NL
EN
1
Home Audio

Micro audiosysteem

  Micro audiosysteem

  Don't dream it - Stream it!

  De absolute top in microsystemen, met draadloze breedbandinternetverbinding en mogelijkheid tot afspelen van MP3-bestanden.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Don't dream it - Stream it!

 • wOOx™-luidsprekertechnologie voor een diepe en krachtige bas

  wOOx™-luidsprekertechnologie voor een diepe en krachtige bas

  De wOOx-technologie is een revolutionair luidsprekerconcept waarmee u een zeer diepe bas kunt ervaren, die rijker is dan alle andere audiosystemen. De speciale luidsprekers zijn afgestemd op de wOOx-basweergave, en precieze afstemming tussen het hoofdstuurprogramma en de tweeter zorgt voor vloeiende overgangen van lage en gemiddelde tot hoge frequenties. Dubbele ophanging en een volledig symmetrische sandwich zorgen voor een lage en nauwkeurige basis zonder opmerkelijke vervorming. wOOx produceert een diepe, dynamische bas door de volledige inhoud van de luidsprekerkast te gebruiken om de impact te verhogen.

 • Via draadloze PC Link naar alle MP3- en MP3PRO-muziek op de PC

  Als u al tal van digitale muziekbestanden hebt opgeslagen op de PC, hoeft u al dat werk niet opnieuw te doen! Het microsysteem maakt verbinding met internet en de PC Link via de gateway-router en maakt zo deel uit van het thuisnetwerk. Druk op de knop PC Link op het apparaat. U komt direct terecht bij de muziekbestanden die u op de harde schijf hebt opgeslagen. En wat nog beter is, u kunt de bestanden afspelen via de scherpe, heldere en krachtige, gepatenteerde wOOx-luidsprekers van het microsysteem.

 • Houd uw Streamium-microsysteem actueel

  Houd uw MCi250 actueel. Via uw internetverbinding kunt u software-updates downloaden en installeren voor interessante nieuwe diensten en productfuncties.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in