Draadloze thuismonitor

  Draadloze thuismonitor

  Bewaak uw huis via uw smartphone/tablet

  Met de draadloze Philips InSight-thuismonitor kunt u uw huis in de gaten houden als u de deur uit bent. Eenvoudig te installeren, zodat u direct vanaf een smartphone of tablet een oogje in het zeil kunt houden. Pushmeldingen geven aan wanneer er beweging of geluid is gedetecteerd. Bekijk alle voordelen

 • Bewaak uw huis via uw smartphone/tablet

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bewaak uw huis via uw smartphone/tablet

Met een gerust hart de deur uit

 • Magnetische voet voor gemakkelijke aanpassing van de kijkrichting

  Magnetische voet voor gemakkelijke aanpassing van de kijkrichting

  De draadloze Philips InSight-thuismonitor heeft een magnetische voet waarop de monitor rust, waardoor u de monitor naar iedere hoek kunt draaien en aanpassen.

 • Extra wandbevestiging voor optimale plaatsing

  Extra wandbevestiging voor optimale plaatsing

  De draadloze In.Sight-thuismonitor wordt geleverd met een beugel voor wandbevestiging. Gebruik deze beugel om de monitor eenvoudig te bevestigen aan wand of plafond. De voet zelf is draaibaar, zodat u de draadloze In.Sight-monitor na bevestiging nog steeds kunt herpositioneren.

 • Direct netwerken met encryptie voor veilige verbinding

  Direct netwerken met encryptie voor veilige verbinding

  De draadloze In.Sight-thuismonitor van Philips maakt gebruik van zeer effectieve encryptie om uw privacy te allen tijde te waarborgen. De draadloze In.Sight-thuismonitor gebruikt elke keer wanneer hij verbinding maakt een unieke encryptiesleutel.

 • Ingebouwde geluids- en bewegingsdetectie

  Ingebouwde geluids- en bewegingsdetectie

  Het is onmogelijk te voorspellen wanneer er iets kan gebeuren. De draadloze InSight-thuismonitor staat op de uitkijk met instelbare geluids- en bewegingsdetectie. U wordt gewaarschuwd zodra er geluid of beweging is gedetecteerd.

 • Wi-Fi-compatibel voor plaatsing overal in huis

  De draadloze In.Sight-monitor is een Wi-Fi-compatibele monitor die uw draadloze thuisnetwerk gebruikt om rechtstreeks video en audio te streamen naar uw smartphone/tablet. Een thuismonitor die u overal waar u wilt kunt installeren.

 • Bewaking via elke webbrowser

  Met de draadloze InSight-thuismonitor kunt u in realtime in de browser zien wat er in uw huis gebeurt, of u nu een PC of een Mac met Chrome, Internet Explorer, Safari of Firefox gebruikt.

 • Gemakkelijke installatie van Wi-Fi-monitor via QR-code

  Instellen is eenvoudig met de app. De app genereert een QR-code voor de Wi-Fi-instellingen bij u thuis. Met de QR-code wordt de monitor automatisch gekoppeld aan uw Wi-Fi-netwerk, snel en gemakkelijk.

Alle specificaties bekijken
 • Met de draadloze In.Sight-thuismonitor kunt u gratis en onbeperkt live-videobeelden bekijken via het draadloze netwerk in uw huis. Wanneer u op afstand live-videobeelden wilt bekijken (via een extern Wi-Fi-netwerk of via 3G), is dit ook gratis voor een onbeperkt aantal sessies; dan geldt echter wel een limiet van 5 minuten per sessie.
 • Langere videosessies en andere premiumfuncties kunt u aanschaffen via de app. Deze voorwaarden kunnen worden gewijzigd.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in