Wellness solarium

  Wellness solarium

  Ontspan, herleef en krijg nieuwe energie

  De Innergize combineert infraroodwarmte, InfraTan, geuren en geluiden of FM-radio om een revitaliserende zonervaring te kunnen bieden. De afstandsbediening en de mogelijkheid om het apparaat in 3 stappen op te vouwen tot een compact formaat bieden u een optimale gebruiksvriendelijkheid.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ontspan, herleef en krijg nieuwe energie

Geniet van een revitaliserende zonervaring

 • Met de afstandsbediening kunt u de instellingen aanpassen

  Met de afstandsbediening kunt u de instellingen aanpassen

  Met de afstandsbediening kunt u tijdens de sessie op eenvoudige wijze de instellingen aanpassen zonder dat u daarvoor op de knoppen van het apparaat zelf hoeft te drukken.

 • Opvouwbaar tot een compact formaat

  Dankzij het ingenieuze ontwerp van het full-body solarium kunt u het apparaat inklappen tot het formaat van een compacte koffer voor eenvoudige en ruimtebesparende opslag.

 • Infrarood verwarmt u en geeft u nieuwe energie

  De infraroodlampen van de Innergize zorgen voor een betere doorbloeding, verwarmen u en geven u nieuwe energie. Wanneer uw spieren en gewrichten vermoeid of stijf zijn, kunt u ze ontspannen door de infraroodlampen van de Innergize te gebruiken als u wilt genieten van aangename warmte voor een volledig ontspannen lichaam.

 • Lichtgewicht voor eenvoudig vervoer

  Dankzij het lichtgewicht ontwerp is het full-body solarium eenvoudig te gebruiken en te vervoeren.

 • Infrarood ontspant vermoeide spieren en gewrichten

  Wanneer uw spieren en gewrichten vermoeid zijn, kunt u ze ontspannen door de infraroodlampen van de Innergize te gebruiken als u wilt genieten van aangename warmte voor een volledig ontspannen lichaam.

 • Eenvoudig uit te vouwen in slechts 3 stappen

  Uitvouwbaar vanuit compact opslagformaat in drie eenvoudige stappen.

 • Actieve audio om te genieten van natuurgeluiden, muziek of digitale radio

  Dankzij twee geïntegreerde luidsprekers kunt u genieten van rustgevende, voorgeprogrammeerde natuurgeluiden. U kunt echter ook naar uw favoriete station op de ingebouwde digitale radio luisteren of uw eigen CD- of MP3-speler aansluiten om naar uw eigen favoriete muziek te luisteren.

 • Hoogte instelbaar met de ingebouwde afstandsmeter

  Voor een optimaal, gelijkmatig bruiningsgebied van 190 x 70 cm, dient de behuizing van de lamp zich 70 cm boven uw lichaam te bevinden. De hoogte van de behuizing is aan te passen aan de hoogte van uw bed. Het full-body solarium is geschikt voor gebruik in combinatie met bedden met een maximale hoogte van 52 cm (incl. matras). De onderkant van het bed dient zich minimaal 8 cm boven de grond te bevinden, zodat de voetsteunen van het full-body solarium onder het bed kunnen worden geplaatst.

 • Sluimermodus om nog iets langer te genieten

  Nadat het akoestische signaal voor de laatste minuut is afgegaan, kunt u de sluimermodus voor infrarood inschakelen om nog eens 10 minuten te genieten van warmte en ontspanning.

 • Natuurlijke geuren om uw geest tot rust te doen komen

  Innergize biedt een keuze uit drie unieke geuren (Summer Blue, Orange Valley en Green Oasis, accessoirenummer HB080) die de multizintuiglijke ervaring verbeteren. Kies uw favoriete geur en stel de intensiteit in overeenstemming met uw gemoedstoestand in.

 • Het akoestische signaal waarschuwt u wanneer u zich moet omdraaien

  Een minuut voordat het apparaat automatisch wordt uitgeschakeld, gaat er een akoestisch signaal af. Hierdoor hebt u genoeg tijd om op de knop voor het herhalen van de sessie te drukken als u wilt doorgaan met het bruinen van de andere kant van uw lichaam op basis van de eerder ingestelde programma-instellingen.

 • Praktische bewaarplek voor brillen in de geïntegreerde houder

  De behuizing van de lamp heeft een handig compartiment voor het bewaren van beschermbrillen, zodat u deze niet kwijtraakt.

 • Geïntegreerde wielen en handgreep voor eenvoudig vervoer

  Geïntegreerde wielen en handgrepen voor eenvoudig vervoer wanneer het apparaat is ingeklapt.

 • InfraTan, extra infrarood voor optimaal bruinen

  Tijdens het bruinen worden zowel de infraroodlampen als de bruiningslampen gebruikt. Dit zorgt niet alleen voor een aangenamere warmte, maar de infraroodlampen versterken het bruinen ook door de doorbloeding in de huid te verbeteren. De Innergize is ontworpen om u gemiddeld 30 minuten (afhankelijk van het huidtype) te laten genieten van een veilige, ontspannende bruiningssessie voor uw hele lichaam.

 • Reflectortechnologie voor een gelijkmatig bruiningsgebied van 190 x 70 cm

  Een paraboolvormige reflector met hamerslagafwerking verdeelt de UV-stralen van de bruiningslampen gelijkmatig om zo een gelijkmatig bruiningsgebied van 190 x 70 cm te creëren.

 • Ingebouwde afstandsmeter voor het bepalen van uw bruiningsafstand

  Ingebouwde afstandsmeter voor het bepalen van de afstand tussen uw lichaam en het apparaat. Deze meter helpt u bij het bepalen van de geadviseerde bruiningsafstand die u vindt in de gebruiksaanwijzing.

 • Veiligheidstimer met extra veilige, automatische uitschakeling

  De extra veilige veiligheidstimer, een soort 'elektronische waakhond', heeft een uitschakelfunctie die automatisch wordt ingeschakeld wanneer de bruiningssessie de voorgeprogrammeerde tijd heeft bereikt.

 • Twee beschermbrillen

  Twee beschermbrillen zorgen voor een veilig en comfortabel gebruik van het full-body solarium.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in