NL
EN
1
Draagbare audio

MP4-speler

  MP4-speler

  Beleef het superieure geluid

  Geniet van geweldig geluid met de GoGear Ariaz MP3-speler met FullSound en geïsoleerde hoofdtelefoon. SafeSound laat u maximaal van muziek genieten zonder het risico van gehoorschade. Songbird biedt onbegrensd muziekplezier en eenvoudige synchronisatie. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Beleef het superieure geluid

Geniet van geweldig geluid met de GoGear Ariaz MP3-speler met FullSound en geïsoleerde hoofdtelefoon. SafeSound laat u maximaal van muziek genieten zonder het risico van gehoorschade. Songbird biedt onbegrensd muziekplezier en eenvoudige synchronisatie. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Beleef het superieure geluid

En geniet van alle multimedia die u maar wilt

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • Minder last van omgevingsgeluiden dankzij de hoofdtelefoon met Sound Isolation

  Minder last van omgevingsgeluiden dankzij de hoofdtelefoon met Sound Isolation

  Met de hoofdtelefoons met geluidsisolatie van Sound Isolation hoort u ook bij een laag volume meer details in de muziek dan met een normale hoofdtelefoon. Het gebogen akoestische ontwerp van de hoofdtelefoon met geluidsisolatie is gebaseerd op een gedegen kennis van de anatomie van het menselijke gehoorkanaal en schept een perfecte barrière tussen het gehoorkanaal en de geluiden van buitenaf. Zo wordt ongewenst achtergrondgeluid uitgebannen en hoort u alleen de muziek. Zelfs bij lage volumes kunt u details in de muziek onderscheiden zonder gestoord te worden door achtergrondgeluid. Met kussentjes in drie maten voor de perfecte pasvorm.

 • SafeSound voor het ultieme muziekgenot zonder gehoorbeschadiging

  SafeSound voor het ultieme muziekgenot zonder gehoorbeschadiging

  U kunt nu rustig van uw muziek genieten zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw gehoor wordt beschadigd. Philips Safesound controleert continu het volumeniveau van uw Philips GoGear MP3-speler en waarschuwt zodra het risico op gehoorbeschadiging bestaat. U kunt zelf het volume zachter zetten of dit laten doen door SafeSound – u hoeft dus zelf niets te doen. Daarnaast krijgt u dagelijks en wekelijks een overzicht waarin staat hoe lang u muziek heeft geluisterd met daarbij het volumeniveau, zodat u ook zelf uw gehoor kunt beschermen.

 • FLAC- en APE-codecondersteuning zonder kwaliteitsverlies, voor onberispelijke geluidskwaliteit

  FLAC- en APE-codecondersteuning zonder kwaliteitsverlies, voor onberispelijke geluidskwaliteit

  Geniet van digitale muziek in een gecomprimeerde indeling zonder ook maar iets aan geluidskwaliteit in te leveren. De GoGear ondersteunt de indelingen FLAC en APE. Bestanden met deze indeling zijn verkleind zonder verlies van details, zodat u overal kunt genieten van het oorspronkelijke, rijke geluid. Met de Songbird-software van Philips, meegeleverd met de GoGear, kunt u de FLAC- en APE-bestanden eenvoudig vanuit de muziekbibliotheek op uw computer naar uw GoGear slepen. Zo neemt u uw muziekcollectie overal mee naar toe en geniet u altijd van de originele kwaliteit.

 • 6,1 cm (2,4") kleurenscherm voor een fantastische beeldkwaliteit

  6,1 cm (2,4") kleurenscherm voor een fantastische beeldkwaliteit

  Het fraaie scherm van 6,1 cm (2,4") op deze GoGear-speler zorgt voor een uitstekende videokwaliteit en scherpe, levendige beelden. In combinatie met het kleurenmenu verzekert dit grote scherm u van een snelle navigatie door uw mediabestanden. U beschikt over alles wat u nodig hebt voor uitgebreide multimediamogelijkheden onderweg.

 • FM-radio met RDS en 30 voorkeurzenders voor meer muziekopties

  FM-radio met RDS en 30 voorkeurzenders voor meer muziekopties

  FM-radio met RDS en 30 voorkeurzenders voor meer muziekopties.

 • Spraakopname voor het maken van notities of opnamen op ieder gewenst moment

  Spraakopname voor het maken van notities of opnamen op ieder gewenst moment

  De spraakopnamefunctie verandert uw GoGear-speler in een handig dicteerapparaat. U kunt niet alleen muziek afspelen of naar de radio luisteren, maar u kunt ook berichten of herinneringen voor uw werk of school opnemen, evenals boodschappenlijstjes, telefoonnummers en zelfs songteksten. Als u op de opnameknop drukt en in de ingebouwde microfoon spreekt, worden de spraakberichten gecomprimeerd en opgeslagen in het interne geheugen. Met de spraakopnamefunctie kunt u altijd en overal alles opnemen!

 • LikeMusic maakt afspeellijsten van nummers die bij elkaar horen

  LikeMusic maakt afspeellijsten van nummers die bij elkaar horen

  Met LikeMusic is het nog makkelijker om te genieten van uw favoriete muziek – en dat allemaal met één simpele muisklik! U hoeft niet meer door uw muziekbibliotheek te bladeren of te wachten op die ene toevalstreffer. LikeMusic is een door Philips gepatenteerd algoritme dat de nummers in uw bibliotheek analyseert en zoekt naar overeenkomsten. Dit stelt LikeMusic in staat om afspeellijsten te maken met nummers in dezelfde muziekstijl. U hoeft alleen maar op een nummer te klikken dat u leuk vindt. Als u vervolgens op het pictogram van LikeMusic klikt, wordt er een afspeellijst weergegeven. Geef de afspeellijst een passende naam en geniet van uw nieuwe afspeellijst, of herontdek nummers, op uw PC of GoGear-speler.

 • Mapweergave voor het ordenen en weergeven van mediabestanden zoals op uw PC

  Mapweergave voor het ordenen en weergeven van mediabestanden zoals op uw PC

  De mapweergave is een optioneel extraatje waarmee u alle mappen van GoGear-speler kunt bekijken, net als op een computer. Als u de mapweergave kiest, is het openen van ondersteunde bestanden (d.w.z. muziek, foto's en video's) kinderspel: selecteer het bestand en druk op de afspeelknop.

 • Ingebouwde luidspreker om uw entertainmentervaring te delen

  Ingebouwde luidspreker om uw entertainmentervaring te delen.

 • Maximaal 36 uur muziek- of 5 uur videoweergave

  Maximaal 36 uur muziek- of 5 uur videoweergave.

Alle specificaties bekijken
 • Windows Media en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 • De opslagruimte is gebaseerd op 4 minuten per nummer en een WMA-codering van 64 kbps of een MP3-codering van 128 kbps.
 • 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
 • Van Philips

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in