PicoPix

Zakprojector

  DLP

  PicoPix

  Zakprojector

  Projecteer uw leven

  Op deze lichte projector van zakformaat kunnen eenvoudig allerlei gadgets, SD-kaarten en USB-sticks worden aangesloten, zodat u uw digitale content altijd en overal kunt projecteren. Daarnaast staat de PicoPix dankzij de geïntegreerde mediaspeler los van andere mobiele apparaten. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Projecteer uw leven

 • Projecteer uw afbeeldingen en video's tot een grootte van maar liefst 305 cm (120")

  Deel uw media waar u maar wilt met het grootste mobiele scherm dat u ooit hebt gehad. Met de PicoPix hebt u uw eigen bioscoop bij u.

 • Speel video's rechtstreeks af van uw SD-kaart of USB-stick

  De geïntegreerde MP4-speler ondersteunt alle veelgebruikte video- en audio-indelingen. De PicoPix-zakprojector is dus een standalone-apparaat dat content kan projecteren vanuit het interne geheugen van 2 GB of vanaf een USB-stick of geheugenkaart.

 • Interne accu voor 2 uur afspelen

  De PicoPix is voorzien van een ingebouwde compacte, oplaadbare accu voor langdurig vermogen. Met één keer opladen kunt u maar liefst 2 uur achtereen genieten van films, foto's en muziek. Vanaf nu gaat u nooit meer op pad zonder de PicoPix.

 • LED-technologie voor schitterende kleuren en een hoog contrast

  Uw foto's en video's verdienen de beste kwaliteit wanneer u deze wilt delen met degenen om u heen. Daarom gebruikt de PicoPix-zakprojector een hoogwaardige LED-technologie zodat u uw foto's en video's in schitterende kleuren en met een adembenemend contrast kunt projecteren.

 • Hoogwaardige ingebouwde luidspreker voor uitstekend geluid

  Geniet van uw video's en muziek met geluid van topkwaliteit. De hoogwaardige ingebouwde luidspreker van 1 watt biedt een geweldige geluidsbeleving en het gemak van een eindeloos aanpasbaar volume.

 • Verschillende aansluitingen voor veelgebruikte apparaten

  De PicoPix-zakprojector beschikt over allerlei apparaataansluitingen, zoals USB, HDMI, VGA, Component en Composite, over een SD/SDHC-sleuf en een 3,5 mm audioaansluiting, voor grenzeloos entertainment.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in