1

Digital Voice Tracer

    -{discount-percentage}%

    Digital Voice Tracer

    Optimaal notities nemen

    Neem gedachten, ideeën en notities op en luister naar FM-radio of uw favoriete muziek. De Digital Voice Tracer 880 combineert op perfecte wijze zakelijke functies met entertainmentmogelijkheden. Bekijk alle voordelen

    Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Optimaal notities nemen

Neem gedachten, ideeën en notities op en luister naar FM-radio of uw favoriete muziek. De Digital Voice Tracer 880 combineert op perfecte wijze zakelijke functies met entertainmentmogelijkheden. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Alle accessoires bekijken

Digital Voice Tracer

Total:

Optimaal notities nemen

Multifunctionele tool voor werk én plezier

FM radio-opname om uw favoriete radioprogramma's mee op te nemen

FM radio-opname om uw favoriete radioprogramma's mee op te nemen

Luister naar uw favoriete FM-radioprogramma's wanneer en hoe vaak u wilt. Schakel eenvoudigweg de opnamefunctie in wanneer u uw favoriete radioprogramma hoort. De Voice Tracer neemt het radiosignaal op in MP3-indeling.

Opnemen met stemactivering om handsfree notities te maken

Opnemen met stemactivering is een handige functie voor handsfree opnemen. Als deze functie is ingeschakeld, begint het apparaat automatisch met opnemen zodra u begint te praten. De opname wordt automatisch stopgezet als u stopt met praten en gaat automatisch verder zodra u weer begint te praten.

Instelbare gevoeligheid van de microfoon voor een betere geluidskwaliteit

De signaal-ruisverhouding (S/N) van de hooggevoelige microfoon is veel beter dan die van standaardmicrofoons. De gevoeligheid van de microfoon kan worden verhoogd (pikt meer geluidssignalen op) zonder dat dit de geluidskwaliteit negatief beïnvloedt.

Stereoreversmicrofoon, stereo-oortelefoon en batterijen inbegrepen

Een lichte stereoheadset ontworpen voor comfort tijdens langdurig gebruik en een omnidirectionele stereoreversmicrofoon worden geleverd bij uw Voice Tracer. De hoge opnamegevoeligheid van de microfoon biedt uitstekende opnamekwaliteit terwijl de stereo-oortelefoon zorgt voor kwaliteitsvolle weergave.

Extra groot verlicht scherm voor een direct totaaloverzicht

Op het grote, grafische scherm ziet u alle belangrijke informatie over een bestand dankzij de achtergrondverlichting in één oogopslag, zelfs wanneer er rondom u zeer weinig licht is.

Ongecomprimeerde PCM-stereo-opnamen met de geluidskwaliteit van een CD.

Maak een keuze uit diverse opnamemodi, van ongecomprimeerde PCM-stereo-opnamen met de geluidskwaliteit van een CD tot twee stereomodi van hoge kwaliteit (inclusief SHQ en HQ) en drie monomodi (inclusief SP, LP en SLP) voor een langere opnametijd.

Organiseer uw bestanden op een snelle en eenvoudige manier met vier mappen

De Digital Voice Tracer ondersteunt maximaal 99 opnamen in elk van de vier beschikbare mappen om uw bestanden op snel en eenvoudig te organiseren.

Een snelle overdracht van opnamen en gegevens via high-speed USB 2.0

Dankzij de snelle gegevensoverdracht van een Hi-Speed 2.0 USB-aansluiting worden opnamen tot 40x sneller overgedragen naar uw PC in vergelijking met de originele USB-standaard.

Genieten van MP3- en WMA-muziek

Sla uw muziekcollectie en gedownloade nummers op in de Digital Voice Tracer. Het afspelen van WMA- en MP3-muziekformaten wordt ondersteund.

Een extra grote luidspreker aan de voorzijde garandeert een kristalheldere weergave van uw opname

Grote luidsprekers hebben een grotere capaciteit om geluid voort te brengen, waardoor ze een krachtige, rijke geluidservaring bieden.

Lichtgewicht en ergonomisch ontwerp

Het toestel is klein en licht, u zult amper merken dat u het bij zich heeft. Stop het in uw jaszak of tas, en neem het overal met u mee. De duurzame behuizing en het elegante, ergonomische ontwerp maken van dit toestel een aantrekkelijke en snel onmisbare metgezel.

USB-massaopslag verzekert optimale compatibiliteit

De Voice Tracer is een USB-apparaat voor massaopslag, dus u kunt eenvoudig bestanden opslaan en meenemen of reservekopieën maken. U kunt de Voice Tracer via een USB-aansluiting op de computer aansluiten. Er is geen speciale installatiesoftware vereist. De Voice Tracer wordt automatisch als een verwisselbaar station op uw computer weergegeven, zodat u gemakkelijk bestanden van en naar het apparaat kunt slepen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in