NL
EN
1
Draagbare audio

MP3-speler

  MP3-speler

  Muziek luisteren én bellen

  De Philips GoGear LUXE digitale audiospeler is een chique accessoire met handige bevestigingsclip. Met één druk op de knop schakelt u van muziek naar een gesprek op uw mobiele telefoon - met nummerherkenning. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Muziek luisteren én bellen

De Philips GoGear LUXE digitale audiospeler is een chique accessoire met handige bevestigingsclip. Met één druk op de knop schakelt u van muziek naar een gesprek op uw mobiele telefoon - met nummerherkenning. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Muziek luisteren én bellen

MP3-speler met Bluetooth®-headset

 • Nummerherkenning en nummerweergave

  Nummerherkenning en nummerweergave

  Nooit meer een oproep missen als u muziek luistert. Zodra u wordt gebeld, ziet u dankzij de nummerherkenning direct enkele gegevens zoals de naam van de beller en het telefoonnummer voordat u de oproep beantwoordt.

 • Versleep uw nummers en gegevens - geen software nodig

  Versleep uw nummers en gegevens - geen software nodig

  U kunt uw muziekcollectie snel en eenvoudig van uw PC naar uw GoGear-speler kopiëren. Sluit uw GoGear aan op de PC terwijl Windows® Verkenner is geopend, selecteer de nummers of de mappen die u naar uw speler wilt kopiëren en sleep de geselecteerde bestanden naar de muziekmap van de GoGear. Zo eenvoudig is het. U hoeft geen extra software te installeren!

 • Dezelfde headset voor muziek én telefoon

  Dezelfde headset voor muziek én telefoon

  Nu kunt u onderweg naar uw favoriete muziek luisteren én bellen met één headset. Wanneer u uw MP3-speler met Bluetooth koppelt met uw mobiele telefoon met Bluetooth hoeft u niet meer te schakelen tussen headsets. Wanneer u een inkomende oproep ontvangt terwijl u luistert naar muziek, wordt het signaal door de MP3-speler automatisch opgepikt via de ingebouwde Bluetooth-functie. Tik gewoon op de speler om de headset over te schakelen naar de spraakmodus om de oproep te beantwoorden en vice versa.

 • Klein en stijlvol: een modieus accessoire

  Klein en stijlvol: een modieus accessoire

  Het stijlvolle ontwerp met een ingebouwde clip van de GoGear LUXE is ontworpen om te worden gedragen als een modeaccessoire. Klem de speler bijvoorbeeld op uw handtas of uw kleding. Nooit meer hoeft u uw handtas ondersteboven te keren op zoek naar uw MP3-speler. Nu kunt u onderweg genieten van uw digitale muziek en er bovendien modern en modieus uitzien.

 • Schakel met één klik naar uw met Bluetooth compatibele mobiele telefoon

  Schakel met één klik naar uw met Bluetooth compatibele mobiele telefoon

  Met slechts één klik schakelt u over van uw muziek naar een inkomende oproep; klik nogmaals om weer naar muziek te luisteren. Met een slimme ingebouwde knop op de voorkant van uw speler kunt u uw muziek afspelen of onderbreken en kunt u schakelen tussen muziek en oproepen. Raak het oppervlak aan om de oproep te beantwoorden en later te beëindigen. Het is niet nodig een andere hoofdtelefoon op te zetten of de muziek te stoppen.

 • Tot 100 uur stand-bytijd*

  Tot 100 uur stand-bytijd*

  Voor het ultieme gemak onderweg kunt u met één oplaadbeurt de GoGear LUXE tot wel 100 uur in de stand-bymodus gebruiken.

 • Tot 4 uur spreektijd*

  Tot 4 uur spreektijd*

  Met een maximale spreektijd van 4 uur met één enkele oplaadbeurt, is kletsen aan de telefoon eenvoudiger dan ooit. Ook kunt u uw favoriete muziek luisteren terwijl u verbonden blijft.

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • Muziek-shuffle voor ultiem gebruiksgemak

  Muziek-shuffle voor ultiem gebruiksgemak

  Met de "shuffle-and-play"-functie hoeft u uw muziek niet meer telkens in dezelfde voorspelbare volgorde te luisteren. Nadat u uw favoriete nummers naar de GoGear-speler hebt geladen vanuit uw eigen muziekbibliotheek, hoeft u alleen nog maar op de knop "shuffle" te drukken en uw nummers worden in willekeurige volgorde afgespeeld. Krijg nieuwe energie van een andere en unieke muziekervaring telkens als u onderweg uw GoGear-speler aanzet.

 • Tot 10 uur speeltijd voor MP3- en WMA-bestanden* en FM-radio

  Tot 10 uur speeltijd voor MP3- en WMA-bestanden* en FM-radio
Alle specificaties bekijken
 • 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
 • Windows Media en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 • Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.
 • De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en de instellingen.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in