1

LED Professional Work Light

RCH21S-oplaadbare lamp met dockingstation

  -{discount-percentage}%

  LED Professional Work Light

  RCH21S-oplaadbare lamp met dockingstation

  Beter zien, beter werken

  De verbeterde, oplaadbare Philips LED-inspectielamp zorgt voor helder en natuurlijk licht. De hoogwaardige LED's bieden een dubbele voedingsmodus van 300 en 120 lumen. En de nieuwe lithiumbatterij gaat 5 keer langer mee dan de standaardbatterijen. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Beter zien, beter werken

De verbeterde, oplaadbare Philips LED-inspectielamp zorgt voor helder en natuurlijk licht. De hoogwaardige LED's bieden een dubbele voedingsmodus van 300 en 120 lumen. En de nieuwe lithiumbatterij gaat 5 keer langer mee dan de standaardbatterijen. Bekijk alle voordelen

30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

LED Professional Work Light RCH21S-oplaadbare lamp met dockingstation

Hoogwaardige LED-lamp, Dubbele modus: 300 en 120 lumen, Bestand tegen harde stoten, Nieuwe duurzame lithiumbatterij LPL47X1 Soortgelijke producten zoeken

Beter zien, beter werken

Robuuste, oplaadbare werkverlichting met basisstation

 • Zie elk detail dankzij een 90° brede lichthoek

  De Philips RCH21S biedt een brede straal met een hoek van 90°, en verlicht daarmee uw gehele werkgebied. De straal wit licht zorgt voor precies de juiste hoeveelheid licht, op precies de juiste plekken, zodat u terwijl u werkt elk detail kunt zien.

 • Schokbestendig, blijft onbeschadigd bij een val van 1,5 meter

  Als u zich tijdens het werk moet concentreren, is het niet raar als u een inspectielamp laat vallen. Zelfs als u voorzichtig bent, zijn collega's dat wellicht niet. Met de robuuste Philips RCH21S hoeft u zich geen zorgen te maken. De lamp is getest op schokbestendigheid, door hem in totaal 36 keer op alle 6 kanten en van een hoogte van 1,5 meter (schouderhoogte) te laten vallen. De meeste normale lampen zouden bij zo vaak vallen gewoon breken.

 • Hoogwaardige LED's geven helder licht tot 300 lumen

  Uitgerust met hoogwaardige LED's, biedt de Philips RCH21S een handige dubbele voedingsmodus. De Boost-modus geeft u een krachtige 300 lumen lichtopbrengst en helpt u de kleinste details waar te nemen. En als u de lamp een lange tijd wilt gebruiken, kiest u de ECO-modus om te besparen op de accuduur. Bij een verminderde sterkte van 120 lumen biedt deze lamp u nog steeds tot 6 uur lang hoogwaardig helder licht.

 • Overwin de duisternis met helder, natuurlijk licht

  Uitgerust met hoogwaardige LED's, biedt de Philips RCH21S oplaadbare lamp intens wit licht zodat u kunt blijven werken wanneer het donker wordt. Met de heldere, brede lichtstraal kunt u duidelijk zien en het natuurlijke licht tot 6000 K is ook nog eens aangenaam voor uw ogen om vermoeidheid te voorkomen.

 • Volledig bedekt met rubber voor een sterke schokbestendigheid – IK08

  Om te voldoen aan de internationale schokbestendigheidsstandaard IK08 heeft de Philips RCH21S een rubberen hoes die de robuuste behuizing beschermt. Kort gezegd is deze inspectielamp ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste werkomgevingen. Wij weten namelijk dat zelfs de meest zorgvuldige werkers hun gereedschap wel eens per ongeluk laten vallen.

 • Magneet en veelzijdige haak voor handsfree gebruik

  Dankzij de verstelbare en uittrekbare multi-hoekhaak kunt u deze lamp op elke plek ophangen waar u hem nodig hebt. En dankzij de sterke magneet aan de achterkant kunt u de lamp ook gemakkelijk aan metalen oppervlakken bevestigen, waardoor u beide handen vrij hebt.

 • Flexibel werken dankzij maximaal 6 uur snoerloos gebruik

  De RCH21S is voorzien van onze nieuwe duurzame lithiumbatterij die 1500 keer opnieuw kan worden opgeladen. Dit zorgt voor een 5 keer langere levensduur dan de standaard lithiumbatterij uit de meeste inspectielampen die op de markt zijn. Wilt u tijdens het werken in uw werkplaats kunnen rondlopen? Geen probleem. Verwijder de Philips RCH21S uit het dockingstation. In de ECO-modus biedt de nieuwe batterij 6 uur onafgebroken snoerloos gebruik, en in de normale modus maximaal 3,5 uur.

 • Bestendig tegen chemische stoffen en oplosmiddelen

  Uw Philips RCH21S is ontworpen om te overleven in de zwaarste werkplaatsomgevingen en is zeer goed bestand tegen de meeste chemische stoffen en oplosmiddelen.

 • Beschermd tegen spatwater en stof - IP65

  De Philips RCH21S voldoet aan de internationale spatwater en stofbestendigheidswaarde IP65. Gefabriceerd volgens strenge productie- en meerdere afdichtingsprocessen is uw lamp zeer goed bestand tegen spatwater en beschermd tegen stof.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in