1

MP3-speler

  -{discount-percentage}%

  MP3-speler

  Beleef het superieure geluid

  De draagbare en duurzame GoGear Raga met FullSound™ brengt al uw favoriete MP3-muziek tot leven. Bovendien kunt u met Philips Songbird ook onderweg onbeperkt van entertainment genieten. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Beleef het superieure geluid

De draagbare en duurzame GoGear Raga met FullSound™ brengt al uw favoriete MP3-muziek tot leven. Bovendien kunt u met Philips Songbird ook onderweg onbeperkt van entertainment genieten. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Beleef het superieure geluid

Robuust ontwerp met moderne vormgeving

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • Op Audible.com vindt u digitale audioboeken en nog veel meer

  Op Audible.com vindt u digitale audioboeken en nog veel meer

  Ga naar Audible.com voor het meest uitgebreide aanbod van te downloaden digitale audioboeken, tijdschriften, radioprogramma's, stand-upcomedy en nog veel meer. Geniet van een boek in de auto, tijdens het sporten of waar dan ook in huis. Auteurs en beroemdheden lezen hun eigen werk voor en bekende acteurs dragen uw favoriete titels voor. Op Audible.com kunt u meer dan 75.000 selecties doorbladeren en voorbeelden beluisteren, waaronder de nieuwste bestsellers en die tijdloze klassiekers.

 • Spraakopname voor het maken van notities of opnamen op ieder gewenst moment

  Spraakopname voor het maken van notities of opnamen op ieder gewenst moment

  De spraakopnamefunctie verandert uw GoGear-speler in een handig dicteerapparaat. U kunt niet alleen muziek afspelen of naar de radio luisteren, maar u kunt ook berichten of herinneringen voor uw werk of school opnemen, evenals boodschappenlijstjes, telefoonnummers en zelfs songteksten. Als u op de opnameknop drukt en in de ingebouwde microfoon spreekt, worden de spraakberichten gecomprimeerd en opgeslagen in het interne geheugen. Met de spraakopnamefunctie kunt u altijd en overal alles opnemen!

 • Mapweergave voor het ordenen en weergeven van mediabestanden zoals op uw PC

  Mapweergave voor het ordenen en weergeven van mediabestanden zoals op uw PC

  De mapweergave is een optioneel extraatje waarmee u alle mappen van GoGear-speler kunt bekijken, net als op een computer. Als u de mapweergave kiest, is het openen van ondersteunde bestanden (d.w.z. muziek, foto's en video's) kinderspel: selecteer het bestand en druk op de afspeelknop.

 • Aluminium afwerking voor een robuust en duurzaam product

  Aluminium afwerking voor een robuust en duurzaam product

 • Maximaal 22 uur speeltijd

  Het langdurige vermogen van deze speler bestaat uit 22 uur doorlopend muziek afspelen met slechts één oplaadbeurt.

Alle specificaties bekijken
 • De opslagruimte is gebaseerd op 4 minuten per nummer en een WMA-codering van 64 kbps of een MP3-codering van 128 kbps.
 • 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
 • De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en de instellingen.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in