NL
EN
1
Draagbare audio

MP3-speler

  MP3-speler

  Digitale muziek - altijd en overal

  Met de Philips GoGear SA1924 digitale audiospeler luistert u tot wel 27 uur* naar geweldige MP3- en WMA-muziek en vindt u in een handomdraai uw favoriete nummers op album of artiest. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Digitale muziek - altijd en overal

Met de Philips GoGear SA1924 digitale audiospeler luistert u tot wel 27 uur* naar geweldige MP3- en WMA-muziek en vindt u in een handomdraai uw favoriete nummers op album of artiest. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Digitale muziek - altijd en overal

geweldige MP3- en WMA-geluidskwaliteit

 • MP3 en WMA afspelen

  MP3 en WMA afspelen

  Met audiocompressietechnologie kunnen grote digitale muziekbestanden tot 10 keer worden verkleind zonder dat de geluidskwaliteit drastisch verslechtert. MP3 en WMA zijn twee compressieformaten waarmee u een wereld aan muziek kunt afspelen op uw GoGear-speler. Download MP3- of WMA-nummers vanaf legale muziekwebsites op internet of rip uw audio-CD's naar MP3- of WMA-bestanden en breng deze over naar uw speler.

 • Maximaal 27 uur speeltijd*

  Maximaal 27 uur speeltijd*

  Hiermee kunt u onderweg van uw muziek genieten door 10 uur doorlopend muziek af te spelen na één oplaadbeurt.

 • Eenvoudig leesbaar 3-regelig zwart-wit scherm

  Eenvoudig leesbaar 3-regelig zwart-wit scherm

  Dankzij het gebruiksvriendelijke scherm met ruimte voor drie regels geniet u onderweg meer van uw muziek. Niet alleen de nummertitel, de duur van het nummer en de resterende batterijcapaciteit worden weergegeven, maar u kunt ook bladeren door uw muziekbibliotheek en gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld de artiest en het album bekijken.

 • Equalizer voor uw muziekvoorkeuren

  Equalizer voor uw muziekvoorkeuren

  GoGear-spelers met equalizer gebruiken technologie om automatisch de optimale geluidsfrequentie in te stellen voor de gekozen muziekstijl. Of u nu naar jazz, rock of pop luistert, met de vooraf geprogrammeerde equalizerinstellingen geniet u van het optimale geluid voor elke muziekstijl.

 • Uw nummers eenvoudig slepen en neerzetten – geen software nodig

  Uw nummers eenvoudig slepen en neerzetten – geen software nodig

  U kunt uw muziekcollectie snel en eenvoudig van uw PC naar uw GoGear-speler kopiëren. Sluit uw GoGear aan op de PC terwijl Windows® Verkenner is geopend, selecteer de nummers of de mappen die u naar uw speler wilt kopiëren en sleep de geselecteerde bestanden naar de muziekmap van de GoGear. Zo eenvoudig is het. U hoeft geen extra software te installeren!

 • Spraakopname voor het maken van notities of opnamen op ieder gewenst moment

  Spraakopname voor het maken van notities of opnamen op ieder gewenst moment

  De spraakopnamefunctie verandert uw GoGear-speler in een handig dicteerapparaat. U kunt niet alleen muziek afspelen of naar de radio luisteren, maar u kunt ook berichten of herinneringen voor uw werk of school opnemen, evenals boodschappenlijstjes, telefoonnummers en zelfs songteksten. Als u op de opnameknop drukt en in de ingebouwde microfoon spreekt, worden de spraakberichten gecomprimeerd en opgeslagen in het interne geheugen. Met de spraakopnamefunctie kunt u altijd en overal alles opnemen!

 • Klein en draagbaar voor ultieme draagbaarheid

  Klein en draagbaar voor ultieme draagbaarheid

  Deze Philips GoGear-speler, het ultieme apparaat voor draagbare muziek, is klaar voor de start. Het lichte en zeer compacte apparaat levert een superieure geluidskwaliteit en biedt een echte draagbare entertainmentervaring voor onderweg.

 • Aluminium afwerking voor een robuust en duurzaam product

  Aluminium afwerking voor een robuust en duurzaam product
Alle specificaties bekijken
 • De opslagruimte is gebaseerd op 4 minuten per nummer en een WMA-codering van 64 kbps of een MP3-codering van 128 kbps.
 • De eigenlijke overdrachtssnelheid is afhankelijk van uw besturingssysteem en de software die u gebruikt.
 • 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
 • Er zijn optionele versies met of zonder radio verkrijgbaar
 • Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in