1
Slaapoplossingen

DreamStation Go

Reis-CPAP

  DreamStation Go

  Reis-CPAP

  De reis-CPAP opnieuw uitgevonden

  Dankzij het strakke ontwerp heeft DreamStation Go een derde minder onderdelen dan andere reis-CPAP's*. Het biedt echter wel dezelfde therapie- en comfortfuncties waar ruim 5 miljoen CPAP-gebruikers al van profiteren. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 949,00
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De reis-CPAP opnieuw uitgevonden

Dankzij het strakke ontwerp heeft DreamStation Go een derde minder onderdelen dan andere reis-CPAP's*. Het biedt echter wel dezelfde therapie- en comfortfuncties waar ruim 5 miljoen CPAP-gebruikers al van profiteren. Bekijk alle voordelen

Aanbevolen verkoopprijs: € 949,00
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

DreamStation Go Reis-CPAP

Dezelfde CPAP-prestaties onderweg, Gebruiksvriendelijk, Weegt ongeveer 854gr, 12-mm micro-flexibele slang HH1511/00 Soortgelijke producten zoeken

De reis-CPAP opnieuw uitgevonden

 • Heeft weinig ruimte nodig

  Heeft weinig ruimte nodig

  Dankzij de ingebouwde voedingsbron hoeft u minder onderdelen mee te nemen. Met afmetingen van 15 cm (L) x 15 cm (B) x 5,8 cm (H) past het apparaat zelfs makkelijk in een kleine tas, licht en discreet. U kunt het overal mee naartoe nemen. Een etui voor het masker en de slang is meegeleverd in de reis kit (apart verkrijgbaar).

 • Ingebouwde USB-oplaadpoort

  Ingebouwde USB-oplaadpoort

  Om mobiele telefoons of andere apparaten eenvoudig op te laden, waarbij uitgangen beschikbaar blijven voor lampen, een wekker, enz. Ideaal voor op reis.

 • Voor reizen per vliegtuig*

  Voor reizen per vliegtuig*

  Om het u gemakkelijk te maken wanneer u op een luchthaven door de veiligheidscontrole gaat, staat er aan de onderkant van het apparaat een verklaring dat het een medisch hulpmiddel is en geschikt voor gebruik in een vliegtuig. Het apparaat is geschikt voor gebruik in een vliegtuig wanneer het is aangesloten op een stopcontact of batterij. Neem voor vertrek contact op met de luchtvaartmaatschappij voor informatie over de voedingsbronnen die tijdens de vlucht beschikbaar zijn. Dit apparaat compenseert automatisch voor een hoogte tot 2300 meter. Handmatige aanpassing is niet nodig.

 • Snelle, eenvoudige installatie en eenvoudige navigatie

  Snelle, eenvoudige installatie en eenvoudige navigatie

  Pas de instellingen van het apparaat aan en bekijk therapie-informatie met het kleurrijke en intuïtieve touchscreen van DreamStation Go. Maak gebruik van onze MyStart-functie, waarmee u de begindruk voor de autoCPAP-therapie kunt instellen die voor u het meest comfortabel is. Als de standaard luchtdruk te hoog of te laag voelt terwijl u in slaap probeert te vallen, kunt u de MyStart-drukinstelling naar boven of naar beneden aanpassen, zodat u gemakkelijker in slaap kunt vallen.

 • Micro-flexibele slang

  Micro-flexibele slang

  Bij uw DreamStation Go is de nieuwe micro-flexibele slang van 12 mm meegeleverd. Deze slang, de kleinste en lichtste die we ooit hebben aangeboden, is makkelijker in te pakken en biedt meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid terwijl u slaapt. Snelle en eenvoudige klikaansluitingen op elk uiteinde van de slang. Kan via een klein verbindingsstuk aan ons DreamWear-masker worden gekoppeld en bevat een ISO-adapter van 22 mm voor andere maskers.

 • Batterij (afzonderlijk verkrijgbaar)

  Batterij (afzonderlijk verkrijgbaar)

  Als u tijdens uw reis niet over stroom beschikt, kunt u dankzij de batterij van DreamStation Go toch trouw uw therapie volgen, gemiddeld zo'n 13 uur*** bij een instelling van 10 cm druk. De gebruiksduur van de batterij kan variëren door hogere CPAP-drukinstellingen, extreme lekkage van het masker, hoogte, temperatuur, het opladen van apparatuur via de USB-poort en andere variabelen.

 • Elk apparaat wordt standaard geleverd met Bluetooth-ondersteuning

  Elk apparaat wordt standaard geleverd met Bluetooth-ondersteuning

  U kunt uw voortgang op zowel uw CPAP-apparaat thuis als uw CPAP-reisapparaat volgen en monitoren.

 • Compatibel met Philips DreamMapper

  Compatibel met Philips DreamMapper

  Compatibel met Philips DreamMapper, ons zelfhulpmiddel voor patiënten, zodat u uw therapie zelfs onderweg kunt monitoren. Gebruikt u DreamMapper al met een ander CPAP-apparaat van Philips? Geen probleem. DreamMapper biedt gebruikers nu de mogelijkheid meerdere CPAP-apparaten van Philips te synchroniseren met één account en één gecombineerde weergave.

 • MicroSD-kaart afzonderlijk verkrijgbaar.

  MicroSD-kaart afzonderlijk verkrijgbaar.

  Kan belangrijke gegevens voor uw artsen opslaan.

Alle specificaties bekijken
 • Vergeleken met HDM Z1- en Somnetics Transcend-apparaten (2016).
 • **Vergeleken met Philips Performance-slang van 22 mm.
 • ***Testomstandigheden PAP-gebruiksduur: CPAP-modus, druk: 10 cm H2O, slang van 12 mm, 37LPM lekkage, temperatuur: circa 23 ℃, hoogte: 4442 m.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in