NL
EN
1
Spraakrecorder

SpeechMike Premium

USB dicteermicrofoon

  SpeechMike Premium

  USB dicteermicrofoon

  Beste opnamen in zijn klasse

  De SpeechMike Premium tilt dicteren naar een heel nieuw niveau dankzij de vrij bewegende precisiemicrofoon van studiokwaliteit, een microfoonbeschermer met geoptimaliseerde structuur, het geïntegreerde ruisonderdrukkingsfilter en de antimicrobiële behuizing.

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Beste opnamen in zijn klasse

De SpeechMike Premium tilt dicteren naar een heel nieuw niveau dankzij de vrij bewegende precisiemicrofoon van studiokwaliteit, een microfoonbeschermer met geoptimaliseerde structuur, het geïntegreerde ruisonderdrukkingsfilter en de antimicrobiële behuizing.

30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Beste opnamen in zijn klasse

dankzij precisiemicrofoon

 • Antibacteriële behuizing en knoppen voor hygiënisch werken

  De behuizing en knoppen van de SpeechMike Premium zijn gemaakt van antibacteriële kunststof en vormen een bescherming tegen veel ziektekiemen. Antibacteriële materialen vechten tegen veel verschillende micro-organismen zoals bacteriën (bijv. pneumokokken en multiresistente micro-organismen als MRSA), virussen (bijv. HIV, griep), schimmels (aspergillus niger) en algen. Het antibacteriële effect op de SpeechMike Premium is vijf jaar werkzaam.

 • Barcodescanner voor gestroomlijnde documentatie

  Koppel klant- of patiëntgegevens aan een opgenomen bestand door eenvoudig de barcode te scannen (alleen SpeechMike Premium-barcodeapparaten). De gescande informatie wordt automatisch aan het dicteerbestand gekoppeld, waardoor het documentatieproces wordt gestroomlijnd. Alle identificatiegegevens worden nauwkeurig ingevoerd, voor extra beveiliging en mogelijk lagere kosten. Met de SpeechMike Premium is het mogelijk om barcodes te scannen vanaf 60 cm - dat is twee keer zo ver als met de voorganger.

 • Ergonomisch gemodelleerd om perfect in uw hand te passen

  Omdat de achterkant van een dicteermicrofoon net zo belangrijk is als de voorkant, heeft Philips dit apparaat gemodelleerd om perfect in uw hand te passen en ongewild gebruik van knoppen te verminderen. De trigger en de opdrachtknop op de achterkant van de behuizing zijn ontworpen om te zijn waar ze moeten zijn. Geen desktopdicteerapparaat is ooit zo ergonomisch geweest als de SpeechMike Premium.

 • Vrij bewegende, losse microfoon voor nauwkeurige opnamen

  De microfoon van de SpeechMike Premium is losgekoppeld van de behuizing, waardoor opnamen perfect en kristalhelder worden. Nooit eerder leverde een desktopdicteerapparaat zo een ongelooflijke prestatie! Het ophangsysteem van de microfoon is een geheel opnieuw ontwerp en garandeert dat er bij de opname nauwelijks sprake is van achtergrondgeluiden, aanraak- of klikgeluiden en geluiden die via de lucht of de structuur worden overgedragen. Deze techniek is gebaseerd op die van studiomicrofoons, waardoor het geluid op geen enkele manier wordt vervormd en de spraakherkenningsresultaten uitstekend zijn.

 • Configureerbare sleutels voor een persoonlijke workflow

  Met de vier configureerbare functieknoppen onder aan het bedieningspaneel kan de SpeechMike Premium verder worden gepersonaliseerd voor gebruikers en toepassingen. Werken op uw manier – een exclusief voordeel van Philips SpeechMike.

 • Geïntegreerde bewegingssensor schakelt de microfoon uit wanneer deze niet wordt gebruikt

  De SpeechMike Premium van Philips bevat geavanceerde technologie in de vorm van een geïntegreerde bewegingssensor en is het eerste dicteerapparaat dat kan worden bediend met handbewegingen. Het apparaat detecteert het wanneer het op tafel wordt gelegd en schakelt dan de microfoon uit; wanneer het apparaat weer wordt opgepakt, wordt de microfoon weer ingeschakeld. Er zijn talloze situaties waarbij deze functie een groot voordeel vormt, zoals een binnenkomend telefoongesprek of iemand die uw kantoor binnenloopt. Bovendien kunnen gepersonaliseerde functies worden geprogrammeerd, zoals het pauzeren en hervatten van de opname.

 • Geïntegreerde ruisfilter voor perfecte opnamen

  Het microfoongedeelte van de SpeechMike Premium bestaat uit veel verschillende laagjes die ervoor zorgen dat het geluid zo helder en authentiek mogelijk klinkt. Een van deze laagjes is een vlies dat boven en onder de microfooncapsule is geplaatst. Dit vlies filtert vervormingen van het geluid (zoals plop- en sisgeluiden). Zo bent u zeker van perfecte resultaten, zelfs als u met uw mond vlak bij de microfoon dicteert.

 • Groot luidsprekergedeelte voor een hoge afspeelkwaliteit

  Vergeleken met zijn voorganger is de SpeechMike Premium uitgerust met een twee keer zo groot luidsprekergedeelte, waardoor u opnamen kunt afspelen met een perfecte, glasheldere kwaliteit.

 • Lasergestuurde, zelfreinigende trackball voor probleemloos werken

  De SpeechMike Premium bevat een zeer nauwkeurige, geïntegreerde stalen trackball. U kunt probleemloos werken dankzij het oppervlak van Teflon; dat is zelfsmerend en bestand tegen krassen. Dankzij de laserscanner en zelfreinigende functies is de trackball nauwkeuriger en duurzamer dan ooit tevoren. Daarnaast kan de trackball zelfs uit het apparaat worden gehaald, mocht dat nodig zijn om schoon te maken.

 • Metalen microfoonbeschermer met optimaal ontwerp

  Een goed ontworpen microfoonbeschermer kan de kwaliteit van een microfoon zoals de SpeechMike Premium nog verder verhogen. Het totale oppervlak van de zeshoekige openingen in het metalen rooster is drie keer groter dan bij de voorganger van deze microfoon, waardoor kristalheldere opnamen worden gegarandeerd.

 • Geoptimaliseerd bedieningspaneel voor aangenaam werken

  Philips is de ontwerper van het ergonomische zoneontwerp. Door gebruikers is getest en bewezen dat de SpeechMike Premium het prettigst in de hand ligt. De dicteerzone is geoptimaliseerd om duimbewegingen tot een minimum te beperken. De belangrijkste knoppen die nodig zijn voor de dicteerfuncties zijn centraal geplaatst, zo ideaal mogelijk voor de duim, voor een perfecte ergonomie en de meest ontspannen bediening voor de gebruiker. De minder vaak gebruikte knoppen zijn erboven en eronder gepositioneerd. De knoppen zijn zo gevormd, dat ze zo veel mogelijk tactiele feedback geven.

 • Gepolijste behuizing voor minder ongewenste aanraakgeluiden

  De behuizing van de SpeechMike Premium is gemaakt van hoogwaardige polymeren. Het oppervlak van de behuizing is gepolijst en het materiaal bevat een parel-/metaaltoevoeging voor een hoogwaardig metallic effect. Bovendien zorgt dit ervoor dat er nauwelijks sprake is van aanraakgeluiden en vingerafdrukken.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in