA + 16:9 touchscreen voor uitmuntend entertainment

  De GoGEAR MP4-videospeler biedt een bijzondere beeldkwaliteit met het WQVGA + 16:9 touchscreen van 10,9 cm (4,3"). Al uw films en foto's worden scherp en levendig weergegeven, terwijl u via het kleurenmenu op uw gemak door uw muziek kunt bladeren. Maak nu met GoGEAR de stap naar beter entertainment.

 • Bediening via touchscreen voor soepel en gemakkelijk navigeren

  Bediening via touchscreen voor soepel en gemakkelijk navigeren

  U bedient de draagbare GoGear-speler vloeiend en intuïtief met slechts een lichte aanraking. Het intuïtieve touchscreen maakt van navigeren een koud kunstje, of u nu afspeelfuncties regelt, door uw video- en fotoverzameling bladert of radiozenders kiest. U klikt gewoon rechtstreeks op het scherm van de speler om snel door menu's en mappen te navigeren. Praktischer en eenvoudiger kan het niet.

 • microSD-kaartsleuf voor extra geheugen tot 32 GB

  microSD-kaartsleuf voor extra geheugen tot 32 GB

  Voor mobiele apparaten is het mooi als ze klein zijn, maar dat geldt niet voor de geheugencapaciteit. Met de GoGEAR-speler profiteert u van de optimale combinatie dankzij de mogelijkheid om een microSD-kaart te plaatsen. De microSD-kaart verschijnt als tweede verwisselbaar station wanneer de speler voor bestandsoverdracht op uw computer wordt aangesloten. U kunt een kaart met maximaal 32 GB geheugen kopen om de capaciteit van uw GoGEAR uit te breiden. Plaats eenvoudig de gewenste inhoud op de kaart, plaats de kaart in uw speler en u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over een gebrek aan entertainment.

 • FM-radio met 30 voorkeurzenders voor meer muziekopties

  FM-radio met 30 voorkeurzenders voor meer muziekopties

  Met de digitale FM-radio hebt u meer muziekopties voor de muziekcollectie op uw GoGear. Stem af op de zender die u als voorkeurzender wilt instellen en houd de knop voor voorkeurzenders ingedrukt om de frequentie op te slaan. U kunt maximaal 30 radiozenders als voorkeurzenders instellen en waar u ook bent van uw favoriete programma's genieten.

 • Ingebouwde standaard voor handig handsfree kijken

  Ingebouwde standaard voor handig handsfree kijken

  De GoGEAR MP4-videospeler biedt u gemak met een ingebouwde standaard voor ontspannen, handsfree entertainment. De stevige standaard is gemakkelijk te plaatsen, zodat u de speler waar en wanneer u maar wilt op een tafel voor u kunt zetten. En als u klaar bent, duwt u de standaard eenvoudig terug in de uitsparing. Met GoGEAR kunt u echt onderuit zakken en genieten.

 • Spraakopname voor het maken van notities of opnamen op ieder gewenst moment

  Spraakopname voor het maken van notities of opnamen op ieder gewenst moment

  De spraakopnamefunctie verandert uw GoGear-speler in een handig dicteerapparaat. U kunt niet alleen muziek afspelen of naar de radio luisteren, maar u kunt ook berichten of herinneringen voor uw werk of school opnemen, evenals boodschappenlijstjes, telefoonnummers en zelfs songteksten. Als u op de opnameknop drukt en in de ingebouwde microfoon spreekt, worden de spraakberichten gecomprimeerd en opgeslagen in het interne geheugen. Met de spraakopnamefunctie kunt u altijd en overal alles opnemen!

Alle specificaties bekijken
 • De eigenlijke overdrachtssnelheid is afhankelijk van uw besturingssysteem en de software die u gebruikt.
 • 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
 • Biedt ondersteuning voor download- en abonnementsdiensten die compatibel zijn met WMA DRM10
 • Windows Media en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 • Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.
 • Van Philips

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in