NL
EN
1
Draagbare audio

MP4-speler

  MP4-speler

  Beleef het superieure geluid

  Laat de Philips GoGear Muse MP4-speler u inspireren met een ongeëvenaarde geluidservaring via FullSound™, Surround Sound voor films en een hoofdtelefoon met geluidsisolatie. Geniet van films op het 3,2 inch touchscreen of sluit het apparaat aan op een HDTV voor nog meer kijkplezier. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Beleef het superieure geluid

Laat de Philips GoGear Muse MP4-speler u inspireren met een ongeëvenaarde geluidservaring via FullSound™, Surround Sound voor films en een hoofdtelefoon met geluidsisolatie. Geniet van films op het 3,2 inch touchscreen of sluit het apparaat aan op een HDTV voor nog meer kijkplezier. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Beleef het superieure geluid

zelfs in de meest rumoerige ruimten

 • HVGA-kleurenscherm van 3,2 inch voor geweldige beeldkwaliteit

  HVGA-kleurenscherm van 3,2 inch voor geweldige beeldkwaliteit

  De hoge resolutie van het strakke 8,1 cm (3,2") display op uw GoGear-speler ondersteunt een superieure videokwaliteit met scherpe en levendige beelden. In combinatie met het kleurenmenu bent u met dit grote scherm verzekerd van snelle navigatie door mediabestanden. U beschikt over alles wat u nodig hebt voor ongekende multimediamogelijkheden onderweg. Bovendien houdt de beeldverhouding van 16:9 in dat video's zonder zwarte balken boven en onder in het scherm worden weergegeven én dat er geen kwaliteitsverlies door beeldschaling naar een ander formaat optreedt

 • FLAC- en APE-codecondersteuning zonder kwaliteitsverlies, voor onberispelijke geluidskwaliteit

  FLAC- en APE-codecondersteuning zonder kwaliteitsverlies, voor onberispelijke geluidskwaliteit

  Geniet van digitale muziek in een gecomprimeerde indeling zonder ook maar iets aan geluidskwaliteit in te leveren. De GoGear ondersteunt de indelingen FLAC en APE. Bestanden met deze indeling zijn verkleind zonder verlies van details, zodat u overal kunt genieten van het oorspronkelijke, rijke geluid. Met de Songbird-software van Philips, meegeleverd met de GoGear, kunt u de FLAC- en APE-bestanden eenvoudig vanuit de muziekbibliotheek op uw computer naar uw GoGear slepen. Zo neemt u uw muziekcollectie overal mee naar toe en geniet u altijd van de originele kwaliteit.

 • FM-radio met RDS en 20 voorkeurzenders voor meer muziekopties

  FM-radio met RDS en 20 voorkeurzenders voor meer muziekopties

  RDS (Radio Data System) is een communicatieprotocolstandaard waarmee digitale informatie wordt overgebracht via FM-radiouitzendingen. FM-radio-ontvangers met RDS geven nuttige informatie weer, waaronder het radiostation, programmagegevens, nummertitels, artiest enz. Op elk gewenst moment kunt u een radiostation op uw GoGear-speler opslaan als voorkeurzender. Met 20 mogelijke voorkeurzenders kunt u snel uw favoriete radiostation inschakelen zonder dat u handmatig de frequentie hoeft te zoeken.

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • HDMI-uitgang voor High Definition-video (720p) op HDTV

  HDMI-uitgang voor High Definition-video (720p) op HDTV

  Geniet van populaire films en uw zelfgemaakte video's in HD met een resolutie tot 720p op uw HDTV. HDMI maakt conversie naar analoge signalen overbodig; digitale audio en video wordt rechtstreeks weergegeven. Het perfecte beeld en geluid zijn volledig vrij van ruis. Sluit gewoon uw GoGear met een HDMI-kabel op uw HDTV aan en geniet van hoogwaardig, haarscherp beeld en geluid. Via het scherm van de GoGear kunt u gemakkelijk door uw bestanden bladeren en ze afspelen, zodat u uw films eenvoudig aan uw vrienden en familie kunt laten zien.

 • microSD-kaartsleuf voor meer geheugencapaciteit

  microSD-kaartsleuf voor meer geheugencapaciteit

  Voor mobiele apparaten mag dan meestal gelden 'hoe kleiner, hoe mooier', voor geheugencapaciteit gaat dat niet op. Met de GoGear-speler beschikt u over het beste van twee werelden door simpelweg een microSD-kaart te gebruiken. De microSD-kaart wordt als tweede verwisselbaar station weergegeven wanneer u de speler op uw PC aansluit om gemakkelijk bestanden te kunnen overzetten. Laad de gewenste content op de kaart en plaats de kaart in de sleuf van de speler. De geheugencapaciteit van uw GoGear is uit te breiden met een geheugenkaart van maximaal 32 GB - zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u te weinig keuze hebt op entertainmentgebied.

 • Minder last van omgevingsgeluiden dankzij de hoofdtelefoon met Sound Isolation

  Minder last van omgevingsgeluiden dankzij de hoofdtelefoon met Sound Isolation

  Met de hoofdtelefoons met geluidsisolatie van Sound Isolation hoort u ook bij een laag volume meer details in de muziek dan met een normale hoofdtelefoon. Het gebogen akoestische ontwerp van de hoofdtelefoon met geluidsisolatie is gebaseerd op een gedegen kennis van de anatomie van het menselijke gehoorkanaal en schept een perfecte barrière tussen het gehoorkanaal en de geluiden van buitenaf. Zo wordt ongewenst achtergrondgeluid uitgebannen en hoort u alleen de muziek. Zelfs bij lage volumes kunt u details in de muziek onderscheiden zonder gestoord te worden door achtergrondgeluid. Met kussentjes in drie maten voor de perfecte pasvorm.

 • Bediening via touchscreen voor soepel en gemakkelijk navigeren

  Bediening via touchscreen voor soepel en gemakkelijk navigeren

  U bedient de draagbare GoGear-speler vloeiend en intuïtief met slechts een lichte aanraking. Het intuïtieve touchscreen maakt van navigeren een koud kunstje, of u nu afspeelfuncties regelt, door uw video- en fotoverzameling bladert of radiozenders kiest. U klikt gewoon rechtstreeks op het scherm van de speler om snel door menu's en mappen te navigeren. Praktischer en eenvoudiger kan het niet.

 • Surround Sound voor films, zodat u zich midden in de actie waant

  Surround Sound voor films, zodat u zich midden in de actie waant

  Surround Sound voor films is een geavanceerde audiotechnologie die meteen iedere geluidsbron in een film of videosoundtrack analyseert om een natuurlijk klankbereik te creëren met geluidselementen die stuk voor stuk exact gelokaliseerd zijn. De verwerkte geluidselementen worden vervolgens meteen naar ieder oor doorgegeven via oordopjes. Surround Sound voor films produceert een natuurlijke akoestische ruimte op basis van de inhoud van de soundtrack. Hierdoor wordt de luisteraar midden in een overweldigende surround-ervaring geplaatst - precies zoals de geluidstechnicus van de film dit voor ogen had.

 • Meer keuze uit meer content, met ondersteuning voor Audible en BBC iPlayer

  Meer keuze uit meer content, met ondersteuning voor Audible en BBC iPlayer

  Geniet van de beste content op uw Philips GoGear met Audible en BBC iPlayer. Audible biedt meer dan 75.000 audioprogramma's van bekende uitgevers van luisterboeken, zenders, entertainers, uitgevers van kranten en tijdschriften, en aanbieders van zakelijke informatie. Neem een maandabonnement of koop afzonderlijke contentbestanden voor uw GoGear. In het Verenigd Koninkrijk kunt u TV-programma's van de BBC bekijken die in de voorafgaande week zijn uitgezonden. Download de programma's naar uw PC vanaf de BBC iPlayer-website, breng ze over naar uw GoGear en genieten maar!

 • Innovatieve, geavanceerde interface om uw bibliotheek eenvoudig te verkennen

  Met GoGear Muse bladert u moeiteloos door uw muziek. In de intuïtieve, geavanceerde software ziet u wat u hebt en kiest u wat u wilt zonder dat u door bestanden en mappen hoeft te bladeren. De interface heeft drie kolommen met artiesten, albums en nummers waarin u eenvoudig het gewenste materiaal selecteert. Nu vindt u uw favoriete muziek altijd snel, zodat u meer tijd hebt om ervan te genieten!

Alle specificaties bekijken
 • De eigenlijke overdrachtssnelheid is afhankelijk van uw besturingssysteem en de software die u gebruikt.
 • 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
 • Windows Media en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 • Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.
 • Van Philips
 • Biedt ondersteuning voor download- en abonnementsdiensten die compatibel zijn met WMA DRM10
 • De iPlayer-service van BBC is alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in