1
Lichttherapie

Somneo

Sleep & Wake-up Light

  Somneo

  Sleep & Wake-up Light

  De Wake-up Light waarmee u beter slaapt

  De Sleep & Wake-up Light is ontworpen om u te helpen ontspannen en uitgerust wakker te laten worden. Met lampjes die uw ademhaling begeleiden en persoonlijke zoninstellingen. Van de slaapexperts en makers van de toonaangevende Wake-up Light. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 179,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Somneo Sleep & Wake-up Light

Gesimuleerde zonsop- en zonsondergang, In slaap vallen met RelaxBreathe, Meerdere lampen en geluiden, Nachtlamp HF3650/01 Soortgelijke producten zoeken

De Wake-up Light waarmee u beter slaapt

Ga ontspannen slapen en word uitgerust wakker

 • Simuleer een natuurlijke zonsondergang om uitgerust wakker te worden

  Simuleer een natuurlijke zonsondergang om uitgerust wakker te worden

  Het licht wordt vóór uw wektijd geleidelijk sterker, net als bij zonsopkomst. Binnen 30 minuten verandert het van zacht ochtendrood in oranje om uw kamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Het proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert uw lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden, omdat het licht uw lichaam langzaam voorbereidt op het ontwaken terwijl u nog slaapt. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door u gekozen natuurlijke geluid of de geselecteerde radiozender er bovendien voor dat u helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

 • Lampjes regelen uw ademhaling en helpen u te ontspannen en in slaap te vallen

  Lampjes regelen uw ademhaling en helpen u te ontspannen en in slaap te vallen

  Onze lichtgestuurde ontspanningsfunctie is geïnspireerd op bekende ademhalings- en ontspanningsoefeningen en is ontworpen om u te helpen in slaap te vallen. U laat de spanning van de dag van u af glijden en komt tot rust. Volg met uw ademhaling een van de zeven lichtintensiteits- of geluidsritmes, terwijl u uw ogen gesloten houdt voor een rustige en vreedzame overgang van dag naar dromen

 • Simulatie van de zonsondergang bereidt uw lichaam voor om te gaan slapen

  Simulatie van de zonsondergang bereidt uw lichaam voor om te gaan slapen

  Het programma voor simulatie van zonsondergang bereidt uw lichaam voor op het slapen door het licht en optionele geluid geleidelijk te dimmen gedurende de tijd die u hebt ingesteld, en helpt u te ontspannen voordat u gaat slapen.

 • Kies het geluid of de muziek waarmee u wakker wilt worden

  Kies het geluid of de muziek waarmee u wakker wilt worden

  Word wakker met geluiden uit de natuur, sfeervolle muziek of uw favoriete FM-radiozender. Op de ingestelde wektijd begint het geselecteerde geluid zacht te spelen, waarna het binnen een paar minuten langzaam harder wordt tot het vooraf ingestelde niveau. De overgang van slaap naar ontwaken is geleidelijk, maar bedoeld om u uiteindelijk volledig wakker te maken. Sluit uw mobiele apparaat of tablet op de AUX-poort aan om de lamp als luidspreker te laten functioneren.

 • Selecteer het helderheidsniveau dat het best bij u past

  Selecteer het helderheidsniveau dat het best bij u past

  De gevoeligheid voor licht verschilt per persoon. Een helderheidsniveau waarvan u meteen wakker wordt, heeft misschien geen enkele invloed op iemand anders. Dankzij meerdere lichtinstellingen kunt u het intensiteitsniveau kiezen dat precies goed is voor u. In het algemeen geldt: bij een hogere lichtintensiteit kost het minder tijd om volledig te ontwaken. Als u wakker bent, kunt u de Wake-up Light als instelbare bed- of leeslamp gebruiken.

 • Een zacht licht om u in het donker te geleiden

  Een zacht licht om u in het donker te geleiden

  De ideale lichtintensiteit zorgt dat u comfortabel kunt lezen voordat u gaat slapen. Wanneer u RelaxBreathe of simulatie van de zonsondergang gebruikt, zorgt de automatische uitschakeling dat het licht na een ingestelde periode uitgaat. Terwijl u slaapt, wordt de verlichte klok volledig gedimd om uw kamer donkerder te maken. Wanneer u de klok midden in de nacht inschakelt, geeft deze net genoeg licht om in het donker de weg te vinden, zodat u in en uit bed kunt stappen zonder dat uw zintuigen door fel licht worden geprikkeld. Geef eenvoudig persoonlijke instellingen voor de lichtintensiteit en alarmplanner op.

 • Tik op de bovenkant van het product om te sluimeren

  Tik op de bovenkant van het product om te sluimeren

  Met een lichte tik bovenop de Wake-up Light schakelt u de sluimerstand in. Na negen minuten begint het geluid opnieuw zachtjes te klinken.

 • Multifunctioneel touchdisplay voor eenvoudige apparaatbediening

  Multifunctioneel touchdisplay voor eenvoudige apparaatbediening

  Met ons naadloos geïntegreerde multi-touchdisplay kunt u snel en intuïtief de parameters van uw keuze instellen. Als u uw hand in de buurt brengt van het display, kunt u het licht regelen met een druk op de knop. De helderheid van het display wordt automatisch afgestemd op het lichtniveau in uw kamer. U kunt het display echter ook volledig uitschakelen.

 • Modern ontwerp geeft uw slaapkamer een vleugje stijl

  Modern ontwerp geeft uw slaapkamer een vleugje stijl

  Het strakke, stijlvolle ontwerp lijkt qua vorm op de zon. Functionele onderdelen zijn verborgen en instellingen zijn toegankelijk via het touchscreen op het oppervlak van de lamp — met LED-achtergrondverlichting en zichtbaar wanneer geactiveerd — voor een gladde, gestroomlijnde vormgeving. Het subtiele, moderne ontwerp past in de meeste inrichtingen.

 • De Wake-up Light waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt

  De Wake-up Light waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt

  Van Philips Wake-up Lights is klinisch bewezen dat ze het algemene welzijn na het ontwaken verbeteren. Verschillende onafhankelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat mensen met de Wake-up Light beter wakker worden. U bent in een betere stemming en voelt u 's ochtends fitter. 92% van de gebruikers zegt dat onze Wake-up Light hen op een aangename manier wekt, terwijl 88% van de gebruikers zegt dat ze met de Wake-up Light beter wakker worden dan voorheen.* Bovendien vindt 92% van de gebruikers het gemakkelijker om op te staan.**

Alle specificaties bekijken
 • *(Blauw-onderzoek 2008, N=477 gebruikers)
 • ** (MetrixLab 2011, N=209 gebruikers)

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in