NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

5.1 home cinema

  5.1 home cinema

  Surround Sound zoals in de bioscoop

  Haal de bioscoop in huis! Krachtige luidsprekers met dubbele baspijpen en High Definition HDMI 1080p upscaling zorgen voor levensecht home entertainment. Ook geschikt voor Blu-ray Discs. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Surround Sound zoals in de bioscoop

Haal de bioscoop in huis! Krachtige luidsprekers met dubbele baspijpen en High Definition HDMI 1080p upscaling zorgen voor levensecht home entertainment. Ook geschikt voor Blu-ray Discs. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Surround Sound zoals in de bioscoop

met Blu-ray

 • Eenvoudig toegang tot uw YouTube-video's en Picasa-foto's

  Eenvoudig toegang tot uw YouTube-video's en Picasa-foto's

  Bekijk nu YouTube-video's en Picasa-foto's op uw TV. Geniet van de enorme verzameling onlinevideo's op een groter scherm, zonder dat u zelfs maar uw computer hoeft in te schakelen. U hoeft alleen maar uw Blu-ray-speler of home cinema-systeem op internet aan te sluiten, draadloos via Wi-Fi of met een kabel in de LAN-aansluiting, om vervolgens op de bank te kunnen genieten van het beste van YouTube en Picasa.

 • Krachtige luidsprekers met dubbele baspijpen voor geweldig geluid

  Krachtige luidsprekers met dubbele baspijpen voor geweldig geluid

  Krachtige luidsprekers met Bass Reflex-systeem en dubbele baspijpen verbeteren de lage frequenties en leveren zuivere, diepe bastonen. U kunt het laagste gebrom en het diepste gebrul horen.

 • Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential spelen uw Blu-ray Discs af met geluid van zeer hoog niveau. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel; u hoort dus wat de makers willen dat u hoort. Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential maken uw HD-entertainmentervaring compleet.

 • Speelt media van Blu-ray Discs, DVD's, VCD's, CD's en USB-apparaten af

  Speelt media van Blu-ray Discs, DVD's, VCD's, CD's en USB-apparaten af

  Geeft formaten van vrijwel alle discs en media-apparaten weer - ongeacht of het Blu-ray Discs, DVD's, VCD's, CD's of USB-apparaten zijn. Ervaar het ongeëvenaarde afspeelgemak en de luxe om mediabestanden te kunnen delen op de TV of het home cinema-systeem in uw eigen huiskamer.

 • Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening

  Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening

  Met EasyLink kunt u meerdere apparaten zoals DVD-spelers, Blu-ray-spelers, SoundBar-luidspreker, home cinema, TV's enz. bedienen met één afstandsbediening. EasyLink maakt gebruik van het HDMI CEC-industriestandaardprotocol om functionaliteit tussen apparaten te delen via de HDMI-kabel. Met één druk op de knop kunt u alle aangesloten HDMI CEC-apparatuur gelijktijdig bedienen. Functies zoals stand-by en afspelen kunnen nu moeiteloos worden geactiveerd.

 • HDMI voor High Definition-films en -beeldkwaliteit

  HDMI voor High Definition-films en -beeldkwaliteit

  HDMI is een directe digitale verbinding voor digitale HD-video en digitale meerkanaals audio. Doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden omgezet, levert het een perfecte beeld- en geluidskwaliteit zonder enige ruis. Films in standaarddefinitie kunnen nu in echte HD-resolutie worden weergegeven. Hierdoor geniet u van nog meer details en natuurgetrouwere beelden.

 • Het RMS-vermogen van 300 W levert geweldig geluid voor films en muziek

  Het RMS-vermogen van 300 W levert geweldig geluid voor films en muziek
Alle specificaties bekijken
 • Ga naar www.philips.com/support voor het upgraden van de toegang tot YouTube en Picasa.
 • *Alleen voor modellen die geschikt zijn voor Wi-Fi. Raadpleeg de productspecificaties voor meer informatie.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in