Econic

Lamp

  Econic

  Lamp

  State-of-the-art LED lamp

  Geef uzelf én het milieu de kans om optimaal te profiteren van uw dagelijkse binnenactiviteiten. Deze uiterst zuinige en geavanceerde Econic LED-lampen bieden functionele verlichting zonder opwarmtijd. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Econic Lamp

7 W (40 W), Normale fitting, Warm wit G08727900871715 Soortgelijke producten zoeken

State-of-the-art LED lamp

Functionele verlichting met maximale energiebesparing

 • Energie besparen vanaf het moment dat u de lichtknop indrukt

  Alle energiebesparende LED-lampen van Philips besparen energie vanaf het moment dat u de lichtknop indrukt. Tijdens de gehele levensduur verbruiken ze minder kilowatturen en zorgen ze dus voor een lagere energierekening. De hoeveelheid bespaarde energie verschilt per lamptype en technologie.

 • Direct licht

  Direct licht bij het indrukken van de lichtknop. Daar kunt u van op aan met onze snel startende spaarlampen.

 • Direct tot 90% lager energieverbruik

  Als u overschakelt op een LED-lamp van Philips, verbruikt u direct al tot wel 90% minder energie zonder enig nadelig effect op de lichtopbrengst of de kwaliteit.

 • Onze LED-technologie zorgt ervoor dat de lamp minimaal 15.000 uur lang meegaat

  Gemiddeld branden lampen 2,7 uur per dag en 1000 uur per jaar. Het daadwerkelijke aantal branduren hangt af van het jaargetijde (winter of zomer), weersomstandigheden (zon of bewolking) en van de ruimte waar de lamp wordt gebruikt (badkamer of woonkamer). Deze LED-lamp gaat minimaal 15.000 uur mee, dus 15 jaar.

 • Veilig voor elke ruimte en eenvoudig te recyclen

  Philips LED-lampen bevatten absoluut geen schadelijke materialen en zijn dus veilig voor elke ruimte en gemakkelijk te recyclen.

 • U kunt vertrouwen wat er op de Philips-verpakking staat vermeld

  Philips maakt beloften over de prestaties van LED-lampen waar. U kunt vertrouwen op wat er op de verpakking staat over lichtopbrengst, levensduur en wattages die gelijk zijn aan gloeilampen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in