1
LED-inspectielampen

LED Professional Work Light

PEN20 compacte oplaadbare lamp

  LED Professional Work Light

  PEN20 compacte oplaadbare lamp

  Beter zien, beter werken

  De kleine maar krachtige PEN20 biedt helder wit licht voor alle snelle inspectietaken. Met een superieure batterij en alle essentiële functies van de populaire Penlight Premium-lamp biedt de PEN20 waar voor uw geld Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Beter zien, beter werken

De kleine maar krachtige PEN20 biedt helder wit licht voor alle snelle inspectietaken. Met een superieure batterij en alle essentiële functies van de populaire Penlight Premium-lamp biedt de PEN20 waar voor uw geld Bekijk alle voordelen

30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

LED Professional Work Light PEN20 compacte oplaadbare lamp

Krachtige LUXEON® LED's, 240 lm Boost / 120 lm Eco, Ultraduurzame accu, Sterke weerstand IK07 / IP54 LPL42X1 Soortgelijke producten zoeken

Beter zien, beter werken

Krachtige, oplaadbare LED-lampen van zakformaat

 • Overwin de duisternis met helder en zacht, natuurlijk licht

  Philips PEN20 heeft krachtige LUXEON® LED-lampen voor een intens wit licht om de duisternis te overwinnen. De brede lichtstraal verspreidt helder licht gelijkmatig over een groot werkgebied, zodat u zelfs de kleinste details kunt zien. De LUXEON® LED-lampen hebben een kleurtemperatuur van 6000K en produceren een natuurlijk wit licht dat de ogen minder belast, zodat u langer comfortabel kunt werken.

 • Hoogwaardig LUXEON® LED-licht tot 200 lumen

  Net als de Penlight Premium is de Philips PEN20 is een kleine maar krachtige inspectielamp. Met hoogwaardige LUXEON® LED-lampen krijgt u helder licht tot 200 lumen om uw werk te verlichten. U kunt dus altijd de kleinste details zien. En als u zachter licht wilt, of de accu wilt sparen, kun u eenvoudig schakelen naar de 100 lumen Eco-modus.

 • Verlicht een groot werkgebied met een brede lichthoek van 90°

  Ideaal voor het verlichten van een groot werkgebied, de Philips PEN20 produceert een brede lichthoek van 90°. Bij snelle inspectie-opdrachten kunt u alles zien wat u moet zien.

 • Nieuwe batterij gaat 5x langer mee dan de meeste oplaadbare accu's

  Philips PEN20 is voorzien van een geavanceerde accu die 5x langer meegaat dan traditionele oplaadbare accu's. Met 1500 laadcycli in plaats van de standaard 300 gaat deze duurzame accu's ongeveer vijf jaar mee bij continu gebruik - waardoor u aanzienlijk minder vervangingskosten hebt.

 • Tot wel 6 uur continu licht na 1,5 uur opladen

  Het is frustrerend wanneer een batterij er halverwege een opdracht mee ophoudt. Na supersnel opladen met USB in minder dan 1,5 uur kunt u de lamp maximaal 6 uur continu gebruiken in de Eco-modus. Met één keer opladen kunt u de PEN20-inspectielamp het grootste deel van de werkdag gebruiken.

 • Robuuste behuizing is bestand tegen schokken volgens de IK07-standaard

  De PEN20 is klein maar ook heel krachtig. De lamp is gemaakt van zeer duurzame materialen en speciaal ontworpen om de zwaarste werkomstandigheden te doorstaan. Voldoet aan schokbestendigheidsstandaard IK07. Deze lamp overleeft de meeste ongelukken op de werkplaats.

 • Bestand tegen water en stof volgens de IP54-standaard

  In een drukke fabriek of werkplaats hebt u gereedschap nodig dat zware werkomstandigheden goed doorstaat. De Philips PEN20 LED-inspectielamp voldoet aan de internationale standaard IP54 en is zeer goed bestand tegen water en stof. Uw lamp werkt dus altijd als u hem nodig hebt.

 • Zeer goed bestand tegen chemische stoffen en oplosmiddelen

  Zelfs als u goed oplet, kunt u bijtende chemicaliën op uw gereedschap morsen. Het superieure ontwerp van de behuizing van de Philips PEN20-inspectielamp is waterdicht, waardoor het zeer goed bestand is tegen oplosmiddelen en andere chemische stoffen.

 • Werk handsfree dankzij de ingebouwde 80° bevestigingshaak met magneet

  Met de 80° bevestigingshaak met sterke magneet kunt u de Philips PEN20-inspectielamp op elk oppervlak plaatsen. Als u beide handen nodig hebt voor het werk kunt u alsnog het gebied voor u verlichten.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in