SalonDry Pro

Föhn

  SalonDry Pro

  Föhn

  De föhns die kappers zelf willen gebruiken

  Zoek je net zo'n föhn als in de kapsalon? Als je er elke dag wilt uitzien alsof je net van de kapper komt, is de SalonDry Pro met 2200 W aan superprofessionele droogkracht dé föhn voor jou. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De föhns die kappers zelf willen gebruiken

SalonDry Pro 2200 W

 • Zes flexibele snelheids- en temperatuurstanden voor volledige controle

  Zes flexibele snelheids- en temperatuurstanden voor volledige controle

  De vereiste snelheid en temperatuur kunnen eenvoudig worden aangepast om de perfecte stijl te krijgen. Zes verschillende standen geven je volledige controle om nauwkeurig te stylen zoals jij het graag wilt.

 • Professioneel, 2200 W, voor een perfect salonresultaat

  Professioneel, 2200 W, voor een perfect salonresultaat

  Deze professionele föhn van 2200 W produceert een krachtige luchtstroom. Deze combinatie van kracht en snelheid maakt het drogen en stylen van je haar sneller en eenvoudiger.

 • Coolshot voor je eigen style

  Coolshot voor je eigen style

  Een druk op de CoolShot-knop zorgt voor een intense stroom koude lucht, een onmisbare professionele functie voor kappers. Het wordt na het stylen gebruikt om het model te fixeren.

 • Makkelijk ophanghaakje voor eenvoudig opbergen

  Makkelijk ophanghaakje voor eenvoudig opbergen

  De rubberen haak zit aan de onderkant van de handgreep en zorgt voor een alternatieve opbergoptie die thuis en in hotels van pas kan komen.

 • Meer verzorging met keramische elementen met een groot infraroodbereik

  Meer verzorging met keramische elementen met een groot infraroodbereik

  Het keramische element geeft een groot bereik aan infraroodwarmte (een aangename warmte) af die het haar van binnenuit droogt en beschermt tegen uitdrogen, zonder dat de snelheid en doeltreffendheid afneemt.

 • Meer verzorging met ionenconditioner voor glanzend, pluisvrij haar

  Meer verzorging met ionenconditioner voor glanzend, pluisvrij haar

  De ionenconditioner zorgt dat je haar niet statisch wordt tijdens het drogen. De negatieve ionen elimineren statische elektriciteit, verzorgen het haar en sluiten de haarschubben, zodat het haar nog intenser glanst. Het resultaat is prachtig glad, glanzend en pluisvrij haar.

 • Slanke compressor voor precisiestyling

  De compressor leidt de luchtstroom door de slanke opening naar specifieke gebieden. Het resultaat is een perfecte styling die ideaal is voor het bijwerken of afmaken van je kapsel.

 • Keramische volumediffuser voor extra veiligheid en meer volume

  De volumediffuser droogt het haar snel en gelijkmatig. Hierdoor wordt pluizen geminimaliseerd en volume toegevoegd. De diffuser is voorzien van een hoogwaardige keramische buitenlaag. Dit beschermt het haar en maakt het zacht en glanzend, waardoor je perfecte gezonde krullen en veerkrachtige kapsels kunt creëren.

 • Netsnoer van 3 m voor maximale flexibiliteit

  Door het langere snoer neemt de flexibiliteit toe en raak je niet meer in de knoop, waardoor je de styler overal kunt gebruiken.

 • Afneembaar luchtinvoerrooster voor eenvoudig schoonmaken

  Het luchtinvoerrooster van deze föhn kan worden verwijderd om het schoon te maken. Maak het rooster regelmatig schoon om verstoppingen te voorkomen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in