NL
EN
1
Draagbare audio

MP3-videospeler

  MP3-videospeler

  Beleef het superieure geluid

  De Philips GoGear Ariaz Portable AV-speler met FullSound™ biedt een ongeëvenaarde audiobelevenis en optimaal gebruiksgemak. Video's downloaden van internet is geen probleem en op het 2 inch kleurenscherm kunt u eenvoudig door de inhoud navigeren. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Beleef het superieure geluid

De Philips GoGear Ariaz Portable AV-speler met FullSound™ biedt een ongeëvenaarde audiobelevenis en optimaal gebruiksgemak. Video's downloaden van internet is geen probleem en op het 2 inch kleurenscherm kunt u eenvoudig door de inhoud navigeren. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Beleef het superieure geluid

met FullSound™ voor levendige weergave van MP3-muziek

 • MP3-, WMA- of DRM-muziek van abonnementdiensten afspelen

  MP3-, WMA- of DRM-muziek van abonnementdiensten afspelen

  Deze GoGear-speler biedt ondersteuning voor de nieuwste Windows Media DRM-technologie (Digital Rights Management) van Microsoft, waarmee muziek die via online-audioservices is gedownload, wordt herkend en afgespeeld. Of maak zelf MP3- of WMA-muziekbestanden door CD's te rippen en over te brengen naar de speler. Een wereld van digitaal muziekplezier gaat voor u open!

 • High Definition-hoofdtelefoon voor nauwkeurig geluid

  High Definition-hoofdtelefoon voor nauwkeurig geluid

  Het ergonomische ontwerp van de hoofdtelefoon lijkt op de menselijke gehoorgang en biedt een uitstekende geluidsisolatie die de geluidsgolven uit de luidspreker precies en met het zuiverste geluid naar uw trommelvlies leidt.

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • Kleurenscherm van 2 inch voor een vloeiende en intuïtieve navigatie

  Kleurenscherm van 2 inch voor een vloeiende en intuïtieve navigatie

  Het fraaie scherm van 5,1 cm (2") op deze GoGear-speler zorgt voor een uitstekende videokwaliteit en scherpe, levendige beelden. In combinatie met het kleurenmenu verzekert dit grote scherm u van een snelle navigatie door uw mediabestanden. U beschikt over alles wat u nodig hebt voor uitgebreide multimediamogelijkheden onderweg.

 • Rechtstreeks opladen met de PC via USB

  Rechtstreeks opladen met de PC via USB

  Laad de batterij van uw GoGear-speler snel en eenvoudig op met de PC via USB. Door uw speler met de meegeleverde kabel aan te sluiten op uw PC en de instructies te volgen, voorziet de PC uw speler binnen enkele seconden van voeding. U hebt niet langer een aparte oplader nodig.

 • Mapweergave voor het ordenen en weergeven van mediabestanden zoals op uw PC

  Mapweergave voor het ordenen en weergeven van mediabestanden zoals op uw PC

  De mapweergave is een optioneel extraatje waarmee u alle mappen van GoGear-speler kunt bekijken, net als op een computer. Als u de mapweergave kiest, is het openen van ondersteunde bestanden (d.w.z. muziek, foto's en video's) kinderspel: selecteer het bestand en druk op de afspeelknop.

 • Eenvoudig video's downloaden vanaf internet naar uw GoGear

  Eenvoudig video's downloaden vanaf internet naar uw GoGear

  Geniet onderweg van video's met Internet Video Download, een gebruiksvriendelijke functie waarmee u video's kunt downloaden van videosites (zoals YouTube, MySpace en Google Video) naar uw GoGear. Installeer de meegeleverde PC-toepassing, sluit uw GoGear aan op uw PC en gebruik Internet Explorer om naar uw favoriete videosite te gaan. Kies een video en klik op de knop voor downloaden die wordt weergegeven wanneer u de muis over de video beweegt. U hoeft niet te wachten tot de video is gedownload; u kunt gewoon andere video's kiezen en downloaden.

 • FM-radio met RDS en 20 voorkeurzenders voor meer muziekopties

  FM-radio met RDS en 20 voorkeurzenders voor meer muziekopties

  RDS (Radio Data System) is een communicatieprotocolstandaard waarmee digitale informatie wordt overgebracht via FM-radiouitzendingen. FM-radio-ontvangers met RDS geven nuttige informatie weer, waaronder het radiostation, programmagegevens, nummertitels, artiest enz. Op elk gewenst moment kunt u een radiostation op uw GoGear-speler opslaan als voorkeurzender. Met 20 mogelijke voorkeurzenders kunt u snel uw favoriete radiostation inschakelen zonder dat u handmatig de frequentie hoeft te zoeken.

 • Eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface met weergave van CD-hoezen

  Eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface met weergave van CD-hoezen

  De eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface van de GoGear werkt via een geavanceerde navigatietechnologie. Hierdoor kunt u niet alleen snel en soepel navigeren, maar geniet u ook van een multimedia-ervaring die u zonder problemen kunt bedienen. Slimme functies maken uw ervaring completer, zoals de functie Album Art, waarmee albumafbeeldingen worden weergegeven die in de muziekbestanden zijn geïntegreerd. Het wordt weer net als vroeger, toen u de hoes van een CD of LP bekeek terwijl u naar de muziek luisterde.

 • Spraakopname voor het maken van notities of opnamen op ieder gewenst moment

  Spraakopname voor het maken van notities of opnamen op ieder gewenst moment

  De spraakopnamefunctie verandert uw GoGear-speler in een handig dicteerapparaat. U kunt niet alleen muziek afspelen of naar de radio luisteren, maar u kunt ook berichten of herinneringen voor uw werk of school opnemen, evenals boodschappenlijstjes, telefoonnummers en zelfs songteksten. Als u op de opnameknop drukt en in de ingebouwde microfoon spreekt, worden de spraakberichten gecomprimeerd en opgeslagen in het interne geheugen. Met de spraakopnamefunctie kunt u altijd en overal alles opnemen!

 • Meer keuze voor content, met ondersteuning voor Napster en Audible

  Meer keuze voor content, met ondersteuning voor Napster en Audible

  Geniet van de beste audiocontent op uw Philips GoGear met Napster en Audible. Tegen het vaste muziektarief van Napster To Go hebt u toegang tot miljoenen nummers met een voortreffelijke geluidskwaliteit. U sleept de muziek simpelweg naar uw GoGear, zonder voor elk nummer apart te hoeven betalen. Ontdek op uw eigen manier nieuwe muziek met diverse services als Automix-afspeellijsten en radiostations. Audible biedt meer dan 50.000 luisterprogramma's, zoals audioboeken, uitzendingen, entertainment, tijdschriften, kranten en zakelijke informatie. Neem een maandabonnement of koop afzonderlijke contentbestanden voor uw GoGear.

 • Maximaal 30 uur muziek- en 6 uur videoweergave.

  Maximaal 30 uur muziek- en 6 uur videoweergave.

  Bespaar u de moeite om uw GoGear-speler constant opnieuw op te moeten laden. Met deze speler kunt u wel 30 uur lang van uw favoriete muziek genieten of maximaal 6 uur aan video's afspelen - allemaal met één oplaadbeurt. Ga er voor zitten en luister de hele dag naar uw muziek of speel 3 films achter elkaar af, waar u ook bent.

Alle specificaties bekijken
 • De opslagruimte is gebaseerd op 4 minuten per nummer en een WMA-codering van 64 kbps of een MP3-codering van 128 kbps.
 • De eigenlijke overdrachtssnelheid is afhankelijk van uw besturingssysteem en de software die u gebruikt.
 • 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
 • Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in