NL
EN
1
Draagbare audio

MP3-videospeler

  MP3-videospeler

  Beleef het superieure geluid

  Laat de Philips GoGear MP3-videospeler SA60 u inspireren met een ongeëvenaarde geluidservaring dankzij FullSound en Surround voor films. Geniet van films op het 3,2-inch HVGA-scherm. Het intuïtieve touchscreen maakt de navigatie uiterst eenvoudig. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Beleef het superieure geluid

Laat de Philips GoGear MP3-videospeler SA60 u inspireren met een ongeëvenaarde geluidservaring dankzij FullSound en Surround voor films. Geniet van films op het 3,2-inch HVGA-scherm. Het intuïtieve touchscreen maakt de navigatie uiterst eenvoudig. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Beleef het superieure geluid

met FullSound en HD-videoweergave

 • FLAC- en APE-codecondersteuning zonder kwaliteitsverlies, voor onberispelijke geluidskwaliteit

  FLAC- en APE-codecondersteuning zonder kwaliteitsverlies, voor onberispelijke geluidskwaliteit

  Geniet van digitale muziek in een gecomprimeerde indeling zonder ook maar iets aan geluidskwaliteit in te leveren. De GoGear ondersteunt de indelingen FLAC en APE. Bestanden met deze indeling zijn verkleind zonder verlies van details, zodat u overal kunt genieten van het oorspronkelijke, rijke geluid. Met de Songbird-software van Philips, meegeleverd met de GoGear, kunt u de FLAC- en APE-bestanden eenvoudig vanuit de muziekbibliotheek op uw computer naar uw GoGear slepen. Zo neemt u uw muziekcollectie overal mee naar toe en geniet u altijd van de originele kwaliteit.

 • HVGA-kleurenscherm van 3,2 inch voor geweldige beeldkwaliteit

  HVGA-kleurenscherm van 3,2 inch voor geweldige beeldkwaliteit

  De hoge resolutie van het strakke 8,1 cm (3,2") display op uw GoGear-speler ondersteunt een superieure videokwaliteit met scherpe en levendige beelden. In combinatie met het kleurenmenu bent u met dit grote scherm verzekerd van snelle navigatie door mediabestanden. U beschikt over alles wat u nodig hebt voor ongekende multimediamogelijkheden onderweg. Bovendien houdt de beeldverhouding van 16:9 in dat video's zonder zwarte balken boven en onder in het scherm worden weergegeven én dat er geen kwaliteitsverlies door beeldschaling naar een ander formaat optreedt

 • microSD-kaartsleuf voor meer geheugencapaciteit

  microSD-kaartsleuf voor meer geheugencapaciteit

  Voor mobiele apparaten mag dan meestal gelden 'hoe kleiner, hoe mooier', voor geheugencapaciteit gaat dat niet op. Met de GoGear-speler beschikt u over het beste van twee werelden door simpelweg een microSD-kaart te gebruiken. De microSD-kaart wordt als tweede verwisselbaar station weergegeven wanneer u de speler op uw PC aansluit om gemakkelijk bestanden te kunnen overzetten. Laad de gewenste content op de kaart en plaats de kaart in de sleuf van de speler. De geheugencapaciteit van uw GoGear is uit te breiden met een geheugenkaart van maximaal 32 GB - zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u te weinig keuze hebt op entertainmentgebied.

 • FM-radio met 30 voorkeurzenders voor meer muziekopties

  FM-radio met 30 voorkeurzenders voor meer muziekopties

  Met de digitale FM-radio hebt u meer muziekopties voor de muziekcollectie op uw GoGear. Stem af op de zender die u als voorkeurzender wilt instellen en houd de knop voor voorkeurzenders ingedrukt om de frequentie op te slaan. U kunt maximaal 30 radiozenders als voorkeurzenders instellen en waar u ook bent van uw favoriete programma's genieten.

 • Geniet van maximaal 20 uur muziek of 4 uur video

  Geniet van maximaal 20 uur muziek of 4 uur video

  Philips biedt u onbegrensd entertainment. Uw GoGEAR MP4-videospeler beschikt over een compacte, ingebouwde, oplaadbare batterij voor een langdurig vermogen. Geniet na één keer opladen van maximaal 20 uur muziek of 4 uur video. U hoeft alleen maar de voedingskabel op de speler aan te sluiten, zo eenvoudig is het.

 • Bediening via touchscreen voor soepel en gemakkelijk navigeren

  Bediening via touchscreen voor soepel en gemakkelijk navigeren

  U bedient de draagbare GoGear-speler vloeiend en intuïtief met slechts een lichte aanraking. Het intuïtieve touchscreen maakt van navigeren een koud kunstje, of u nu afspeelfuncties regelt, door uw video- en fotoverzameling bladert of radiozenders kiest. U klikt gewoon rechtstreeks op het scherm van de speler om snel door menu's en mappen te navigeren. Praktischer en eenvoudiger kan het niet.

 • Surround Sound voor films, zodat u zich midden in de actie waant

  Surround Sound voor films, zodat u zich midden in de actie waant

  Surround Sound voor films is een geavanceerde audiotechnologie die meteen iedere geluidsbron in een film of videosoundtrack analyseert om een natuurlijk klankbereik te creëren met geluidselementen die stuk voor stuk exact gelokaliseerd zijn. De verwerkte geluidselementen worden vervolgens meteen naar ieder oor doorgegeven via oortelefoons. Surround Sound voor films produceert een natuurlijke akoestische ruimte op basis van de inhoud van de soundtrack. Hierdoor wordt de luisteraar midden in een overweldigende surround-ervaring geplaatst - precies zoals de geluidstechnicus van de film dit voor ogen had.

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • Tekstlezer om tekstbestanden weer te geven

  Tekstlezer om tekstbestanden weer te geven
Alle specificaties bekijken
 • De eigenlijke afspeeltijd is afhankelijk van het gebruik en de instellingen.
 • De eigenlijke overdrachtssnelheid is afhankelijk van uw besturingssysteem en de software die u gebruikt.
 • 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
 • Biedt ondersteuning voor download- en abonnementsdiensten die compatibel zijn met WMA DRM10
 • Windows Media en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 • Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.
 • Van Philips

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in