NL
EN
1
Home cinema

5.1 home cinema

  5.1 home cinema

  Krachtige Surround Sound

  Breng het overweldigende gevoel van de bioscoop naar uw huiskamer met het Philips home cinema-systeem HTS3593. Surround Sound van maar liefst 600 W uit zichtbare luidsprekers en een magistrale 3D Blu-ray-weergave geven home entertainment ongekende power. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Krachtige Surround Sound

Breng het overweldigende gevoel van de bioscoop naar uw huiskamer met het Philips home cinema-systeem HTS3593. Surround Sound van maar liefst 600 W uit zichtbare luidsprekers en een magistrale 3D Blu-ray-weergave geven home entertainment ongekende power. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Krachtige Surround Sound

Met Blu-ray 3D

 • Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.

 • Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential spelen uw Blu-ray Discs af met geluid van zeer hoog niveau. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel; u hoort dus wat de makers willen dat u hoort. Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential maken uw HD-entertainmentervaring compleet.

 • DivX Plus HD-gecertificeerd voor afspelen van DivX in High Definition

  DivX Plus HD-gecertificeerd voor afspelen van DivX in High Definition

  DivX Plus HD op uw Blu-ray-speler en/of DVD-speler biedt de nieuwste DivX-technologie, zodat u rechtstreeks op uw Philips-HDTV of PC kunt genieten van HD-video's en -films van internet. DivX Plus HD ondersteunt het afspelen van DivX Plus-beeldmateriaal (H.264 HD-video met AAC-geluid van hoge kwaliteit in een MKV-bestand), evenals video met eerdere versies van DivX tot 1080p. DivX Plus HD voor echte digitale HD-video.

 • Smart TV voor onlineservices en toegang tot multimedia op TV

  Smart TV voor onlineservices en toegang tot multimedia op TV

  De Philips home cinema en Blu-ray-speler met Smart TV biedt een scala aan geavanceerde functies, zoals Net TV, SimplyShare en MyRemote. Met Net TV beschikt u over allerlei online-informatie en entertainment op uw TV voor services zoals video-on-demand. Met SimplyShare hebt u vanuit uw gemakkelijke stoel toegang tot foto's, muziek en films op uw PC. U kunt uw home cinema bovendien bedienen met uw smartphone/tablet via de Philips MyRemote-app.

 • Optioneel dock voor het eenvoudig afspelen van uw iPod/iPhone

  Optioneel dock voor het eenvoudig afspelen van uw iPod/iPhone

  Sluit de dock aan op uw home cinema-systeem en geniet van de muziek, video's en afbeeldingen op uw iPod en iPhone. Het dock is als afzonderlijk accessoire verkrijgbaar.

 • Audio-ingang om van muziek te genieten van uw iPod/iPhone/MP3-speler

  Audio-ingang om van muziek te genieten van uw iPod/iPhone/MP3-speler

  Via de audio-ingang kunt u rechtstreeks vanaf uw iPod/iPhone/iPad, MP3-speler of laptop eenvoudig muziek afspelen via een handige aansluiting op uw home cinema. U hoeft alleen maar het audioapparaat aan te sluiten op de audio-ingang en dan kunt u genieten van uw muziek met de superieure geluidskwaliteit van het Philips home cinema-systeem.

 • Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening

  Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening

  Met EasyLink kunt u meerdere apparaten zoals DVD-spelers, Blu-ray-spelers, SoundBar-luidspreker, home cinema, TV's enz. bedienen met één afstandsbediening. EasyLink maakt gebruik van het HDMI CEC-industriestandaardprotocol om functionaliteit tussen apparaten te delen via de HDMI-kabel. Met één druk op de knop kunt u alle aangesloten HDMI CEC-apparatuur gelijktijdig bedienen. Functies zoals stand-by en afspelen kunnen nu moeiteloos worden geactiveerd.

 • Het RMS-vermogen van 600 W levert geweldig geluid voor films en muziek

  Het RMS-vermogen van 600 W levert geweldig geluid voor films en muziek
 • Zichtbare luidsprekerdrivers voor krachtige Surround Sound

  Zichtbare luidsprekerdrivers voor krachtige Surround Sound
 • Verander uw smartphone in een afstandsbediening voor Philips AV-producten

  Met de Philips MyRemote-app, exclusief gemaakt door Philips, kunt u uw iPhone, iPod touch of Android-smartphone als afstandsbediening gebruiken om uw audio- en videoproducten van Philips op het netwerk te bedienen. De app herkent uw Philips Blu-ray-speler, home cinema of Streamium-audiosysteem automatisch op het draadloze netwerk, waar in huis u zich ook bevindt, en biedt directe controle. Met de app kunt u ook schakelen tussen verschillende Philips AV-producten en elk apparaat afzonderlijk bedienen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in