1
LED-inspectielampen

EcoPro50

Werkverlichting LED

  EcoPro50

  Werkverlichting LED

  Helder wit licht om de klus te klaren

  Klein maar krachtig. Veelzijdig en robuust. De Philips EcoPro50 oplaadbare LED-werklamp biedt helder wit licht dat je nodig hebt om donkere plekken te verlichten. Geniet van 6 uur continu gebruik voordat u de batterij moet opladen. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

EcoPro50 Werkverlichting LED

Aluminium draagbare projector, 1000 lumen / 10W, Schok- en waterbestendig, duur batterij: 3 uur (6 in ECO-modus) RC520C1 Soortgelijke producten zoeken

Helder wit licht om de klus te klaren

Draagbare, oplaadbare aluminium projectlamp

 • Krachtig wit licht (1000 lumen / 10W) verlicht een groot gebied

  Of u nu uw werkplek wilt verlichten, een wandlamp moet vervangen of buiten licht nodig hebt, de Philips EcoPro50 is perfect voor het verlichten van grote donkere gebieden. Met 1000 lumen (10W) biedt de lamp consistent helder licht en produceert hij een superbrede lichtbundel. Als u minder licht nodig hebt en de batterij langer mee moet, kunt u overschakelen naar de 500 lumen (5W) ECO-modus.

 • Schokbestendigheid bewezen in valtests

  Omdat u de Philips EcoPro50 waarschijnlijk gebruikt voor verschillende activiteiten binnens- en buitenshuis, is deze lamp van duurzame kwaliteit. In valtests van 1,5 meter is bewezen dat de lamp het overleeft als u hem af en toe laat vallen.

 • Spatwaterbestendig

  Omdat u de Philips EcoPro50 waarschijnlijk gebruikt voor verschillende activiteiten binnens- en buitenshuis, is deze lamp robuust gemaakt. Hij is bestand tegen water en blijft werken wanneer er water op spat, zoals tijdens lichte regen.

 • Met het draaibare handvat kunt u het licht richten waar u maar wilt voor handsfree gebruik

  Soms hebt u handsfree verlichting nodig zodat u zich kunt concentreren op uw taak. Het 180° draaibare handvat aan de achterkant van EcoPro50 geeft u de vrijheid om de projector te richten zoals u wilt. U kunt het handvat ook gebruiken als een haak of als standaard. Deze lamp is dus enorm veelzijdig zodat u het licht kunt richten waar u het nodig hebt.

 • Andere apparaten opladen met een handige USB-poort

  Philips EcoPro50 kan ook worden gebruikt als powerbank om andere apparaten op te laden, zoals uw telefoon. U hoeft alleen maar het apparaat aan te sluiten op de USB-poort op de achterkant van de lamp en hij zal beginnen met laden.

 • Magnetisch bevestigingsaccessoire voor handsfree verlichting

  Philips EcoPro50 heeft een magnetisch bevestigingsaccessoire. Bevestig het aan het handvat en u kunt de lamp bevestigen aan een metalen oppervlak. Perfect voor gebruik in de garage of andere werkplekken.

 • Oplaadbare batterij gaat 6 uur mee per oplaadbeurt

  Zodra hij helemaal is opgeladen, geeft uw Philips EcoPro50 maximaal 3 uur helder wit licht (1000 lumen / 10W). Als de batterij langer mee moet gaan, schakelt u de ECO-modus (500 lumen / 5W) in en kunt u genieten van 6 uur onafgebroken licht.

 • Indicator geeft aan hoelang de batterij meegaat

  U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat de lamp uitgaat wanneer u deze het hardst nodig hebt. Aan de achterkant van Philips EcoPro50 vindt u de batterij-indicator. Zo weet u precies hoe lang u hebt voordat u de batterij moet opladen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in