NL
EN
1
Draagbare audio

MP3-speler

  MP3-speler

  Beleef het superieure geluid

  Vierkant de coolste, met de GoGear Spark! Dit compacte muziekmaatje is voorzien van FullSound™ en comfortabele, hoogwaardige oortelefoons voor superieur geluid onderweg. U bent verzekerd van plezier en entertainment dankzij albumillustraties en Songbird. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Beleef het superieure geluid

Vierkant de coolste, met de GoGear Spark! Dit compacte muziekmaatje is voorzien van FullSound™ en comfortabele, hoogwaardige oortelefoons voor superieur geluid onderweg. U bent verzekerd van plezier en entertainment dankzij albumillustraties en Songbird. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Beleef het superieure geluid

En laat u entertainen in stijl

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • Philips Songbird: met één eenvoudig programma zoeken, afspelen en synchroniseren

  Philips Songbird: met één eenvoudig programma zoeken, afspelen en synchroniseren

  Met het meegeleverde, gebruiksvriendelijke programma Philips Songbird kunt u al uw media zoeken, afspelen en moeiteloos synchroniseren met uw Philips GoGear. Met de intuïtieve en krachtige muziekbeheerfuncties vindt u direct in het programma nieuwe artiesten en muziek in muziek- en mediawinkels, via services en op websites. Ook kunt u uw eigen verzameling en media via internet afspelen en moeiteloos van uw PC naar uw Philips GoGear synchroniseren.

 • Op Audible.com vindt u digitale audioboeken en nog veel meer

  Op Audible.com vindt u digitale audioboeken en nog veel meer

  Ga naar Audible.com voor het meest uitgebreide aanbod van te downloaden digitale audioboeken, tijdschriften, radioprogramma's, stand-upcomedy en nog veel meer. Geniet van een boek in de auto, tijdens het sporten of waar dan ook in huis. Auteurs en beroemdheden lezen hun eigen werk voor en bekende acteurs dragen uw favoriete titels voor. Op Audible.com kunt u meer dan 75.000 selecties doorbladeren en voorbeelden beluisteren, waaronder de nieuwste bestsellers en die tijdloze klassiekers.

 • Spraakopname voor het maken van notities of opnamen op ieder gewenst moment

  Spraakopname voor het maken van notities of opnamen op ieder gewenst moment

  De spraakopnamefunctie verandert uw GoGear-speler in een handig dicteerapparaat. U kunt niet alleen muziek afspelen of naar de radio luisteren, maar u kunt ook berichten of herinneringen voor uw werk of school opnemen, evenals boodschappenlijstjes, telefoonnummers en zelfs songteksten. Als u op de opnameknop drukt en in de ingebouwde microfoon spreekt, worden de spraakberichten gecomprimeerd en opgeslagen in het interne geheugen. Met de spraakopnamefunctie kunt u altijd en overal alles opnemen!

 • Mapweergave voor het ordenen en weergeven van mediabestanden zoals op uw PC

  Mapweergave voor het ordenen en weergeven van mediabestanden zoals op uw PC

  De mapweergave is een optioneel extraatje waarmee u alle mappen van GoGear-speler kunt bekijken, net als op een computer. Als u de mapweergave kiest, is het openen van ondersteunde bestanden (d.w.z. muziek, foto's en video's) kinderspel: selecteer het bestand en druk op de afspeelknop.

 • Ingebouwde clip voor optimaal draaggemak

  Ingebouwde clip voor optimaal draaggemak
 • Smart Shuffle: uw favorieten staan boven aan de lijst

  Smart Shuffle: uw favorieten staan boven aan de lijst
 • Zachte rubberen oordopjes voor een comfortabele luisterervaring

  De zachte oordopjes met rubberen cap passen zich aan de vorm en grootte van uw oor aan. De zachte kussentjes zorgen ervoor dat pijn aan uw oren door een harde hoofdtelefoon tot het verleden behoort en u comfortabel van uw muziek kunt genieten.

 • Maximaal 22 uur speeltijd

  Het langdurige vermogen van deze speler bestaat uit 22 uur doorlopend muziek afspelen met slechts één oplaadbeurt.

Alle specificaties bekijken
 • De opslagruimte is gebaseerd op 4 minuten per nummer en een WMA-codering van 64 kbps of een MP3-codering van 128 kbps.
 • 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
 • De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en de instellingen.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in