NL
EN
1
Home cinema

2.1 3D Blu-ray home cinema

  2.1 3D Blu-ray home cinema

  Geniet van perfect geluid bij films en muziek

  De nieuwe 3D Blu-ray HTB7255D 2.1 home cinema van Philips biedt een ongekend heldere audioweergave met overtuigende Surround Sound. Zo geeft u uw favoriete films en muziek een nieuwe dimensie. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geniet van perfect geluid bij films en muziek

De nieuwe 3D Blu-ray HTB7255D 2.1 home cinema van Philips biedt een ongekend heldere audioweergave met overtuigende Surround Sound. Zo geeft u uw favoriete films en muziek een nieuwe dimensie. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

2.1 3D Blu-ray home cinema

Klasse D-versterker, CinemaPerfect HD, Ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth®, 500 W HTB7255D/12 Soortgelijke producten zoeken

Geniet van perfect geluid bij films en muziek

Bezeten van muziek

 • Crystal Clear Sound voor uitzonderlijk zuiver en gedetailleerd geluid

  Crystal Clear Sound voor uitzonderlijk zuiver en gedetailleerd geluid

  Met Philips Crystal Clear Sound kunt u nu elk geluidsdetail waarnemen en waarderen, zoals het hoort te klinken en zoals de artiest of regisseur het heeft bedoeld. Crystal Clear Sound geeft de geluidsbron weer - of dit nu een actiefilm, musical of live-uitvoering is - getrouw, nauwkeurig en zonder vervorming. Philips home cinema-systemen met Crystal Clear Sound beperken de geluidsverwerking tot een minimum en behouden de zuiverheid van de oorspronkelijke audiocontent. Als resultaat worden uw oren getrakteerd op een grotere sonische accuratesse.

 • CinemaPerfect HD voor videoweergave met zeer hoge resolutie

  CinemaPerfect HD voor videoweergave met zeer hoge resolutie

  De nieuwe CinemaPerfect HD-engine van Philips biedt viervoudig Full HD voor betere videoweergave dan ooit. De intelligente engine vermindert de ruis die wordt geproduceerd wanneer video in MPEG-formaat wordt gecomprimeerd en scherpt het geluid. Samen met een verbeterde verwerking produceert de engine scherpe, diepe beelden op uw scherm.

 • Draadloos muziek streamen via Bluetooth

  Draadloos muziek streamen via Bluetooth

  Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie met een kort bereik, die zowel stabiel als energiezuinig is. De technologie maakt een eenvoudige draadloze verbinding met andere Bluetooth-apparaten mogelijk, zodat u uw favoriete muziek eenvoudig vanaf uw smartphone, tablet of laptop kunt afspelen, inclusief iPods of iPhones met een Bluetooth-luidspreker.

 • Zachte dome-tweeters voor zuiver geluid en spraakhelderheid

  Zachte dome-tweeters voor zuiver geluid en spraakhelderheid

  Zachte dome-tweeters geven heldere hoge en mid-range-frequenties weer die de algehele helderheid van het geluid uit de luidsprekers verbeteren.

 • Premium klasse D-versterkers voor behoud van alle geluidsdetails

  Premium klasse D-versterkers voor behoud van alle geluidsdetails

  De premium klasse D-versterkers van Philips zijn speciaal ontwerpen om het oorspronkelijke geluid natuurgetrouw en via een nauwkeurig audiosignaal weer te geven, waardoor alle akoestische details in muziek en films precies zo worden overgebracht als de artiest of regisseur heeft bedoeld.

 • Ingebouwde Wi-Fi om draadloos van uw aangesloten media te genieten

  Ingebouwde Wi-Fi om draadloos van uw aangesloten media te genieten

  Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kunt u genieten van allerlei populaire onlineservices. U sluit uw home cinema gewoon rechtstreeks op uw thuisnetwerk aan. U hebt toegang tot fantastische websites met films, foto's, infotainment en andere onlinecontent speciaal voor uw TV.

 • Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.

 • Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring

  Virtual Surround Sound voor een realistische filmervaring

  Virtual Surround Sound van Philips produceert een volle en meeslepende Surround Sound via een systeem met minder dan vijf luidsprekers. De zeer geavanceerde ruimtelijke algoritmes repliceren de geluidskenmerken die in een ideale 5.1-kanaals geluidsomgeving voorkomen op nauwgezette wijze. Elke hoogwaardige stereobron wordt omgezet in levensechte, meerkanaals Surround Sound. U hoeft geen extra luidsprekers, kabels of standaarden voor luidsprekers aan te schaffen om te kunnen genieten van een ruimtevullend geluid.

 • Muziek afspelen en opladen van iPod/iPhone

  Muziek afspelen en opladen van iPod/iPhone.

Alle specificaties bekijken
 • DivX, DivX Certified en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van DivXNetworks, Inc. en worden onder licentie gebruikt.
 • Dolby en het symbool met de dubbele D zijn gedeponeerde handelsmerken van Dolby Laboratories Inc.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in