1

Voice Tracer

digitale recorder

  -{discount-percentage}%

  Voice Tracer

  digitale recorder

  Laat uw stem het werk doen

  Met de Digital Voice Tracer dicteert u onderweg documenten en memo's. Eenmaal terug op kantoor hoeft u de recorder slechts aan te sluiten op de PC en het bestand over te brengen. Dragon NaturallySpeaking transcribeert het dictaat dan automatisch. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Laat uw stem het werk doen

Met de Digital Voice Tracer dicteert u onderweg documenten en memo's. Eenmaal terug op kantoor hoeft u de recorder slechts aan te sluiten op de PC en het bestand over te brengen. Dragon NaturallySpeaking transcribeert het dictaat dan automatisch. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Voice Tracer digitale recorder

Editie met spraakherkenning LFH0667/00 Soortgelijke producten zoeken

Laat uw stem het werk doen

Met mobiele dicteerfunctie en spraakherkenning

Licht en draagbaar design

Dit apparaat is zo klein en licht dat u nauwelijks merkt dat u het bij u hebt. Laat het in uw zak of tas glijden en neem het overal mee naartoe. U kunt bijna niet meer zonder dit duurzame, stijlvolle en ergonomische apparaat. De Digital Voice Tracer is Nuance-gecertificeerd en heeft alle tests met Dragon NaturallySpeaking goed doorlopen.

Extra groot verlicht scherm voor een direct totaaloverzicht

Op het grote, grafische scherm ziet u alle belangrijke informatie over een bestand dankzij de achtergrondverlichting in één oogopslag, zelfs wanneer er rondom u zeer weinig licht is.

Direct opnemen met één druk op de knop - van uitgeschakeld onmiddellijk naar opnamemodus

Houd de opnameknop kort ingedrukt om de Digital Voice Tracer in te schakelen en direct met opnemen te beginnen.

Opnemen met stemactivering om handsfree notities te maken

Opnemen met stemactivering is een handige functie voor handsfree opnemen. Als deze functie is ingeschakeld, begint het apparaat automatisch met opnemen zodra u begint te praten. De opname wordt automatisch stopgezet als u stopt met praten en gaat automatisch verder zodra u weer begint te praten.

Gekoppeld aan Dragon NaturallySpeaking 10 DVR Edition

Maak kennis met Dragon NaturallySpeaking 10, het spraakherkenningssysteem dat niet alleen het best wordt verkocht, maar ook almaar wordt verbeterd. Met meer dan 175 bekroningen voor nauwkeurigheid en gebruiksgemak is dit onbetwist de marktleider in spraakherkenningssoftware. Met 20% nauwkeurigere resultaten dan bij versie 9 is Dragon NaturallySpeaking sneller en nauwkeuriger dan ooit. Uw getranscribeerde woorden verschijnen nu twee keer zo snel op het scherm als voorheen.

Een snelle overdracht van opnamen en gegevens via high-speed USB 2.0

Dankzij de snelle gegevensoverdracht van een Hi-Speed 2.0 USB-aansluiting worden opnamen tot 40x sneller overgedragen naar uw PC in vergelijking met de originele USB-standaard.

USB-massaopslag verzekert optimale compatibiliteit

De Voice Tracer is een USB-apparaat voor massaopslag, dus u kunt eenvoudig bestanden opslaan en meenemen of reservekopieën maken. U kunt de Voice Tracer via een USB-aansluiting op de computer aansluiten. Er is geen speciale installatiesoftware vereist. De Voice Tracer wordt automatisch als een verwisselbaar station op uw computer weergegeven, zodat u gemakkelijk bestanden van en naar het apparaat kunt slepen.

Stereoreversmicrofoon, stereo-oortelefoon en batterijen inbegrepen

Een lichte stereoheadset ontworpen voor comfort tijdens langdurig gebruik en een omnidirectionele stereoreversmicrofoon worden geleverd bij uw Voice Tracer. De hoge opnamegevoeligheid van de microfoon biedt uitstekende opnamekwaliteit terwijl de stereo-oortelefoon zorgt voor kwaliteitsvolle weergave.

Automatisch een transcriptie van uw ingesproken bestanden

Voor de drukke professional die altijd onderweg is, is flexibiliteit een must. Met de Digital Voice Tracer dicteert u documenten en notities onderweg en eenmaal op kantoor sluit u de recorder simpelweg aan op uw PC. U brengt het bestand over en Dragon NaturallySpeaking DVR Edition zorgt automatisch dat het wordt getranscribeerd. U hoeft niet meer te vertrouwen op handgeschreven krabbels en zo bespaart u tijd en geld! Dragon NaturallySpeaking biedt de prestaties die mobiele professionals nodig hebben.

Met een nauwkeurigheid van tot wel 99% nauwkeuriger dan ooit

Dragon NaturallySpeaking 10 is nauwkeuriger dan uw eigen typewerk en maakt nooit een spelfout. U maakt documenten drie keer zo snel als de meeste mensen typen, en dat met een nauwkeurigheid van tot wel 99%. Ideaal voor bedrijven en geavanceerde PC-gebruikers.

Documenten drie keer zo snel gemaakt als de meeste mensen typen

De meeste mensen zeggen meer dan 120 woorden per minuut, maar typen er slechts maximaal 40. Zou het niet handig zijn om documenten drie keer zo snel te maken door ze in te spreken met Dragon NaturallySpeaking?

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in