NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

5.1 home cinema

  5.1 home cinema

  Surround Sound uit alle richtingen, net als in de bioscoop

  Ruim 70% van de testpersonen* geeft de voorkeur aan Philips 360Sound. 360Sound-luidsprekers hebben geluidsdrivers aan de voorkant en zijkanten, zodat de Surround Sound net als in de bioscoop gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Surround Sound uit alle richtingen, net als in de bioscoop

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Surround Sound uit alle richtingen, net als in de bioscoop

Ruim 70% van de testpersonen* geeft de voorkeur aan Philips 360Sound. 360Sound-luidsprekers hebben geluidsdrivers aan de voorkant en zijkanten, zodat de Surround Sound net als in de bioscoop gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Surround Sound uit alle richtingen, net als in de bioscoop

Bezeten van muziek

 • Philips Net TV met Wi-Fi voor populaire onlinediensten op uw TV

  Ervaar een groot aantal onlinediensten met Net TV. Geniet wanneer u maar wilt rechtstreeks op uw TV van films, afbeeldingen, infotainment en andere onlinecontent. Sluit uw home cinema rechtstreeks aan op uw thuisnetwerk via de Ethernet-aansluiting en gebruik uw afstandsbediening om naar het item dat u wilt bekijken te navigeren en dit te selecteren. Met het Philips-menu hebt u toegang tot populaire Net TV-diensten die gemaakt zijn voor uw scherm. Bovendien kunt u via het DLNA-gecertificeerde PC-netwerk met uw afstandsbediening video's bekijken en hebt u toegang tot foto's op uw computer.

 • 360Sound vult uw kamer met geluid uit alle richtingen

  360Sound vult uw kamer met geluid uit alle richtingen

  360Sound is niet te vergelijken met een normale 5.1-kanaals home cinema door het unieke ontwerp met drie drivers per satellietluidspreker - één voorluidspreker en twee schuine zijluidsprekers - voor een kamervullend geluid. Philips gebruikt naast dipolen ook een uniek algoritme om het meeslepende geluidseffect nog verder te versterken. 360Sound bevat eersteklas akoestische onderdelen zoals zachte dome-tweeters, neodymium-magneten en klasse 'D' digitale versterkers voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit vanuit alle hoeken van de kamer, waardoor u zich thuis in een bioscoop waant.

 • Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.

 • Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential spelen uw Blu-ray Discs af met geluid van zeer hoog niveau. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel; u hoort dus wat de makers willen dat u hoort. Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential maken uw HD-entertainmentervaring compleet.

 • DLNA-netwerkaansluiting voor eenvoudige weergave van de foto's en video's vanaf uw PC

  DLNA-netwerkaansluiting voor eenvoudige weergave van de foto's en video's vanaf uw PC

  De DLNA-netwerkaansluiting biedt eenvoudige toegang tot de foto's, muziek, video's en films op uw PC of thuisnetwerk. De ethernetverbinding (LAN) wordt gebruikt met het DLNA-protocol om ervoor te zorgen dat DLNA-gecertificeerde producten naadloos samenwerken. Als u uw TV, home cinema-set of Blu-ray Disc-speler aansluit op uw thuisnetwerk, hebt u toegang tot de gegevens op alle DLNA-gecertificeerde apparaten. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface, die is ontworpen voor eenvoudig browsen, hebt u met één druk op de knop toegang tot al uw entertainment.

 • Markante en compacte luidsprekers - een fraaie aanvulling op uw interieur

  Markante en compacte luidsprekers - een fraaie aanvulling op uw interieur
 • Geraffineerd ontwerp met fraaie aluminiumafwerking

  Geraffineerd ontwerp met fraaie aluminiumafwerking
Alle specificaties bekijken
 • Gebaseerd op vergelijkingen met een vooraanstaand concurrent tijdens een geluidstest onder consumenten, uitgevoerd door Synovate in Duitsland in november 2010. Gegevens beschikbaar.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in