BlueControl

  Effectieve, draagbare behandeling van psoriasis

  Met Philips BlueControl bepaalt u zelf wanneer en waar u uw psoriasissymptomen behandelt. Deze milde UV-vrije therapie biedt de klinisch bewezen voordelen van blauw LED-licht zonder onderbreking van uw normale dagelijkse bezigheden. Probeer het zelf thuis.*

  Aanbevolen verkoopprijs: € 399,00
  90 dagen bedenktijd en gratis retour

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Effectieve, draagbare behandeling van psoriasis

Met UV-vrij blauw LED-licht

 • Probeer het zelf thuis: 90 dagen geld-terug-garantie

  Probeer het zelf thuis: 90 dagen geld-terug-garantie

  Ervaar de therapie met Philips BlueControl thuis! Behandel uw plaques 30 minuten per dag voor ten minste 4 weken om een signifikante verbetering te zien. Als u niet tevreden bent, kunt u de Philips BlueControl terug sturen en zullen wij uw aankoopbedrag binnen 90 kalenderdagen retourneren. Deze promotie is alleen geldig voor Philips BlueControl (PSK0202/10).1. Neem contact op met Philips Consumer Care Team om een terugbetaling aan te vragen: 0800 0230047 (maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00)2. Het call center zal u een verzendlabel sturen.3. Als het product onbeschadigd en in de originele verpakking is ontvangen zal het aankoopbedrag naar het bankrekeningnummer worden overgemaakt welke werd gebruikt om het product te kopen.

 • De eerste therapie met blauw licht voor de behandeling van psoriasis ter wereld

  De eerste therapie met blauw licht voor de behandeling van psoriasis ter wereld

  Philips BlueControl is de eerste draagbare fototherapie voor milde tot matige psoriasis ter wereld. Dankzij het innovatieve ontwerp van apparaat dat op batterijen werkt, kunt u profiteren van klinisch bewezen blauw LED-licht, als toevoeging op uw normale dagelijkse routine.

 • Milde UV-vrije lichttherapie

  Milde UV-vrije lichttherapie

  Blauw LED-licht maakt deel uit van het zichtbare lichtspectrum en is daarom vrij van de risico's van ultraviolette (UV) straling. De 40 geïntegreerde blauwe LED-lampen in de Philips BlueControl zijn duurzame en energiezuinige lichtbronnen. De LED-instellingen zijn geoptimaliseerd voor de behandeling van psoriasis dankzij jarenlang grondig onderzoek.

 • Er worden geen chemische stoffen gebruikt

  Onderzoek heeft aangetoond dat blauw LED-licht, zoals gebruikt in Philips BlueControl, niet giftig is voor de huid.* De behandeling met blauw licht brengt natuurlijke processen in uw huid op gang die de symptomen van psoriasis helpen verlichten. De therapie is zacht omdat het geen gebruik maakt van chemische stoffen.

 • Handige, draagbare verlichting

  U beslist zelf waar en wanneer u uw psoriasis behandelt met het draadloze apparaat. Met de bijbehorende stoffen bevestigingshouder kunt u de Philips BlueControl veilig aan uw ledematen bevestigen en verstellen voor een comfortabele pasvorm tijdens de behandeling en lichte activiteiten.

 • Verlicht psoriasis terwijl u doorgaat met uw leven

  Ervaar zelf hoe eenvoudig u geweldige resultaten krijgt zonder dat uw dagelijks leven wordt verstoort. Bevestig het apparaat aan uw arm of been, druk op de knop… en ga door met uw dagelijkse activiteiten. Philips BlueControl wordt automatisch uitgeschakeld na 30 minuten per plek - geen timer nodig!

 • Blauw licht brengt natuurlijke processen op gang

  Blauw licht vermindert psoriasissymptomen doordat het de natuurlijke processen in de huid op gang brengt. Het helpt de huid op de juiste manier te vernieuwen door de versnelde productie van huidcellen, die gepaard gaat met psoriasis, te vertragen.* De ontstekingsremmende eigenschappen van blauw licht beheersen ongecontroleerde ontsteking en kunnen de symptomen van aangetaste huid verlichten.*

 • Klinisch bewezen therapie

  Twee klinische studies hebben de positieve effecten van blauw LED-licht op psoriasissymptomen, zoals roodheid, huidschilfers en verdikking van de huid, bevestigd.* Tijdens een behandeling van 12 weken namen de psoriasissymptomen sterk af bij patiënten in de klinische studie. Bij behandeling van meer dan 12 weken verbeterden de symptomen van psoriasis voor de patiënten van het klinisch onderzoek. Bij sommige patiënten was de psoriasis zelfs volledig genezen. Tijdens de follow-upfase na één maand zonder behandeling namen de psoriasissymptomen nog iets verder af in plaats van erger te worden. 83% van de patiënten beoordeelde de bruikbaarheid en het gemak van het apparaat als ideaal of uitstekend.*

Alle specificaties bekijken
 • Philips BlueControl is een medisch hulpmiddel klasse IIa (CE0344) voor de behandeling van milde tot matige psoriasis vulgaris. Voordat patiënten het gebruik van voorgeschreven medicijnen stoppen of wijzigen of het apparaat gebruiken, dienen zij met hun huisarts te overleggen en zorgvuldig de gebruiksaanwijzing te lezen. Maart 2015.
 • Blauw licht zoals gebruikt bij Philips BlueControl is niet giftig voor de huid - Awakowicz P et al. Contributions to Plasma Physics. 2009; 49 (9): 641 - 647.
 • Bestraling met blauw licht vermindert de productie van huidcellen - Liebmann J, Born M, Kolb-Bachofen MV. Journal of Investigative Dermatology. 2010; 130: 259 - 269.
 • Blauw licht brengt ontstekingsremmende processen op gang - Fischer M et al. Experimental Dermatology. 2013; 22: 554 - 563.
 • De positieve effecten van blauw LED-licht zijn bewezen door klinische tests - Weinstabl A et al. Dermatology. 2011; 223 (3): 251 - 9.
 • Na 12 weken behandeling zijn de symptomen van psoriasis bij 84% van de patiënten verminderd. Bij sommige patiënten heeft het blauwe licht hun behandelde psoriasis zelfs volledig genezen - Pfaff S et al. Dermatology 2015; 231: 24 - 34

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in