NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

2.1 home cinema

  2.1 home cinema

  Crystal Clear Sound voor films en muziek

  Laat u overrompelen door het zuivere geluid en de meeslepende Surround Sound van de nieuwe Philips SoundHub home cinema (7000-serie) met 3D Blu-ray. Genieten van films en muziek met de allerfijnste geluidsdetails. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Crystal Clear Sound voor films en muziek

Laat u overrompelen door het zuivere geluid en de meeslepende Surround Sound van de nieuwe Philips SoundHub home cinema (7000-serie) met 3D Blu-ray. Genieten van films en muziek met de allerfijnste geluidsdetails. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Crystal Clear Sound voor films en muziek

Bezeten van muziek

 • Zachte dome-tweeters voor zuiver geluid en spraakhelderheid

  Zachte dome-tweeters voor zuiver geluid en spraakhelderheid

  Zachte dome-tweeters geven heldere hoge en mid-range-frequenties weer die de algehele helderheid van het geluid uit de luidsprekers verbeteren.

 • Premium klasse D-versterkers voor behoud van alle geluidsdetails

  Premium klasse D-versterkers voor behoud van alle geluidsdetails

  De premium klasse D-versterkers van Philips zijn speciaal ontwerpen om het oorspronkelijke geluid natuurgetrouw en via een nauwkeurig audiosignaal weer te geven, waardoor alle akoestische details in muziek en films precies zo worden overgebracht als de artiest of regisseur heeft bedoeld.

 • Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring

  Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring

  Virtual Surround Sound van Philips produceert een volle en meeslepende Surround Sound via een systeem met minder dan vijf luidsprekers. De zeer geavanceerde ruimtelijke algoritmes repliceren de geluidskenmerken die in een ideale 5.1-kanaals geluidsomgeving voorkomen op nauwgezette wijze. Elke hoogwaardige stereobron wordt omgezet in levensechte, meerkanaals Surround Sound. U hoeft geen extra luidsprekers, kabels of standaarden voor luidsprekers aan te schaffen om te kunnen genieten van een ruimtevullend geluid.

 • Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.

 • Smart TV voor onlineservices en toegang tot multimedia op TV

  Smart TV voor onlineservices en toegang tot multimedia op TV

  Philips home cinema-systemen met Smart TV bieden een scala aan geavanceerde functies, zoals Net TV, DLNA en MyRemote. Net TV brengt allerlei online-informatie en entertainment naar uw TV. Selecteer gewoon Net TV in het startmenu om gebruik te maken van services voor de nieuwste HD VOD-releases* en gemiste uitzendingen. Met DLNA hebt u vanaf de bank toegang tot foto's, muziek en films op uw PC. Kunt u de afstandsbediening niet vinden? Gebruik uw smartphone of tablet-PC om uw home cinema te bedienen via de toepassing MyRemote van Philips.

 • Inclusief dock voor het eenvoudig afspelen van uw iPod/iPhone

  Inclusief dock voor het eenvoudig afspelen van uw iPod/iPhone

  Gebruik het dockingstation voor uw iPod en iPhone en geniet via het home cinema-systeem van de muziek op uw iPod en iPhone.

 • Crystal Clear Sound voor uitzonderlijk zuiver en gedetailleerd geluid

  Crystal Clear Sound voor uitzonderlijk zuiver en gedetailleerd geluid

  Met Philips Crystal Clear Sound kunt u nu elk geluidsdetail waarnemen en waarderen, zoals het hoort te klinken en zoals de artiest of regisseur het heeft bedoeld. Crystal Clear Sound geeft de geluidsbron weer - of dit nu een actiefilm, musical of live-uitvoering is - getrouw, nauwkeurig en zonder vervorming. Philips home cinema-systemen met Crystal Clear Sound beperken de geluidsverwerking tot een minimum en behouden de zuiverheid van de oorspronkelijke audiocontent. Als resultaat worden uw oren getrakteerd op een grotere sonische accuratesse.

 • Wi-Fi-accessoire meegeleverd om eenvoudig te kunnen genieten van uw aangesloten media

  Wi-Fi-accessoire meegeleverd om eenvoudig te kunnen genieten van uw aangesloten media
Alle specificaties bekijken
 • De home cinema kan ook op alle andere Philips-TV's worden aangesloten.
 • Kijk op www.philips.com/blu-ray of video-on-demand ook in uw land beschikbaar is.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in